ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
איזה מסך עדיף (במחיר די דומה): Samsung 931BF LG 1970HR תודה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המסכים האלה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694682# או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848 איזה יותר טוב ? זההה דחוףףף למחררר תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לגבי הסמסונג 17 אינטש הדגם הוא 740n והאסר הוא 1917al אינטש19 הסמסונג עולה 1000 והאסר עולה 1200 מה כדאי האם החברה חשובה א שעדיף מסך יותר גדול? בבקשה צריכה עזרה דחוף כי אני צריכה להודיע למוכר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ושלושה מסכים, האחרון שבהם קניתי לפני חודש (SAMSUNG SYNCMASTER 753DF, טוב וזול) ועכשיו נותרה לי בעיונת קלילה: מאיזה מבין שני המסכים האחרים להיפטר. המועמדים: 1. CTX ULTRA SCREEN 1569 טריניטרון 15". 2. 15" PROVIEW PX561 עכשיו, אני יודע מה תגידו, אבל רגע לפני התשובה, נא לשים לב לנתונים הבאים: הCTX שלי סוגר את שנתו החמישית, ואילו הפרו ויו בסך הכל בן שנה פלוס כמה חודשים. במצב הזה, לאיזה מסך יש יותר סיכוי לשרוד עוד שנתיים-שלוש?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לאחרונה היגיע לארץ פנטיום 3 טואלטין בגרסת 512 זיכרון מטמון מהירות 1.4 גיגה. האים הפנטיום 4 1.6A גרסת 512 זיכרון מטמון חזק מימנו ???? האים ה XP1600+ חזק מימנו ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי מפורט כחתימתי. הוא עייף מדי למשחקים של היום. החלטתי לשדרגו. חושב ללכת על מעבד סלרון חזק יותר 600 700 800 900 או משהו כזה,משיקולי עלות נטו,פשוט כדי להרוויח זמן עד השידרוג המקיף (מארז, לוח אם, מעבד וזכרונות - והמעבר המיוחל ל AMD סוף סוף...). השאלה היא באיזה סלרון לבחור. הוא צריך להיות חזק יותר מהמעבד הנוכחי (P3 500Mhz) אך גם להציג יחס ביצועים\עלות סבירים...יש לקחת בחשבון גם את מגבלות לוח האם שלי...Slot 1 , תמיכה במעבדים עד מהירות מסויימת וכו' האם משהו יכול לסייע ? חיפשתי השוואות ברשת אך לא מצאתי עדיין... ??? ??? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, תשובות מפורטות יתקבלו בברכה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Creative Inspire 5200 Creative SBS LX520 E Logitech Z-640 Logitech X-530 מה מהם הכי עדיף? בעיקר למשחקים ולסרטים אני פתוח להצעות נוספות עד 550 שקל בערך.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
pentium 3-500 asus geforce 3 intel lx mb agpx2 256 mb pc133@75 cel 800 asus cusl2-c agpx4 256 mb pc 133 geforce 2 gts אל תמליצו לי על איי אם די כי את האינטלים האלו אני יכול לקבל בחינם אני יצטרך לקנות רק לוח וכרטיס מסך.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית עד סכום של 600 שקלים בערך בשביל אתר באינטרנט באיזה מצלמה כדאי לבחור? תנו לי בקשה דוגמאות כמה מגה אני צריך בשביל אתר אישי לא מצלמה מצוינת שיראו טוב באתר תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
האם אפשר קצת מידע על מצלמות דיגיטליות (לתמונות, לא וידאו!) בסביבות 500-700 ש"ח? שמעתי על מצלמה של HP ב600 ש"ח, שווה? (מצטער, אין לי פה ת'פרטים...) איזה מצלמות בטווח מחיר זה מומלץ לקנות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
איזה מצלמה יותר טובה? MUSTEK 960 ש"ח או hp photosmart 120 digital camera 790
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה אבטחה IP להקלטה רציתי לדעת מה עדיף ? TP LINK ב - 139 שקל : TP-Link Tapo HD C200 או XIAOMI MI HOME ב 154 שקל Xiaomi Mi Home 360° 1080p אני יודע שה TP LINK נחשב מותג יחסית אמין ואיכותי מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עם מיקרופון מובנה שמצלמת באיכות טובה בסביבות ה-200 ש"ח. עדיפה כזאת שיכולה להתלבש על מסך LCD בעובי עבה של איזה 5 סנטימטר. אז מה לקנות? :jump1:
