עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DiSc@MaN,

רצתי לדעת האם ראדון 8500 (RETAIL) שווה ת'200 דולר שהוא עולה בחו"ל? יש איזהה כרטיס אחר בערך באותו מחיר (180-220דולר גג (בארה"ב)) ששווה יותר ממנו? לכמה שנים בערך הכרטיס יספק אותי בצורה סבירה? תודה רבה, DiSc@MaN :smoke:

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני יודע שלמחשבים שולחניים המעבדים של AMD טובים יותר השאלה היא אם הם יותר טובים גם למחשבים ניידים ואיפה אני יכול לקרוא המלצות\מאמרים על מעבדים למחשבים ניידים וגם איזה כרטיס גרפי טוב למחשבים ניידים בשביל להריץ משחקים (אני יודע שזה לא יהיה חזק כמו מחשב שולחני אך שיריץ משחקים טוב) בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by dreamlogic,

אני יודע שאין כזה דבר לגימינג אבל הבנתם את הנקודה שלי התקציב שלי עד 350 בערך יש לי כרטיס סאונד ישן שאני משתמש בו של 5h v2 sound card כשהיתי יותר קטן קניתי 5h v2 וsibira ושניהם בשלב מסוים הפסיקו לשמוע בצד אחד שזה די עצוב בהתחשב בעובדה שהשקעתי עליהם 500/750 שקל שלא היו שווים תכמה חודשים שהם שרדו... הבנתי ש [h=1]Corsair Vengeance 1400[/h]נחשבות טובות אבל אני לא בטוח על מה ללכת+ אם אני לא ימצא משהנו בקרוב אני יתפשר על אוזניות על הפנים ב 100 שקל http://ksp.co.il/?store=holon&uin=21576 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Chura,

שלום היום יש לי את הTT SVIKING : יש לי אפשרות להחליף מארז. אני יכול לקנות מארז חרטא ב150 ולהשאיר אצלי את הSVIKING או שאני יכול לקנות לעצמי משהו מרשים ויפה וטוב יותר בסכום של 500~ אהבתי מאוד את האורורוה של ג'יגה בייט, אבל התבאסתי שאין לו חלון אני רוצה להכניס שם גם מערכת קירור מים וכדומה בעתיד הרחוק, ככה שצריך חלון כדי להתלהב :-) חן עריכה : http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/gig-3d-aurora_11.html משום מה אומרים שהSHARK יותר קר לGPU וCPU... הייתכן ?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, הלכה לי מדפסת hp laserjet 6700 מחפש לקנות מדפסת חדשה משולבת (סורק, פקס) + צבעוני מדפיסים מעט מאוד חשוב שתהיה אמינה ולא תתקלקל וכמובן שלא אצטרך להוציא הרבה על דיו ומוצרים אשמח לקבל המלצות למדפסת סביבות 400-700 שמעתי על EPSON משתלם מאוד מבחינת הדיו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Pika007,

אהלן וסהלן D: אחרי שנים של חיפוש סט נורמלי אלחוטי, התחדשתי היום ב WAVE של לוג'יטק, שבא ביחד עם העכבר LX8. רשמים ראשוניים: אני רק 10 דקות על הסט הזה, וכבר די הספקתי להתרגל לצורת המקשים. שונה מהמקלדת הענתיקה שהקלדתי עליה עד עכשיו, די נוח, והמקשים מאוד שקטים, בלי קליקים מעצבנים. אין תחושת קפיציות מוגזמת, הפלסטיק איכותי, נחמד להקליד. המקלדת במשקל די קל, לדעתי עוד 20 גרם לא היו עושים לה רע, אבל סה"כ אני באמת שלא יכול להתלונן. יש סט מקשים למדיה סנטר, זום סקולר בצד ומקש ייעודי ל AERO של ויסטה (מצב החלפת חלונות) יש מקש FN וקיצורים יעודיים לוורד, אקסל, לוח שנה, 3 יישומים להתאמה אישית, אינטרנט, מסנג'ר, ואג'קט לכונן האופטי (מותנה בהתקנת התוכנה SETPOINT) מקשים לא מותנים- מקש…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כאשר המחשב עולה, עוד לפני מערכת ההפעלה, ניתן ללחוץ על מקש מסויים (DEL, F2 וכו'), בכדי להכנס להגדרות ה BIOS, לדפדף בעזרת חיצי המקלדת וכו'. במידה והמקלדת מחוברת בחיבור USB למחשב, האם ניתן להשתמש בה לפני שמערכת ההפעלה עולה.... ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by קוזמו,

