ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מקווה שאני בפורום המתאים. רציתי לדעת, האם חיבור של מכרטיס המסך למסך ע"י כבל שיוצא מ-DP ונכנס למסך עם חיבור DVI הוא חיבור אפקטיבי? ראיתי שכבל כזה נמכר בהרבה מקומות ורציתי לדעת אם יש יתרון לכבל כזה על כבל DVI רגיל. https://www.google.co.il/search?q=displayport+to+dvi&biw=1420&bih=764&tbm=isch&imgil=LxmrVwXpyEpI7M%253A%253Bwz5DP-GE_oKeBM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.misco.co.uk%25252Fproduct%25252FQ150949%25252FHP-Display-Port-to-DVI-D-Adapter&source=iu&pf=m&fir=LxmrVwXpyEpI7M%253A%252Cwz5DP-GE_oKeBM%252C_&usg=__X32IbAv36JZPcBT5tzb113EkZ-s%3D&ved=0CDcQyjdqFQoTCMOjs_eakcYCFYq3FAodvkwAeQ&ei=S4N-VYPSNorvUr6ZgcgH#imgrc=Lxmr…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה בהדפסה: כאשר אני מדפיס הדפסה צבעונית (טקסט או תמונה) יש מעין הסטה או צללית בצבע אפור. במילים אחרות, ההדפסה נראית כפולה (אך במרווח קטן בין המקור לצללית). הדפסה של טקסט או אובייקט בצבע שחור מתבצעת ללא בעיה. תודה רבה, מיקולו
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת : אני מחפש מישהו אשר יש לו את העכבר הנ"ל, כי יש לי ולעוד מישהו מהאתר כמה דברים שאנחנו לא כל כך סגורים עליהם הדבר העיקרי הוא, האם העברת הDPI ON THE FLY מוגבלת ל400 800 1800 ו2000 DPI, או שניתן לכוונן את זה כך שזה יחליף לאיזה DPI שאני רוצה [נגיד, 400 600 1200 ו1600, סתם דוגמא] כי הוא קרא שזה נעול, ואני קראתי שזה פתוח לשינוי לפי צרכי המשתמש, כל זמן שזה בין 400 ל 2000 DPI... זה בערך השאלה העיקרית, אה והשאלה השניה שלי, איזה שימושים עיקריים יש ללחצן האגודל במשחקים? [ז"א, לאיזה שימוש אתם הגדרתם אותו] תודה מראש לכל מי שעוזר, ומצטער עם הכותרת לא הכי אינפורמטיבית מבחינת מה יהיו השאלות בתוך ההודעה, אבל כתוב בה בדיוק מה אני מחפש - בעלים של העכבר הנ"ל.. -ג'ו
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי את ה MX 620 שבגדול הוא עכבר טוב אבל מה שמעצבן אותי זה המשקל שלו, בגלל שהוא עובד על 2 סוללות הוא מאוד כבד, רמת הדיוק שלו גם לא גבוהה במיוחד לדעתי. מה שחשוב לי זה שיהיה קל ומדויק !! מתחתי את התקציב ל 600 ש"ח.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש בבית שלי מחשב עם מסך LCD - LG 575MS. הוא תומך ב-Refresh rate של 85hz. אני עובד על 600*800 עם 85hz והעיניים כואבות מאוד במיוחד במשחקים. אני משחק במחשב הזה כשאני משחק ברשת עם עוד מישהו. מישהו יודע במקרה למה זה ככה? כי באותו מחשב עם מסך שהוא לא LCD אין שום בעיה. הכרטיס מסך לא משהו אבל הוא של ATI כך שיש לו פילטרים מצויינים - XPERT 2000 Pro.