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש הרבה דגמים שונים ואני לא יודע מה טוב ומה לא אני צריך מצלמה שתתן תמונהה כמה שיותר איכותית(כמובן שאני לא מצפה באמת לאיכות ממש גבוהה, אני רק לא רוצה איכות כמו במצלמות אינטרנט הממש זולות), עד 150 ש"ח. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מקלדת ואני לא יודע איזה כדי יותר הייתי רוצה לדעת יתרונות או חסרונות או שינויים משמעותיים בין לבין והמלצות.. Roccat Isku FX Multicolor Roccat Ryos MK Advanced Mechanical אני לא כלכך מבין בתחום המכני של המקלדות הייתי רוצה לדעת איך שניהם אחת יחסית לשניה, האם צריך להחליף אחרי כמה זמן סווי'ץ במכני ? לא מפריע לי ה"רעש" של הכפתורים הכי חשוב נוחות אני קונה ב KSP וההפרשים זה 50 שקל אז לא הכי קריטי (מוכן לקנות מקלדת עד 450) תודה רבה מראש לעונים ולעוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה... ראיתי שיש בKSP את Razer BlackWidow ובאייבורי את CELERITAS של ZOWIE. האם אתה מכירים עוד דגמים שמוכרים באייבורי/KSP? איזה מקלדת עדיפה עבור עבודה משרדית של שעות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש המלצות מיוחדות? אני בשום פנים ואופן לא מחפש אלחוטית!! שתיהיה נוחה והכל כמובן...תודה.
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הסטים הבאים: G5/MX 518 עם מקלדת שאני כבר אבחר- G15/ZBOARD שזה אפשר להגיד סט הגיימרים ה"אולטמטיבי"... או ללכת על סט האלחוטי הבא: Logitech® Cordless Desktop® MX 3100 שיש בו עכבר אלחוטי לא רע בכלל- MX 1000... שאולי בהמשך אני אוסיף לסט האלחוטי איזה G7 נחמד... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש 3 אפשרויות : Logitech Wireless Desktop MK270 HP C2710 לבן GENIUS SMART KM-8200 מה כדאי לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת איזה מקלדת יותר טובה logitech g15 או המקלדת Saitek PK17U לינק: http://www.saitek.com/uk/prod/cykey.htm תודה רבה לעורים
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
זאת מקלדת גיימרים CoolerMaster CM Storm TRIGGER MECHANICAL Gaming Keyboard Black Switch או מקלדת לגיימרים Roccat Ryos MK Advanced Mechanical Gaming Keyboard - צבע שחור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
logitech internet navigator http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=543 או genius kb-21e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 (או אחת אחרת אם יש) אני צריך שהמקשים יהיו מסודרים רגיל כמו במקלדות הישנות, קניתי כבר 3 מקלדות השנה שהמקשים גדולים/צפופים/עקומים מדי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
Corsair K55 או Cougar 450K? אם יש לכם המלצות למקלדות דומות אז תציעו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כן משחק במשחקים אבל עד היום הסתדרתי עם מקלדת סטנדרטית (משתמש בה אולי כבר 7 שנים ) והיא ולא מיוחדת או משהו כזה. ראיתי פה בפורום כמה אשכולות על מקלדת וזה עשה לי חשק להחליף אותה. השימושים העיקריים הם גלישה ופה ושם משחקים. מה שחשוב לי בה שההקלדה תיהיה נוחה כי אני משתמש יחסית הרבה בהקלדה. לא אכפת לי להזמין מ EBAY (בידיעה שהיא לא תגיע עם עברית .. כי בכל מקרה אני מקליד בצורה עיוורת אז זה לא כזה משנה לי אם יהיה עברית או לא) התקציב הוא סביבות ה 100-150 שקל. תודה רבה לכם !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מקלדת [רק מקלדת, בלי עכבר] ואני צריך המלצה למקלדת טובה. השימושים העיקריים שלי הם הקלדה בתוכנות כמו מסנג'ר ובאינטרנט, אני לא גיימר או משהו כזה... המחיר המקסימלי: 200 שקל.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-