עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BlackTalon,

אהלן! היום אחרי הצהריים אני הולך להזמין את המחשב...אז רציתי שתגידו מה שנראה לכם על המפרט-הצעות, תגובות, חופשי... Athlon Xp 1500 gigabyte-GA-7VTXE ElSA-Geforce 2 GTS 32M MAG 786 "17 IBM-GXP60 7200 RPM 40G IBM-256 RDRAM PC 800 Creative-S.B live value Asus *50 floppy 1.44 modem-איזה לקחת?? מארז+מקלדת+עכבר אני יבחר בחנות... תזכירו לי אם שכחתי משהו, תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אוקי אחרי שאמרו לי כאן ש500W של KSP גרוע, החלטתי להרחיב אופקים (או יותר נכון את הכיס) ולקנות מחנות אחרת, אז החלטתי לקנות מזיגזג, שאמרו לי שהם טובים, ומצאתי שם את הTT SILENT PUREPOWER 420W, וזה נראה לי כמו אחד טוב, חברה טובה, מספיק וולטים, אז הוא בטח טוב, אז זו השאלה שלי, הוא טוב? והאם הוא יחזיק את זה (בקצרה): P4E 2.8GHz 2* 256 DDR 3200 GF6800NU וכונן דיסקים רגיל (לא צורב, לא דיוידי) אז הוא מספיק טוב? וזה לא רק זה, אני אולי אעשה OC קטן, ואוסיף מאווררים וכוננים ובלה בלה בלה, זה יספיק? ויש אחד יותר זול שגם יספיק? (350 שקל לספק זה לא קצת, סך הכל ספק)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by someone,

איך הוא נראה לכם? והאם למישהו יש ביקורות מהאינטרנט? ודבר שני, הוא בא עם ספק כח נמוך יחסית... רק 300WAT אבל מאושר AMD. אתם חושבים שהוא יחזיק מערכת של RADEON 9700 וXP1900?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eliil1,

מה עדיף מה-MX ? 1100 או REVOLUTION לגיימינג,ולגלישה... אני יודע שלREVOLUTION יש 800DPI , ולכן לא מתאים למשחקים, אבל מה זאת אומרת? העכבר יזוז לאט? הוא יעלם פתאום? איך משפיעה כמות הDPI ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני לא כל כך מרוצה מהכיסא והשולחן שיש לי עכשיו, שאני יושב על המחשב יותר משעה מתחיל להיות לי כאב גב וגם הידיים נתפסות לי אז עכשיו אני צריך שולחן מחשב חדש וגם כנראה כיסא חדש. יש לכם אולי המלצות לשולחן וכיסא טובים שיהיו נוחים לעבודה ממושכת אני בדרך כלל נמצא על המחשב יותר מ-4 שעות אז צריך שזה יהיה באמת נוח ?(אורטופדי)

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by giliboy,

תכנסו לכאן דבר פצצה הלהיט הבא...אני יחכה שירד המס ואז אני יחליף את זה במיני דיסק שלי..... ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היום יש לי את ה-Extreme 3D Pro של Logitech http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/joysticks/devices/291&cl=roeu,en דיי מיציתי אותו אני מחפש מערכת של סימולטור שתכלול (ג'ויסטיק, מצערת ואם אפשר איזה לוח בקרה של כמה כפתורים) אין לי תקציב מיוחד, אני רק מעוניין לראות מהם האפשרויות שיש לי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Regev,

מה דעתכם??? Intel Pentium 4 1.6Ghz (512KB Cache) ASUS P-4T i850 Samsung 128 RDRAM GeForce 2 Titanium 32Mb + TV Creative 4D PCI DVD Toshiba x16 CD-RW Sony x24x10x40 bulk Proview 19" PK986 0.25 WebCam Logitech Quick-Cam Express Optical Mouse Dexxa ( Logitech ) A4Tech 15ASW 880W Sub + 2 Hard Disk 60GB Maxtor 7200rpm ATA-133

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לא בדיוק ישראלי, אלא תיוואני אבל לא חשוב. זה מה שמוכרים בישראל. מצטער על האיכות הרגועה ועל הצורך בשיכתוב חלק מהדברים. הדברים החשובים מסומנים בירוק. ככה זה צריך להיות: ככה זה בארץ: וככה זה שמסתכלים יותר טוב: קופסא ממש מדהימה. לא??

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by zuq,

חשבתי לגרד כמה שקלים ולקנות compucase 6A19, האם יש בחירה טובה יותר בתקציב של עד 300 ש"ח?(עדיף קצת פחות)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז מה היה לנו? אחרי כל ההתרוצצויות והבירורים נשארתי עם הדבר הבא : +AMD XP 1600 (פשרה תקציבית מה-1700) מארז ATX MIDI TSUNAMI 350 + שני מאווררים לוח אם GIGABYTE 7VTX-H זכרון PC2100 256 DDR (לא ברור איזו חברה עדיין) כ. מסך GAINWARD GF2 Ti/500 XP VIVO GOLDEN SAMPLE עם TV OUT מסך "PROVIEW 19 שטוח DX-997N כל זה ב-4500 ש"ח טבין ותקילין. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע עד כאן ועל העצות וההדרכה המצויינים. אם מישהו רוצה להעיר לטוב ולרע, מארז לא ראוי? זכרון מומלץ? או אחר, זה המקום. ובבקשה לגבי הפרוביו, אני יודע שלא שם דבר אבל קיבלתי פידבקים חיוביים מכמה רוכשים ואני מקווה לטוב. בשמחות. :-)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו הכוללת סורק ופקס. אבקש המלצות למדפסות אמינות עם מחיר דיו לעמוד הכי נמוך. מאד אשמח אם המדפסת כוללת חיבור wifi, אך לא חובה. כמו"כ מאד אשמח אם קיימת מגירה עבור הדפים, כך שלא אצטרך לפתוח אותה כל פעם בשביל הדפסה. בנוסף, אשמח אם המדפסת תפסת כמה שפחות מקום מבחינת אורך ורוחב (הגובה פחות משעותי עבורי). יש לי כעת מחסנית של דיו צבעוני של HP מספר 57, כך שאם ההמלצה כוללת מדפסת מקבלת דיו זה הרי זה משובח. תודה מראש על עזרה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by noambaum,

http://www.gimx.co.il/computers/default.asp?mnu=2&catid=45&mfid=&subc=&pid=811 ב- 165 ש"ח!! שווה? אין לי שום מידע אחר

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ThE_BesT,

איזה רמקולים עדיפים?? DTT2200 5.1 creative או Inspire 5300 5.1 גם הוא של creative

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הבדלים משמעותיים ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני צריך מחשב חזק ואיכותי לגיימרים כי אני מוריד משחקים בקצב ומשחק במשחקים כבדים ורבים... המחשב שאני רוצה זה מחשב מבוסס פנטיום 4 RDRAM ושוב ברצוני להזכיר שהסכום יהיה בערך 5500 ש"ח (אל תגידו לי שכדאי לי AMD כי יש לי את הסיבות שלי) בבקשה שרק כאלה שמבינים ישיבו לנושא הזה, תזכרו שאני צריך מחשב חזק עם מסך 17 אינץ' שטוח ואיכותי, כרטיס מסך חזק וטוב, דיסק קשיח גדול של 7200 RPM ועוד... אנא הגיבו במהרה תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kkffiirr,

שלום לכם, הייתה לי אפסון C86, אבל בשבועיים האחרונים הראש כנראה נסתם והיא מושבתת (אלא אם כן למישהו יש פתרון קסם להציע), ובכן לאור הניסיון העגום חיפשתי מדפסת עם אחריות רחבה יותר (היא התקלקלה חודשיים לאחר סיום האחריות), קניתי קנון PIXAMA4200, שמציעים 3 שנים, אבל מבט מקרוב על התעודה מראה שכמעט כלום לא כלול בחאריות כולל גם ראשי ההדפסה. ובכן שאלתי אליכם אם יש לכם המלצה מה כדאי לי לקנות, במיוחד לאור זאת שמדפסת אחת כנראה נסתמה (יכול להיות שהיה פרק זמן שבו לא השתמשתי בה וזה גרם לה את זה), לכן אני מחפש אחת שלא תסבול מאותה תופעה. דגשים נוספים - איכות, אמינות, שירות, מחיר הדיו, כמות הדפים למחסנית. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

אתם יודעים מה חבר שלי סיפר לי היום ? שאינטל הוציאה פנטיום 6 ג'יגה אני הגבתי עם הכותרת

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ofir123,

היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!! זה מה שרשום אני לא יודע חברה. למה נעלתם את ההודעה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

Gigabyte GA-7VTXE 5PCI 3DDR - CREATIVE SOUND - ATA100 - AMD DDR266 - VIA KT266A chipset שנה אחריות הערות 0 591/ $116 591 ש"ח (באתר פלונטר). זה באמת המחיר שלו ? או שיש כאן משהו שונה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני משתמש ב G700s של לוג'יטק יותר מעשר שנים וזה העכבר השני שלי מאותו דגם. העכבר כשלעצמו מצויין (למעט הסוללה הנטענת המג'וייפת שמגיעה איתו) מבחינת שימושים אבל הסוויטיצ'ים איתם הוא מגיע דפוקים והכפתורים העליוניים (מקשי עכבר ימני ושמאלי) מתחילים להתקלקל כל חמש-שש שנים. לפני שנה הם התחיל לעשות בעייות (לחיצה כפולה, הפסקת לחיצה שהכפתור לחוץ וכו') אבל הם נעלמו אבל בשבוע האחרון הן חזרו וזה מטריף אותי... את העכבר הקודם (G700) שסבל מאותה בעייה ניסיתי לתקן לבד לפי סרטונים מהיוטיוב עם מעבדת האלקטרוניקה שהייתה לי בעבודה, התיקון אמנם הצליח אבל משהו נדפק באופטיקה של העכבר והוא לא זז נכון. קשה מאוד להשיג עכבר כזה חדש והוא עולה יותר מאלפייה כך שאני מעדיף שיתוקן. מישהו מכיר מעבדה …

22. בזמן האחרון יוצא לי לנווט (אך ורק בין תיקיות או שטויות כאלה, או אולי קצת אינטרנט), שלא מהשולחן אלא מהמיטה או משהו כזה. ועל עכבר שולחני חוטי ומקלדת חוטית אני לא מוכן לוותר, אני לא גיימר בשיט, פשוט לא יכול לסבול אפילו לג של אלפית שניה, ואין לי צורך בזה. חשבתי אולי לקנות עכבר אלחוטי יחסית פושטי או זול, בתור משהו שיחובר למחשב פחות או יותר תמיד אבל יהיה בשימוש רק מתי שאני אראה סרט או משהו. אז אני מניח שיש לי שתי שאלות, ניתן לחבר שני עכברים למחשב? אם אני זוכר נכון לא אמורה להיות בעיה... שנית, יש המלצות לעכבר זול במיוחד שיהיה אלחוטי? אין לי צורך בזמני תגובה מעולים או במרחק שעולה על 2 מטר בקו ישר. תודה מראש רום

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מוכן להתגמש קצת לפה קצת לשם, לא נעול על ה350 אבל שיהיה בסביבות... חשוב מאוד!! יכול לקנות רק ב: זיגזג, KSP, פנדה. (מסודר גם לפי סדר העדיפויות, אם יש בזיגזג אז באמת שעדיף).

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  24. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

היום קיבלתי כמתנה מארה"ב את הספק ENERMAX EG301P-VE 300W והנה כמה מהחויות המצמררות והמדהימות שעברתי איתו: הספק עצמו הוא ספק 300W עם שני מאוררים מובנים ובעל Fan Speed Monitorung Function (שליטה על המהירות של המאוררים) אשר עלה 49$ לא כולל משלוח. היום בסופה של מלאכת הרכבת הספק במארז, בדיוק כאשר סיימתי להרכיב אותו ולחבר ללוח ולשאר ההתקנים הכנסתי את הכבל של המתח ו... שמעתי פיצוץ נחמד מהספק אשר הקפיץ את הפקק בבית וכמעט הוריד לי את הלב לכפות הרגליים. המחשבה הראשונה שעלתה לי היא שהמתח מוגדר ל 110V ולא 230V (המתח התקני בארה"ב), ישר בדקתי והתברר שאכן הדבר כך! העולם החויר מול עיני! חשבתי שאיבדתי אותו לבטח, העברתי את הספק ל 230V. אח"כ פתחתי אותו כדי לבדוק אם הפיוז נשרף אך הוא היה ת…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SharP,

למה המהירות של מערכת הוא 99.68 והFSB 398.70 ????

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.