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע קניתי את המדפסת: pixma mx455 של CANON ראיתי שהיא קיבלה ביקורות ממש טובות ונחשבה לטובה מאוד ביחס למחיר שלה, היה ממש כתוב שהיא עושה את כל הפעולות בצורה טובה ושהכל אחלה. היא אכן מדפיסה מצלמת ושולחת פקס בצורה טובה פשוטה ונוחה, אך יש לי בעיה קשה עם הסריקה. הסריקה היא בקצב איטי להחריד, ברמה לא סבירה ולא הגיונית. כאשר גם הפקס וגם הצילום הרבה ויתר מהירים, מה שאומר שהבעיה היא לא בעיית חומרה, היות והמדפסת כן יודעת לעשות את פעולת הצילום בזמן סביר. אני משאר שהבעיה היא בקצב העברת הנתונים מכיוון שזו מדפסת אלחוטית שנמצאת באזור שהקליטה בו לא הכי טובה. למרות שפקודות הדפסה (גם כבדות) היא מבצעת בלי שום בעיה, וסריקה באמת לוקחת נצח ברמה של יותר דקה לדף, קצב איטי ברמה קיצונית …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום אפתח בכך שאני מודה מאוד על התמיכה של כבר קניתי כמה מוצרים דרך ייעוץ פה בפורום. עכשיו לעניין, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני הולך ללמוד בין היתר גם מדעי המחשב. אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר שביחד יעלו באיזור ה350 שח. שמתי עין על הg400 ולגבי מקלדת אני לא מחפש משהו עם תמיכה של לפרק כף היד מצאתי פה בחיפוש המלצה למקלדת של IBM אך כשהתקשרתי אליהם אמרו לי לי שהיא עולה בסביבות ה250 enhanced performance של לנובו, למישהו יש הצעה טובה יותר? מה תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו זה מוגזם- קולות מוות של דיסק IBM- הם בעצמם הקליטו אותם ................ http://ssddom01.storage.ibm.com/hddt/knowtree.nsf/cffe836ed7c12018862565b000530c74/4b1a62a50f405d0d86256756006e340c?OpenDocument קולות אלו מאפיינים את כל הדגמים ממש כמו לנגן בכינור עים מסור במקום בקשת!!! דן
-
אני מעוניין לקנות עכבר בלו טות' טוב למחשב נייד, שיהיה נוח, ושיהיה טוב למשחקים. רציתי לקבל את חוות דעתכם על Logitech V470 ועל Bluetooth® Notebook Mouse 5000 של Microsoft ולדעת למה הלוג'יטק עולה 100 שקל יותר. או לשמוע על עכברים אחרים טובים לדרישות האלה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך עכבר ומקלדת לגיימינג... עכשיו אני כמעט סגור על הMICROSOFT X6 כי זה עם עיברית, וגם כי הביקורות שראיתי הם די טובות. בקשר לעכבר אני מתלבט בין LOGITECH G500 ל-G9X כשאני יותר בכיוון של הG9X.... אני פתוח להמלצות על דברים אחרים אבל תכלס אני מחפש חוות דעת על מה שרשום... תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות את המדפסת של HP דגם OfficeJet 4500 עכשיו, המפרט שלה תומך בחיבור לרשת באופן חוטי, כלומר מחברים כבל רשת אליה. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לה סטיק WIFI ואז היא תשמש כאלחוטית? תודה לעונים. אשמח לתשובה - מעוניין לקנות היום
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש עכבר שיהיו בו כמה שיותר ככפתורים, שיהיה רגיש עד מאד, כמובן ניתן לתכנות , נוח לעבודה וכ'ו. אשמח גם לקבל המלצות מאנשים . התקציב כרגע שאני מוכן להשקיע זה באיזור ה 800 ש"ח חשוב שיהיה נוח לעבודה של שעות על גבי שעות כל יום ויום תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להקליט שיחה למחשב, רציתי לשאול אם יש מתאם שיכול להתחבר ליציאה של ה-Line IN בכרטיס קול או לכל דבר אחר, אולי באמצעות תוכנה מסויימת. מישהו יודע ? ???
