עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Alexkmr,

קניתי היום את השלט הזה למחשב. רציתי לדעת מה מספור הכפתורים? אני משחק עכשיו בAssassin's Creed וכתוב לי שPAUSE זה מספר 9 בשלט. אך אני לא מבין איזה כפתור זה.

2. אני אשמח שתמליצו לי על דגם טוב של מדפסת לייזר שחור-לבן בתקציב של 400-500 ש"ח. חשוב שהמדפסת תהיה חסכונית. ושעלות הטונרים שלה תהיה נמוכה... (בעתיד אני לא אצטרך לפשוט את העור בשביל לקנות דיו למדפסת.... כמו במדפסת הזרקת דיו) זהו נראה לי... תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מה שחשוב לי שיהיה מקום שהספק לא יהיה קרוב ל מאורר שלי של המעבד כי הספק שלי במארז שיש לי צמוד ל מאורר של המעבד ומחמם אותו יש לי לוח של ABIT NF7 עכשיו מבין שני המארזים האלה מה יותר טוב מה יותר גדול מה יותר יפה מה יקרר יותר טוב את החלקים המחשב שלי מה ישמר לי ליותר זמן איזה חברה יותר טוב למי יש מאורר בצד הכול אני רוצה לדעת הכול ! למי יש את המארזיפ האלה או אחד מהם ויכול לתת לי תמונה ! תודה מה הפלוס של זה ומה המינוס של זה אני רוצה לדעת הכול בבקשה ! זה שתי במארזים שאני מדבר ! עכשיו רציתי לדעת גם עם יש מאורר בחלון של המארזים האלה ! 1 . http://www.pch.co.il/docs/pd538841682.htm 2. http://www.pch.co.il/docs/pd-1094094600.htm תודה רבה לעוזרים !

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני יודע שלמחשבים שולחניים המעבדים של AMD טובים יותר השאלה היא אם הם יותר טובים גם למחשבים ניידים ואיפה אני יכול לקרוא המלצות\מאמרים על מעבדים למחשבים ניידים וגם איזה כרטיס גרפי טוב למחשבים ניידים בשביל להריץ משחקים (אני יודע שזה לא יהיה חזק כמו מחשב שולחני אך שיריץ משחקים טוב) בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Boomer,

יש בבית שלי מחשב עם מסך LCD - LG 575MS. הוא תומך ב-Refresh rate של 85hz. אני עובד על 600*800 עם 85hz והעיניים כואבות מאוד במיוחד במשחקים. אני משחק במחשב הזה כשאני משחק ברשת עם עוד מישהו. מישהו יודע במקרה למה זה ככה? כי באותו מחשב עם מסך שהוא לא LCD אין שום בעיה. הכרטיס מסך לא משהו אבל הוא של ATI כך שיש לו פילטרים מצויינים - XPERT 2000 Pro.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by TeaTime,

מישהו יודע מה הפירוש של זה ? ולמה דברים שזה כתוב לידם עולים יותר?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Yovel13,

שבוע טוב לכולם. אני לא ממש ''עדכני'' מבחינת ציוד הקפי אז אני החלטתי שאני מתקדם הלאה כי עד עכשיו השתמשתי במקלדת ועכבר של MICROSOFT, והאוזניות שלי הם של הטלפון (LGG3) מה שאני מחפש זה בעצם עכבר עם אחיזה מלאה (PALM GRIP), עכבר לייזר כמובן, אני משחק איתו CSGO, BF, ולפעמים גם LOL אז צריך שהוא יהיה מהיר. ומה שאני מחפש במקלדת זה שתהיה כמה שפחות רועשת (למרות שזה לא ממש משנה כי אני קונה אוזניות שאני מקווה שישתיקו את ''הקליקים'') אבל מצד שני יש לי חדר ליד עם האחים שלי. התקציב שלי לעכבר - עד 500 שקל, חריגה 600 שקל מקלדת- אותו דבר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. ובאותו עניין, האם 2 עכברים אלחוטיים מאותו הדגם בבית לא יפריעו אחד לשני (כ"א מהם יחובר למחשב אחר, כמובן)? אם לא יפריעו, אשמח גם לדעת מדוע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by roee7777,