ישמש גם לדברים אחרים, אך בסופו של דבר מה שחשוב זה ביצועים ב-FPS ונוחות לאורך זמן. יש סיבה לא ללכת על ה-Logitech G502 Proteus Core? משהו טוב יותר באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by olegu,

האם ricoh זו חברה טובה כמו פלוקסטר וימאהאה והאם כדי לי לקנות CD-RW RICO Hmp7163a-dp 16x ראיתי את הצורב הזה בכתובת: http://www.aluf.co.il/aluf_march/new/desk/f480055.asp?name=RIC0H&number=480055&idProduct=13 במחיר של584 ש"ח הצורב הזה יותר טוב מLG וACER? תמליצו ותגיבו לי בבקשה על השאלה כי אני קונה צורב די בקרוב???????????????????????? תציעו לי גם צורבים אחרים אבל שהמחיר שלהם לא יהיה יותר מ650 ש"ח img]http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm1.gif :-*

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. http://blog.logitech.com/2011/06/09/introducing-the-logitech-optical-gaming-mouse-g400-2/ http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by noos,

למה לא מביאים לישראל את המקלדות המגניבות של ZIPPY הם הכי טובות בעולם וגם מאירות וגם רכות כמו מקשים של נייד http://www.zippy.com.tw/K_PRODUCT_DETAIL.asp?pk_pckrfnbr=1&pk_rfnbr=194&x=12&y=11

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by speed42,

אני מעוניין לקנות מתאם : 1. חיבור DVD של מחשב כך שאוכל לחבר אותו ב USB (מתח חיצוני) - חשוב שאוכל לבצע התקנה של WINDOWS ופירמוט מדיסק דרך USB. אשמח להמלצה לאחד מאיפה לקנות כולל EBAY. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב בשביל DVD ומשחקים מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה בהדפסה: כאשר אני מדפיס הדפסה צבעונית (טקסט או תמונה) יש מעין הסטה או צללית בצבע אפור. במילים אחרות, ההדפסה נראית כפולה (אך במרווח קטן בין המקור לצללית). הדפסה של טקסט או אובייקט בצבע שחור מתבצעת ללא בעיה. תודה רבה, מיקולו

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. טוב, קניתי היום את המערכת שכ"כ רציתי במשך הרבה מאוד זמן - [glow=red,2,300]Logitech x530 5.1[/glow], אני מאושרת עד השמים, אבל ישנו דבר שפוגם באושר שלי.. אין לי תמיכה בסראונד. אם אתם שואלים אותי למה קניתי סראונד בלי שתהיה לי תמיכה לסראונד, זה פשוט - הפסיקו לייצר את הX530. עדיף להשיג אותם עכשיו כל עוד אני יכולה ולפני שהמחירים יזנקו וכל מה שאוכל להשיג זה מערכות משומשות לחלוטין ביד-2. עכשיו, אני צריכה או כרטיס קול תומך סראונד, או לוח אם תומך סראונד, לכן אשמח להמלצות. אני אישית מעדיפה יותר לוח אם תומך סראונד, ככה גם אשדרג את הלוח אם שיש לי כרגע. [מוכנה לשרדג למשהו עם יותר סלוטים לזיכרון/או עם קרוספייר] תקציב - כרטיס קול = 200 ש"ח מקסימום. לוח אם = 400 ש"ח מקסימום, רק אם באמת …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי תקציב של 2000 שקל טיפה יותר איזה רמקולים כדי לי לקחת?? השימוש בעיקר למוזיקה, משחקים וקצת לסרטים מה אני יקח?? שווה להשקיע כזה מחיר ברמקולים למחשב?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום. ציוד היקפי? זה הפורום הנכון אני מניח (: מישהו יכול להמליץ לי על כסא למחשב משרדי, שעליו אשב... בערך.... 12 שעות ביום? אני לא מחפש להשתגע במחיר, כי אין לי תקציב גבוה לזה ): הכסא לא צריך להיות יפה בכלל, ולא מעוצב. רק בריא, תומך תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. האם קיים איזשהו מוד אשר מאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב? אם לא קיים- האם אפשרי בכלל הדבר? כלומר באמצעות אנטנה (אם יש צורך...) והכל... לא דרך אתרי אינטרנט מסויימים שמפעילים רדיו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום רב, ברשותי מדפסת משולבת HP 6500A המחוברת למודם HOTBOX של הוט. עד עתה הכול עבד ללא דופי. אתמול עברתי לחבילה של 100 מגה, ומאז הכול השתבש. פתאום אין תקשורת בין המחשב למדפסת. ניסיתי להסיר את המדפסת ולהתקינה מחדש, בתקווה שזה יסדר אולי את הבעיה. אלא שההתקנה לא מתבצעת במלואה, ובסופו של דבר מה שמותקן זה רק קובץ עזרה ו-HP UPDATE פניתי לתמיכה של HP העולמית (באמצעות צ'אט) והם הסבירו לי שההתקנה לא מתבצעת כהלכה היות ואין תקשורת בין המחשב למדפסת. היום בצהריים שוחחתי עם התמיכה של HP בארץ. הנציג ביקש ממני להדפיס דו"ח שנקרא: HP Network Configuration Page לאחר מכן התבקשתי להקריא את כתובת ה-IP שמופיעה באותו דו"ח כאשר עשיתי זאת, הוא עצר אותי מיד בהתחלה וטען שכתובת IP שמתחילה ב- 169 , א…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Naor2231,