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תאכלס אני מרוצה מהעכבר, אבל לאחרונה בעיית הדאבל קליק מעצבנת. הבנתי שלא מוכרים אותו יותר, מה התחליף הראוי אליו ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן אני קצת מרושש לתקציבי razer וחבריו אבל רוצה מכנית השאלה אם זה שווה את ה"סיכון" של ההזמנה? עד 150 שקל http://www.dx.com/p/motospeed-k70-usb-2-0-wired-104-key-gaming-keyboard-w-backlight-black-140cm-cable-228637?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page http://www.dx.com/p/r-horse-rh7380-suspension-imitation-usb-2-0-wired-mechanical-gaming-keyboard-black-320621
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מוצר שיהיה מפצל USB אבל שלא יתחבר למחשב. אלא שקופסת החיבורים הזו תהיה אלחוטית (שתהיה WIFI) אבל שתאפשר לי לחבר אליה מוצרי USB בלי ש5 החיבורים כל פעם ירדפו אחרי המחשב הנייד. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב ב1 לינואר, על כן אני מתכוון לקנות ספק, ומאוד מאוד חשוב לי הOC, על כן הייתי מאוד ממליץ לעצמי על האנרמקס בעל היציבות מטח המצויינת שלו. אבל מצד שני יש את , Antec SmartBlue 350 Watt והוא יפה!!!!! האם הוא יעשה לי קפיצות מתח???? אני לא מוצא עליו כלל וכלל ביקורות! (מי שנותן לי את ההשוואה של טום אני הורג אותו) Antec SmartBlue 350 Watt vs Enermax 350W EG 365P עריכת המודר: (באיחור קל הייתי אומר) פתאום קלטה את עיני הכותרת הלא-משהו עניינית
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז לאחר שסיימתי לגמרי עם הSetup שלי אני יכול לפרסם אותו בלב מלא. הציוד שלי - מסכים : עליון - Samsung U28E590D 4K 28inch תחתון - LG UC34G79-B FHD 144Hz Ultrawide 34inch מחשב : מארז - Corsair 460x RGB לוח אם - Gigabyte Aorus Gaming Pro 5 מעבד - i7-8700k OC + Delided 5.1 Ghz כרטיס מסך - EVGA 1080ti FTW3 קירור - ID-Cooling AuraFlow 240 RGB זכרונות - Corsair Vengeance RGB 16gb, 8x2 3200Mhz ספק - Corsair CX600 מאווררים - 4x Corsair SP120 RGB ציוד היקפי : מקלדת - Corsair Strage RGB Mechanical Keyboard עכבר - Logitech G502 אוזניות - Logitech G933 RGB Wireless פד - Cougar Arena XL Black Edition Sony Playstation 4 Pro תמונות סרטון קצרצר https://www.youtube.com/watch?v=x8e…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ולא יקר לשימוש במחשב הנייד שלי. עדיף אחד שלא מצריך סוללה אבל אם אין ברירה אז אין בעיה עם זה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה לא מביאים לישראל את המקלדות המגניבות של ZIPPY הם הכי טובות בעולם וגם מאירות וגם רכות כמו מקשים של נייד http://www.zippy.com.tw/K_PRODUCT_DETAIL.asp?pk_pckrfnbr=1&pk_rfnbr=194&x=12&y=11
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מס' חודשים רכשתי מ-K.S.P את המוצר הזה - Logitech Mini Booxbox עם אחריות לשנתיים. לצערי אחרי מס' קטן של פעמים בהם השתמשתי בו הוא הפסיק לעבוד בהדרגתיות. תחילה המסך מגע קירטע ולא הגיב טוב, ולבסוף כל המכשיר שבק חיים (הוא אמנם נדלק,אך המסך מגע כלל לא מגיב כעת ולא ניתן לזהות אותו ב-Bluetooth). כשניגשתי ל-K.S.P על-מנת לממש את האחריות, הם אכן שלחו לבדיקת מעבדה שקבעה כי קיים נזק פיזי למכשיר. חשוב לי לציין- המכשיר מעולם לא נפל או ניזוק בשום צורה!! כשהצצתי בצג של אחד המוכרים בחנות בעת הויכוח איתו על השירות המזעזע שלהם, ראיתי שבדו"ח מעבדה כתוב כי "כל הפאנל שבור ממקומו". לא היה ולא נברא! מה שכן, בתוך פנים המכשיר יש קרע מוזר. אבל ניתן לראות בוודאות שאם זה נגרם כתוצאה מ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטיים לשימוש כללי (לא גיימינג). הכי חשוב לי זה שהעכבר יהיה גדול ולא כמו כל המיני עכברים האלה שיותר מתאימים ללפטופ. יש משהו כזה באיזור ה-150 ש"ח? (אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה עכבר איכותי לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: בקשות מיוחדות: ימניים מחו"ל או מהארץ? לא משנה הערות: שיהיה עכבר גיימינג מוצר א' להשוואה: (במידה ויש) מוצרה ב' להשוואה: (במידה ויש) טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה פד לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בפא…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי סקר שוק חביב ביותר על סטים שונים בשוק, ומצאתי את הארבעה הכי טובים (לדעתי) בסכום של 300-450 ש"ח לאחר 4 שנים עם סט של TECH, הגיע הזמן להשתדרג. אני מעוניין לרכוש סט של מקלדת+עכבר: זה לא נועד לגיימינג , אני משתמש המון במחשב, ובחלק מהזמן מול הטלויזיה איתו... חובה 2.4 כי הסט הישן עשה בעיות מרחק והוא לא היה 2.4.... אגב....מי לדעתכם הי יפה ? חשוב לציין שאם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשקול.. אז ככה לוגיטק: MK520 MX3200 LX710 או מיקרוסופט microsoft bluetrack 3000 תודה לעוזרים !!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-