ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, עשיתי סקר מקיף על מדפסות שונות בחברות שונות ואני משתפת את מי שמעוניין לרכוש וגם למי שמוכן להוסיף ולתת טיפים או מידע על מדפסות הכי מומלצות ועוד קנון מספקת את המדפסות דיו האיכותיות ביותר, המדפסות עצמן לא יקרות אבל הדיו שלהן מאוד יקר, היא מתאימה בעיקר לאנשים שרוצים להדפיס תמונות והדפסות צבע גבוהות, למי שאין לו צורך בזה היא לא משתלמת לטווח הרחוק, גם לא עם רכישת ראשי דיו תואמים רוב הדגמים שלה מאותה סדרה זהים עם הבדלים כאלו ואחרים מינימליים שמשפיעים על המחיר של המדפסת, לכן סוג אחד של דיו יתאים להרבה מהמדפסות מכל משפחה למשל פיקסמה או MG.... ההבדלים יכולים להיות: מדפסת אלחוטית או לא דופלקס משולבת או משולבת חלקית(בלי פקס או עם פקס) מדפסת נטו זה ההבדלים העיקריים שמשפיעים…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך ספק של 430W חוות דעתכם בבקשה... <בלי פרסומות חינם, במיוחד כשזה לא רלוונטי במיוחד>
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין בארץ עדיין את ה8850. הלוואי שהיה. (לי במקרה יש). מה אתם חושבים?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לשאול אם משהו מכיר את ה כסא הזה ואם הוא ממלחיץ עליו ....אני ישבתי עליו לזמן קצר ולא ממש יכולתי להרגיש איך הוא לאורך זמן יש קישור עליו ב http://www.marvo-tech.hk/index.php?c=content&a=show&id=188 המחיר ב HTZONE הוא 888 שקל מה אתם חושבים כדי ????
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדפסת לייזר שחור לבן oki b2200 נראית לי מכיון שיש לה אחריות ארוכה של 3 שנים, וטונר ראשוני של 2000 דף (אם הבנתי נכון). מצד שני אין לה דרייבר של וינדוס 7, והיא צורכת לא מעט חשמל במצב סטנד ביי. דרך זאפ הגעתי לאתר מכירות זה עם נתוני המדפסת. האם מומלצת? אני מדפיס מעט, ואיני רוצה לקנות מדפסת דיו מכיון שהדיו מתיבש אם לא מדפיסים מדי פעם. האם יש מדפסות לייזר אחרות במחיר דומה עם אחריות ארוכה וטונר ראשוני גדול? תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הדרייבר למצלמה DBW0706 קיבלתי אותה ממועדון "חבר" והנה היא באתר החברה. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר שלה באינטרנט, אשמח לעזרתכם תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לנו וידאו והרבה קלטות. המטרה להעביר את הסרטים למחשב, לאו דוקא לצרוב ישירות לDVD. ראיתי שני מוצרים שנראים רלונטים: 1. Diamond VC500 שנמכר בארץ ב200 שקל 2. AverMedia EZmaker 7 שנמכר באייבורי ב290 שקל מתלבטים מה לבחור. יש המלצות? משהו אחר אולי? חשוב לי שיעבוד חלק כי יש לנו הרבה קלטות.. האם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס צריכה להוות שיקול או שאפשר להשתמש בכל תוכנת לכידה עם כל כרטיס? האם הכרטיסים האלה יכולים גם לשמש ככרטיס טלויזיה? (לחבר ממיר רגיל של יס ולצפות בטלויזיה במחשב) תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שהעכבר הנוכחי שלי מראה סימני התפגרות לאחר יותר מדי נפילות (עכבר ישן של A4Tech) אני מחפש עכבר דומה. מיכוון שהשימוש בעכבר הוא בעיקר לעבודה שוטפת, אין לי דרישות של דיוק גבוה וכו' במו לעכברי משחקים. מה שאני צריך הוא: קריטי מבחינתי: 1. עכבר עם לפחות 2 כפתורים נוספים (חוץ מה 4 כפתורים+גלגלת הסטנדרטים) הניתנים לתיכנות. כרגע, בעכבר הישן של A4Tech ישנם שני כפתורים ליד הגלגלת אשר ניתן לתכנת אותם בעזרת התוכנה המצורפת לעכבר. 2. גדול יחסית, כף היד שלי גדולה למדי. רצוי: 3. אורך חיים מכובד, עכבר קשוח שישרוד לי מספר שנים 4. רצויה יכולת לעבוד על משטח בד (המיטה שלי במקרה זה...) 5. אלחוטי או חוטי. לא משנה לי בנוסף, אשמח לקבל המלצה לחנות בה אוכל לנסות את העכבר לפני קנייתו מיכוון שבכל המ…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב כף יד שישמש אותי אך ורק בתור GPS, אני לא רוצה משהו יקר מידי אני צריך משהו פשוט שיהיה לי רק בשביל זה ואני ממש לא מתמצא בכל מה שקשור לזה... אז אם יש מכשיר שהוא יעודי לדבר כזה שאתם מכירים אני ישמח לקבל המלצה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עורך וידאו, יושב שעות על המחשב לפעמים ממש כואבת לי היד... כרגע יש לי מיקרופסט האקספלורר החוטי, הישן והטוב! אני מחפש משהו שיהיה עם דגש על נוחות. אני לא משחק משחקים, אבל עוסק גם בגרפיקה, אז דיוק הוא דרישת ביניים. עדיף חוטי, ולא מחיר מוגזם... (סביב ה 200) חשבתי על ה MX510 , או האקספלורר 5000, או על ה 6000 החדש שראיתי. יצא לי להניח את ידי ממש דקה על MX1000, הוא נראה נוח כי יש מקום להניח את האגודל... עשיתי חיפוש כבר ורק התבלבלתי יותר. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כן והוא נמצא בחנות (שכאן לא ממש ...) , לפי השוואה קצרה , הוא מכיל הרבה יותר פי'צרים מה- Gigabyte - 7VRX . מדהים וקצת יקר . מה דעתכם ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היופ ביקרתי אצל אבא שלי במשרדו, לאחר שיחה קצרה עם אחד העובדים שלו התברר לי כי קיים מקום שבו הם מאחסנים את כל המחשבים והציוד שאינו בשימוש, מין מזבלה של ציוד ישן מאוד (אך לפעמים שימושים) שנכנסתי לחדר ראיתי ציוד מחשבים זרוק בכל פינה (מסכים,סוייצ'ים,ציוד לרשתות,מחשבים שלמים,מה לא !?) ! לקחתי את המצלמה והחלטתי לצלם לכם קצת נוסטלגיה ! בכל אופן למישהו יש רעיון מה לעשות עם כל היט סינקים האלו או בכלל מה יש לעשות עם כל הציוד הזה ?. אז בואו נתחיל: http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea65d3faf936d.jpg אלו הם המחשבים בכניסה לחדר שמהם לקחתי את השלל שתראו בהמשך ! http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea6bf42eda13a.jpg עוד קצת ציוד... http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea6df4…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מחפש עכבר גיימינג התקציב שלי 350 שקל אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כמה דברים. בהתחלה רציתי לקנות cmstorm trigger, שהיא נראית ממש אחלה וגם יש ביקורות טובות, אבל נראה לי מעצבן הכפתורים בצד שמאל. למישהו יש אותה? האם מתרגלים לזה ? בהמשך רציתי נורא corsair k70 אבל אין בארץ ולא מצאתי דרך זולה להזמין אותה מחול. האם יש לכם רעיון לא יקר? והיום ראיתי את זאת: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10723 היא נראית לא רע בכלל וגם הצבע, אבל מטריד אותי שעם הזמן הצבע הלבן יהווה בעיה מבחינת לכלוך, מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום למומחים בפורום. אני מתלבט לקנות מדפסת בראדר MFC-J985DW. רציתי לישאול שאלה לפני שאקנה מדפסת הזה. אני לא מדפיס הרבה דפים. נגיד פעם בחודש יום אחד מדפיס דף אחד או 2 או 4 דפים. אם אני לא מדפיס הרבה, רק פעם בחודש מדפיס דפים בודדים. האם ראשי דיו אחד מיהם או כמה מיהם ייבשו צבע, בגלל שאני לא מדפיס הרבה דפים? וזה לא ניגמר ראשי דיו צבעים הם מלאים צבע. אספר לכם היה לי מדפסת מזמן ישנה בדגם HP 870 אותו דבר לא מדפיס הרבה. רק יום אחד מדפיס בודדים. אני מדפיס דפים פעם אחת בחודש. המדפסת HP 870 עשה לי הרב בעיות לא מושכת נייר A4 וגם ראשי דיו אחד צבעונית ייבשה או שחור יייבש בדקתי בראשי דיו שיניהם בפנים צבע מלא. נסיתי לנקות ראשי דיו לא עזר ייבש בלי ברירה החלטתי ליקנו…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שאין כזה דבר לגימינג אבל הבנתם את הנקודה שלי התקציב שלי עד 350 בערך יש לי כרטיס סאונד ישן שאני משתמש בו של 5h v2 sound card כשהיתי יותר קטן קניתי 5h v2 וsibira ושניהם בשלב מסוים הפסיקו לשמוע בצד אחד שזה די עצוב בהתחשב בעובדה שהשקעתי עליהם 500/750 שקל שלא היו שווים תכמה חודשים שהם שרדו... הבנתי ש [h=1]Corsair Vengeance 1400[/h]נחשבות טובות אבל אני לא בטוח על מה ללכת+ אם אני לא ימצא משהנו בקרוב אני יתפשר על אוזניות על הפנים ב 100 שקל http://ksp.co.il/?store=holon&uin=21576 תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות שתי מערכות הקלטה לחנות. לכל מערכת יש כניסת לעכבר USB. מצרכים מסויימים אני צריך ששתי המערכות יעבדו בו זמנית. כלומר אני צריך שעכבר אחד יעבוד בו זמנית עם שתי המערכות...