אז לאחר שסיימתי לגמרי עם הSetup שלי אני יכול לפרסם אותו בלב מלא. הציוד שלי - מסכים : עליון - Samsung U28E590D 4K 28inch תחתון - LG UC34G79-B FHD 144Hz Ultrawide 34inch מחשב : מארז - Corsair 460x RGB לוח אם - Gigabyte Aorus Gaming Pro 5 מעבד - i7-8700k OC + Delided 5.1 Ghz כרטיס מסך - EVGA 1080ti FTW3 קירור - ID-Cooling AuraFlow 240 RGB זכרונות - Corsair Vengeance RGB 16gb, 8x2 3200Mhz ספק - Corsair CX600 מאווררים - 4x Corsair SP120 RGB ציוד היקפי : מקלדת - Corsair Strage RGB Mechanical Keyboard עכבר - Logitech G502 אוזניות - Logitech G933 RGB Wireless פד - Cougar Arena XL Black Edition Sony Playstation 4 Pro תמונות סרטון קצרצר https://www.youtube.com/watch?v=x8e…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by urich,

זהו מה עדיף פשוט אני מת לקנות מקלדת אחת של vivanco הכחולה המדהימה הזאת או ללכת על מקלדת usb שאני לא ממש מה יתרון של מקלדת כזאת.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת חדשים והשימוש העיקרי שלהם הוא לגיימינג (rpg, fps) רק שאני לא מבין גדול בציוד היקפי. לגבי עכבר שמתי עין על cm storm havoc שנראה נחמד ובמחיר סביר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SGM-4002-KLLN1 אשמח לשמוע חוו"ד עליו או לחילופין המלצות אחרות במחיר דומה. לגבי מקלדת ממש אין לי מושג איזו לקנות אז אשמח לשמוע המלצות בעניין, תקציב נע בין 250 ל- 300 ש"ח. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם , כרגע יש לי במחשב ספק כח HEC 300 ואט , והוא היה שקט רק שלאחרונה לאחר שהוא מתחמם כבר יש רעש ניכר ומפריע. במחשב שלי אין מאווררים והוא עובד מצויין , אין מאוורים במארז... רק על המעבד שהוא 2.6 אינטל , התקנתי קירור של זלמן על המהירות הכי נמוכה וממש כאילו לא קיים , לא מרעיש בכלל... כבר שנתיים ככה...רק מה שצץ שהספק התחיל להרעיש. אז חשבתי על לעבור שלב , ולהתקין ת'ספק הזה http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=1514 ובכך , המחשב שלי יהיה שקט לחלוטין! הרי הקירור של זלמן לא רועש בכלל , לא מרגיש שהוא קיים, מה אתם אומרים? קצת יקר , אבל נראה איכותי ללא אבק וללא רעש מה אתם אומרים?כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ronbubl,

האם יש מישהו שהעכבר נמצא אצלו בשימוש כבר מספר חודשים ויכול להצביע על יתרונות וחסרונות של עכבר זה ל - FPS

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by enzo,

קניתי סט אלחוטי wireless laser desktop 5000 והתקנתי כפי שמוסבר בחוברת. העכבר עובד והמקלדת גם אך כשאני נכנס לוורד או באינטרנט ורוצה לכתוב אז זה מקפיץ לי כל מיני חלונות. גם המספרים שבמקלדת לא מגיבים: לא ב-NUMPAD ולא בשורת המספרים שמעל האותיות. וידאתי שה-NUM LOCK במצב ON וכמו כן הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנה שמגיעה עם הסט. אין לי אפשרות "לעצב" את המקשים של האותיות אלא רק את מקשי המועדפים ומקשים נוספים. מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים