ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אז לאחר שסיימתי לגמרי עם הSetup שלי אני יכול לפרסם אותו בלב מלא. הציוד שלי - מסכים : עליון - Samsung U28E590D 4K 28inch תחתון - LG UC34G79-B FHD 144Hz Ultrawide 34inch מחשב : מארז - Corsair 460x RGB לוח אם - Gigabyte Aorus Gaming Pro 5 מעבד - i7-8700k OC + Delided 5.1 Ghz כרטיס מסך - EVGA 1080ti FTW3 קירור - ID-Cooling AuraFlow 240 RGB זכרונות - Corsair Vengeance RGB 16gb, 8x2 3200Mhz ספק - Corsair CX600 מאווררים - 4x Corsair SP120 RGB ציוד היקפי : מקלדת - Corsair Strage RGB Mechanical Keyboard עכבר - Logitech G502 אוזניות - Logitech G933 RGB Wireless פד - Cougar Arena XL Black Edition Sony Playstation 4 Pro תמונות סרטון קצרצר https://www.youtube.com/watch?v=x8e…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גילוי נאות: אלו הם קישורי אפילייטס. אתם לא משלמים אגורה שחוקה אחת מעבר למחיר המקורי אבל על כל רכישה, אמזון מזכה אותי על שסקרתי עבורכם רשימה בלתי מבוטלת של פריטים, קיבצתי,השוויתי והבאתי את הזולים והמשובחים ביותר. HAPPY SHOPPING!!! Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD (MZ-75E250B/AM) מחיר: 380 http://amzn.to/2gSKNSl Razer DeathAdder Essential - Ergonomic PC Gaming Mouse - Comfortable Grip מחיר: 171 http://amzn.to/2gBhdjD PNY Attache USB 2.0 Flash Drive, 64GB/ BLACK (P-FD64GATT03-GE) מחיר: 65 שקלים http://amzn.to/2fHbKU4 Corsair STRAFE Mechanical Gaming Keyboard, Red LED, Cherry MX Brown מחיר: 380 http://amzn.to/2fHbnsD Corsa…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש מישהו שהעכבר נמצא אצלו בשימוש כבר מספר חודשים ויכול להצביע על יתרונות וחסרונות של עכבר זה ל - FPS
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת משולבת HP 6500A המחוברת למודם HOTBOX של הוט. עד עתה הכול עבד ללא דופי. אתמול עברתי לחבילה של 100 מגה, ומאז הכול השתבש. פתאום אין תקשורת בין המחשב למדפסת. ניסיתי להסיר את המדפסת ולהתקינה מחדש, בתקווה שזה יסדר אולי את הבעיה. אלא שההתקנה לא מתבצעת במלואה, ובסופו של דבר מה שמותקן זה רק קובץ עזרה ו-HP UPDATE פניתי לתמיכה של HP העולמית (באמצעות צ'אט) והם הסבירו לי שההתקנה לא מתבצעת כהלכה היות ואין תקשורת בין המחשב למדפסת. היום בצהריים שוחחתי עם התמיכה של HP בארץ. הנציג ביקש ממני להדפיס דו"ח שנקרא: HP Network Configuration Page לאחר מכן התבקשתי להקריא את כתובת ה-IP שמופיעה באותו דו"ח כאשר עשיתי זאת, הוא עצר אותי מיד בהתחלה וטען שכתובת IP שמתחילה ב- 169 , א…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת : אני מחפש מישהו אשר יש לו את העכבר הנ"ל, כי יש לי ולעוד מישהו מהאתר כמה דברים שאנחנו לא כל כך סגורים עליהם הדבר העיקרי הוא, האם העברת הDPI ON THE FLY מוגבלת ל400 800 1800 ו2000 DPI, או שניתן לכוונן את זה כך שזה יחליף לאיזה DPI שאני רוצה [נגיד, 400 600 1200 ו1600, סתם דוגמא] כי הוא קרא שזה נעול, ואני קראתי שזה פתוח לשינוי לפי צרכי המשתמש, כל זמן שזה בין 400 ל 2000 DPI... זה בערך השאלה העיקרית, אה והשאלה השניה שלי, איזה שימושים עיקריים יש ללחצן האגודל במשחקים? [ז"א, לאיזה שימוש אתם הגדרתם אותו] תודה מראש לכל מי שעוזר, ומצטער עם הכותרת לא הכי אינפורמטיבית מבחינת מה יהיו השאלות בתוך ההודעה, אבל כתוב בה בדיוק מה אני מחפש - בעלים של העכבר הנ"ל.. -ג'ו