תזוזה ימינה בעכבר תזיז ימינה את הסמן בשתי המערכות.. מה שאני צריך זה בעצם מפצל USB לעכבר - שמשדר את אותהאות לשתי היציאות USB... יש דבר כזה? תודה קובי
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שניהם פחות או יותר באותו טווח מחיר, הצורך שלי בעכבר לשימושים כלליים, 80% עבודה/גלישה באינטרנט, 20% משחקים. מה אתם אומרים? חובה לייזר אלחוטי, היתרון ברייזר שהוא יכול לעבוד גם עם חוט וגם ללא.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, קניתי היום את המערכת שכ"כ רציתי במשך הרבה מאוד זמן - [glow=red,2,300]Logitech x530 5.1[/glow], אני מאושרת עד השמים, אבל ישנו דבר שפוגם באושר שלי.. אין לי תמיכה בסראונד. אם אתם שואלים אותי למה קניתי סראונד בלי שתהיה לי תמיכה לסראונד, זה פשוט - הפסיקו לייצר את הX530. עדיף להשיג אותם עכשיו כל עוד אני יכולה ולפני שהמחירים יזנקו וכל מה שאוכל להשיג זה מערכות משומשות לחלוטין ביד-2. עכשיו, אני צריכה או כרטיס קול תומך סראונד, או לוח אם תומך סראונד, לכן אשמח להמלצות. אני אישית מעדיפה יותר לוח אם תומך סראונד, ככה גם אשדרג את הלוח אם שיש לי כרגע. [מוכנה לשרדג למשהו עם יותר סלוטים לזיכרון/או עם קרוספייר] תקציב - כרטיס קול = 200 ש"ח מקסימום. לוח אם = 400 ש"ח מקסימום, רק אם באמת …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם/ן. יש לי ילד קטן שלא מפסיק לקחת את העכבר ולכוון את האור האדום לעיניים. אני יודע שיש עכברים שלא עושים שימוש בטכנולוגיה הזאת, יש המלצה לעכבר כזה? איך נקראת הטכנולוגיה הזו? המון תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהמקלדת הנוכחית עושה לי בעיות עם הכפתורים גם אחרי שניקיתי אותה משהו כמו שעתיים, פירקתי את כל הכפתורים החלטתי לקנות מקלדת חדשה שימושים: לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל בעיקר משחקים תקציב: 200-300 אפשרי לחרוג טיפה במידה וזה משתלם אגב, לגבי המקלדות האלה של logitech עם המסך LCD, עד כמה הם משתלמים ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני צריך מדפסת .. רציתי מדפסת שיש לה גם סורק .. (משולבת) אני בעקרון אשתמש בעיקר בהדפסות שחור (טקסטים) אבל אני צריך גם צבעוני בשביל הגרפיקה שאני עושה .. איזה מדפסת "שותה" הכי פחות דיו ? ולאיזה מדפסת הדיו צבעוני\שחור הכי זול ? נ.ב. אני רוצה מדפסת עם ראש שחור בנפרד\ וראש צבעוני בנפרד(כל שלושת הצבעים בראש אחד) ... אודה לכם אם תענו לי בהקדם. שבת שלום לכם !
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המלצה לעכבר, פאד ומקלדת: 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 500 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): אין! 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw אבל גם Palm 4. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: גיימינג קל וכבד. הקלדה רבה(פחות חשוב), אני אשמח אם יהיו כפתורי מולטימדיה(אני משתמש בזמן משחק להעברת שירים וכו'...) יש צורך בכיתוב בעברית. PAD: שיתאים לעכבר.. ואם אפשר בבקשה לינקים לZAP או לחנויות שמוכרות בזול אני אשמח. תודה (עדיפות לKSP כדי שאני אוכל לקנות על המקום)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי לאן נעלם הצבע?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-