זאת גרסת האלומיניום http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24814&catid=192#details זאת גרסת הבד http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24821&catid=192#details שניהם באותה רמת מחיר.. מה יהיה יותר נוח ליד ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ag43,

קיבלתי UPS חדש ורציתי לנסות אותו וניתקתי אותו מהחשמל ומיד הוא נכבה (טענתי אותו לפני). כשניסיתי להפעיל את המסך האל פסק עבד רגע ואז המסך נכבה והאל פסק סימן לי נורה אדומה אבל כשהפעלתי את המחשב בלי המסך הוא החזיק לי כמה דקות (לא ניסיתי עד הסוף). הגיוני שהמסך לוקח כל כך הרבה חשמל? המסך MAG 786FD והאל פסק - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360426

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by noos,

למה לא מביאים לישראל את המקלדות המגניבות של ZIPPY הם הכי טובות בעולם וגם מאירות וגם רכות כמו מקשים של נייד http://www.zippy.com.tw/K_PRODUCT_DETAIL.asp?pk_pckrfnbr=1&pk_rfnbr=194&x=12&y=11

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Notter,

LOL... מה שמוצאים מתח למקלדת שמנקים אותה פעם בשנה יש שם מערכת חיים שלמה נראה לי זה מה שנמצא... מלוכלך לפי דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Elad83,

שלום, לפני כמה שנים, עם המחשב החדש שקניתי, רכשתי עכבר מיקרוסופט 4500. זהו עכבר כבד יחסית עם שני כפתורים בצד בנוסף לשלושה הסטנדרטיים ועם גלילה אופקית. הסיבה שרכשתי אותו היא כי הוא מרגיש טוב ביד ונוח גם במשחקים בזכות הכפתורים שבצד. איכות הבנייה שלו היתה מושלמת והמקשים בו היו לחיצים ורגישים בצורה מדהימה. העכבר החזיק אצלי כמה שנים עד שהגומי על הגלגלת התחיל להיתקלף ולהינמס עד שהגלגלת פשוט נתקעה ולכלכה את האצבעות. ז"ל. קניתי שוב את אותו עכבר זכור לטוב, הפעם מKSP בסניף הקרוב לביתי. הו, מה רבה אכזבתי. זה ממש לא אותו עכבר. מלבד המראה הזהה, הכל שונה. הפלסטיק מרגיש זול יותר והכפתורים בהרבה פחות רגישים. בניגוד לעכבר הקודם שבו מספיקה היתה לחיצה רכה על …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Naor2231,

אז לאחר שסיימתי לגמרי עם הSetup שלי אני יכול לפרסם אותו בלב מלא. הציוד שלי - מסכים : עליון - Samsung U28E590D 4K 28inch תחתון - LG UC34G79-B FHD 144Hz Ultrawide 34inch מחשב : מארז - Corsair 460x RGB לוח אם - Gigabyte Aorus Gaming Pro 5 מעבד - i7-8700k OC + Delided 5.1 Ghz כרטיס מסך - EVGA 1080ti FTW3 קירור - ID-Cooling AuraFlow 240 RGB זכרונות - Corsair Vengeance RGB 16gb, 8x2 3200Mhz ספק - Corsair CX600 מאווררים - 4x Corsair SP120 RGB ציוד היקפי : מקלדת - Corsair Strage RGB Mechanical Keyboard עכבר - Logitech G502 אוזניות - Logitech G933 RGB Wireless פד - Cougar Arena XL Black Edition Sony Playstation 4 Pro תמונות סרטון קצרצר https://www.youtube.com/watch?v=x8e…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אהלן, כמו שהכותרת אומרת : אני מחפש מישהו אשר יש לו את העכבר הנ"ל, כי יש לי ולעוד מישהו מהאתר כמה דברים שאנחנו לא כל כך סגורים עליהם הדבר העיקרי הוא, האם העברת הDPI ON THE FLY מוגבלת ל400 800 1800 ו2000 DPI, או שניתן לכוונן את זה כך שזה יחליף לאיזה DPI שאני רוצה [נגיד, 400 600 1200 ו1600, סתם דוגמא] כי הוא קרא שזה נעול, ואני קראתי שזה פתוח לשינוי לפי צרכי המשתמש, כל זמן שזה בין 400 ל 2000 DPI... זה בערך השאלה העיקרית, אה והשאלה השניה שלי, איזה שימושים עיקריים יש ללחצן האגודל במשחקים? [ז"א, לאיזה שימוש אתם הגדרתם אותו] תודה מראש לכל מי שעוזר, ומצטער עם הכותרת לא הכי אינפורמטיבית מבחינת מה יהיו השאלות בתוך ההודעה, אבל כתוב בה בדיוק מה אני מחפש - בעלים של העכבר הנ"ל.. -ג'ו