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מתאם : 1. חיבור DVD של מחשב כך שאוכל לחבר אותו ב USB (מתח חיצוני) - חשוב שאוכל לבצע התקנה של WINDOWS ופירמוט מדיסק דרך USB. אשמח להמלצה לאחד מאיפה לקנות כולל EBAY. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , כרגע יש לי במחשב ספק כח HEC 300 ואט , והוא היה שקט רק שלאחרונה לאחר שהוא מתחמם כבר יש רעש ניכר ומפריע. במחשב שלי אין מאווררים והוא עובד מצויין , אין מאוורים במארז... רק על המעבד שהוא 2.6 אינטל , התקנתי קירור של זלמן על המהירות הכי נמוכה וממש כאילו לא קיים , לא מרעיש בכלל... כבר שנתיים ככה...רק מה שצץ שהספק התחיל להרעיש. אז חשבתי על לעבור שלב , ולהתקין ת'ספק הזה http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=1514 ובכך , המחשב שלי יהיה שקט לחלוטין! הרי הקירור של זלמן לא רועש בכלל , לא מרגיש שהוא קיים, מה אתם אומרים? קצת יקר , אבל נראה איכותי ללא אבק וללא רעש מה אתם אומרים?כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות בארץ שמוכרת את ה Razer Copperhead אני אוהב את הכחול אבל לא ממש חשוב הצבע אם מישהו יכול לתת לי לינק אני ישמח תודה נ.ב: שמתי לב שאסור לשים שמות של חנויות אז אם אפשר תשלחו לי לפרטי בבקשה מנהלים בבקשה אל תנעלו
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
OK, יש לי רשת של שני מחשבים בחיבור כבל ישיר, שני כרטיסי רשת שלCnet. יש גם ADSL במחשב השרת שמחובר לכרטיס 3COM. עד עכשיו נתונים\עובדות. עכשיו, כשאני מעביר קבצים גדולים(מעל 50MB) שמתי לב שזה מאוד לאט! לא מדדתי אבל לפי הזמן שזה לוקח אני לא מעביר ביותר מ-500KB לשניה :-/ למישהו יש רעיון? מה לבדוק?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת חדשים והשימוש העיקרי שלהם הוא לגיימינג (rpg, fps) רק שאני לא מבין גדול בציוד היקפי. לגבי עכבר שמתי עין על cm storm havoc שנראה נחמד ובמחיר סביר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SGM-4002-KLLN1 אשמח לשמוע חוו"ד עליו או לחילופין המלצות אחרות במחיר דומה. לגבי מקלדת ממש אין לי מושג איזו לקנות אז אשמח לשמוע המלצות בעניין, תקציב נע בין 250 ל- 300 ש"ח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לקנות מארז חדש ויש לי כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה שאיתם אני אעשה "סלקצייה" אבל לפני הכול אני רוצה להדגיש, שעל כל השאלות האלה יש לענוש לפי מה שהכי טוב לשקט של המארז ולקירור המארז. השאלות הן: 1) א. שתהיה רשת בגודל של ה-COOLERMASTER ammo 533, שתעזור לזרימה טבעית של האויר אבל תכניס הרבה אבק ואז אני אצטרך לנקות הרבה את המארז ( עם רשת כזאת- כל כמה זמן אני אצטרך לנקות? שבוע? ). ב. שתהיה רשת קטנה כמו ב-CoolerMaster Centurion 532, שזה יכניס פחות אבק אבל פחות טוב לזרימת האויר כמו באפשרות א'. 2) לשים או לא לשים איירדאקט, שיעזור לקירור המעבד אבל יפגע קצת בסירקולציית האויר של המארז. 3) עדיף מארז מאלומינים שטוב יותר לקירור המחשב, או עדיף מארז מפח בגלל שאלומינ…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן וסהלן D: אחרי שנים של חיפוש סט נורמלי אלחוטי, התחדשתי היום ב WAVE של לוג'יטק, שבא ביחד עם העכבר LX8. רשמים ראשוניים: אני רק 10 דקות על הסט הזה, וכבר די הספקתי להתרגל לצורת המקשים. שונה מהמקלדת הענתיקה שהקלדתי עליה עד עכשיו, די נוח, והמקשים מאוד שקטים, בלי קליקים מעצבנים. אין תחושת קפיציות מוגזמת, הפלסטיק איכותי, נחמד להקליד. המקלדת במשקל די קל, לדעתי עוד 20 גרם לא היו עושים לה רע, אבל סה"כ אני באמת שלא יכול להתלונן. יש סט מקשים למדיה סנטר, זום סקולר בצד ומקש ייעודי ל AERO של ויסטה (מצב החלפת חלונות) יש מקש FN וקיצורים יעודיים לוורד, אקסל, לוח שנה, 3 יישומים להתאמה אישית, אינטרנט, מסנג'ר, ואג'קט לכונן האופטי (מותנה בהתקנת התוכנה SETPOINT) מקשים לא מותנים- מקש…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, אני זקוק למדפסת חדשה למשרד - מדפסת בלבד, ללא שום פונקציה אחרת. אני מנסה למצוא מדפסת עם היחס הכי משתלם בין עלות הטיונר להספקו. לא אכפת לי לשלם קצת יותר על המדפסת בקנייה הראשונית, בהנחה שההשקעה העתידית בטונרים תהיה הגיונית יותר. ניסיתי לחפש השוואות ולקרוא ביקורות, אך האמת היא שלא הצלחתי להסיק מסקנות כלשהן לגבי דגם ספציפי, ולכן אני פותח את הדיון הזה. להלן כל מה שהצלחתי להעלות על הדעת שיכול לצמצם את החיפוש: 1. צבע/שחור לבן: שחור לבן בלבד. 2. מספר דפים ממוצע ליום: 50 3. הדפסה דו-צדדית: לא יכול להזיק, אך לא על חשבון המחיר ומאפיינים אחרים. 4. לייזר/דיו: רק לייזר. 5. התוכן המודפס: בעיקר טקסט פשוט. 6. חיבור רשת/וויפי: חיבור רשת …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב בשביל DVD ומשחקים מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ איתכם על איזה מהם אתם ממליצים, תקציב כ 200 ש"ח. אחד שתיים שלוש תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000 שקל טיפה יותר איזה רמקולים כדי לי לקחת?? השימוש בעיקר למוזיקה, משחקים וקצת לסרטים מה אני יקח?? שווה להשקיע כזה מחיר ברמקולים למחשב?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול איך העכבר הזה לגיימינג? הוא מוצע במאסדרופ ב- 60 דולר, רשום שהמחיר הרגיל זה 100 דולר, עדיין לא בדקתי מחירים, קודם רציתי לשאול אם הוא מומלץ https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U כרגע אני משתמש בעכבר razer deathadder 2013 כבר כמה שנים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם קיים איזשהו מוד אשר מאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב? אם לא קיים- האם אפשרי בכלל הדבר? כלומר באמצעות אנטנה (אם יש צורך...) והכל... לא דרך אתרי אינטרנט מסויימים שמפעילים רדיו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה לא מביאים לישראל את המקלדות המגניבות של ZIPPY הם הכי טובות בעולם וגם מאירות וגם רכות כמו מקשים של נייד http://www.zippy.com.tw/K_PRODUCT_DETAIL.asp?pk_pckrfnbr=1&pk_rfnbr=194&x=12&y=11
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי מדפסת hp 6500 האם צריך לשלם על חיבור קו נוסף בשביל לקבל פקסים? הבנתי שאם מחברים על קו הטלפון לא מקבלים פקסים בזמן שימוש בטלפון כמו כן האם אפשר למנוע מצב כזה חוץ מלצעוק לאף אחד לא לדבר בטלפון שזה לא מעשי ב לשלם על קו נוסף שזה די מיותר לכמות שאני משתמש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי MX500 וחברה שלי מאוד התלהבה ממנו (למרות שהוא נראה כבר רע לגמרי ועם כפתור תקוע..) בכל אופן, אני מחפש המלצה לעכבר בשבילה - אותו סגנון (היה לה נוח..).. לא גיימינג בכלל, עבודה משרדית במחשב הנייד וזהו.. תקציב נניח עד 200 - הסיבה שזה התקציב כי ראיתי שיש ב-160 ש"ח את MX518 וחשבתי עליו.... עצות? רעיונות? כן? לא? אולי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי סט אלחוטי wireless laser desktop 5000 והתקנתי כפי שמוסבר בחוברת. העכבר עובד והמקלדת גם אך כשאני נכנס לוורד או באינטרנט ורוצה לכתוב אז זה מקפיץ לי כל מיני חלונות. גם המספרים שבמקלדת לא מגיבים: לא ב-NUMPAD ולא בשורת המספרים שמעל האותיות. וידאתי שה-NUM LOCK במצב ON וכמו כן הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנה שמגיעה עם הסט. אין לי אפשרות "לעצב" את המקשים של האותיות אלא רק את מקשי המועדפים ומקשים נוספים. מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מס' חודשים רכשתי מ-K.S.P את המוצר הזה - Logitech Mini Booxbox עם אחריות לשנתיים. לצערי אחרי מס' קטן של פעמים בהם השתמשתי בו הוא הפסיק לעבוד בהדרגתיות. תחילה המסך מגע קירטע ולא הגיב טוב, ולבסוף כל המכשיר שבק חיים (הוא אמנם נדלק,אך המסך מגע כלל לא מגיב כעת ולא ניתן לזהות אותו ב-Bluetooth). כשניגשתי ל-K.S.P על-מנת לממש את האחריות, הם אכן שלחו לבדיקת מעבדה שקבעה כי קיים נזק פיזי למכשיר. חשוב לי לציין- המכשיר מעולם לא נפל או ניזוק בשום צורה!! כשהצצתי בצג של אחד המוכרים בחנות בעת הויכוח איתו על השירות המזעזע שלהם, ראיתי שבדו"ח מעבדה כתוב כי "כל הפאנל שבור ממקומו". לא היה ולא נברא! מה שכן, בתוך פנים המכשיר יש קרע מוזר. אבל ניתן לראות בוודאות שאם זה נגרם כתוצאה מ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם מומלץ לרכוש מדפסת לייזר צבעונית? ואם כן, האם יש כזו במחיר סביר של עד 800 ש"ח? כמה הדפסות צבע היא יכולה לעשות טרם החלפת טונר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-