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. לאחר שהעכבר הנוכחי שלי מראה סימני התפגרות לאחר יותר מדי נפילות (עכבר ישן של A4Tech) אני מחפש עכבר דומה. מיכוון שהשימוש בעכבר הוא בעיקר לעבודה שוטפת, אין לי דרישות של דיוק גבוה וכו' במו לעכברי משחקים. מה שאני צריך הוא: קריטי מבחינתי: 1. עכבר עם לפחות 2 כפתורים נוספים (חוץ מה 4 כפתורים+גלגלת הסטנדרטים) הניתנים לתיכנות. כרגע, בעכבר הישן של A4Tech ישנם שני כפתורים ליד הגלגלת אשר ניתן לתכנת אותם בעזרת התוכנה המצורפת לעכבר. 2. גדול יחסית, כף היד שלי גדולה למדי. רצוי: 3. אורך חיים מכובד, עכבר קשוח שישרוד לי מספר שנים 4. רצויה יכולת לעבוד על משטח בד (המיטה שלי במקרה זה...) 5. אלחוטי או חוטי. לא משנה לי בנוסף, אשמח לקבל המלצה לחנות בה אוכל לנסות את העכבר לפני קנייתו מיכוון שבכל המ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by davidreznic,

אני מזמין את אחד העכברים מאמזון ורצתי לדעת האם ההבדל שווה את המחיר. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by zivler,

אני מיתלבט בין G5 לrazer DA... מה יותר ממולץ?? מה ההבדל בין חיישן לייזר לאינפרה אדום??? ואיזה מישטח אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ronbil,

שווה כלללל שקל המארז הזה http://shop.keynetik.co.il/he/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/GIGABYTE_3D_Aurora

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לשנות בעכבר G5 מהדור השני את הכפתורים ככה שהפתורים שבאגודל ישנו את הרזולוציה והכפתורים מתחת לגלגלת יעשו קדימה ואחורה? לא הצלחתי לעשות את זה עם הדריבר של לוג'יטק האם יש דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. כאמור ברצוני לרכוש מדפסת ועברתי בעיון על הצעתך בנ"ל לשתי המדפסות מתוצרת "קנון" ו-"ברדר". להלן שאלותי: 1) האם מאז תאריך ההמלצות, אין אולי עדכונים ושינויים או שאת מחזיקה בדעתך לגבי שתי המדפסות הנ"ל ? באם התשובה היא כן אעבור לשאלתי הבאה: 2) אני נוטה לכוון מדפסת ה-"ברדר" משום היותה חסכונית יותר ומשום ממדיה הפיזיים הקטנים יותר (לא בהרבה אבל משהו). למרות שהמדפסת ששימשה אותי לפחות כעשר שנים היתה "קנון", שאין בפי אלא מלים טובות עליה והשאלה היא: מה ביחס לסטטיסטיקת הקלקולים של שתי המדפסות שהומלצו על ידך ומה בענין מתן השרות של החברות המספקות אותו ? אשמח לשמוע הערותיך בנושא. המשך ערב נעים מוטי הרשקוביץ

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, רכשתי את העכבר logitech G502 ואשמח לדעת איך לחשב את הרגישות של העכבר במשחק ביחס לDPI אני מעדיף DPI של 800 לרוב כרגע אני מנסה כמה הגדרות שונות בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה בהדפסה: כאשר אני מדפיס הדפסה צבעונית (טקסט או תמונה) יש מעין הסטה או צללית בצבע אפור. במילים אחרות, ההדפסה נראית כפולה (אך במרווח קטן בין המקור לצללית). הדפסה של טקסט או אובייקט בצבע שחור מתבצעת ללא בעיה. תודה רבה, מיקולו

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by KoM,

[attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.