ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה פורום hwzone, אני מחפש מצלמת אינטרנט למחשב שפועלת בוינדוס 7, ואני מעדיף שתפעל גם ב וינדוס 8, טווח מחירים: עד 25 ש"ח, או 6 ומשהו דולד באיביי. איכות הוידאו: לפחות 30 FPS(פריימרים לשנייה) ברזולוציית VGA) 640x480) או HD. לא ממש חשוב לי כמה מגה פיקסל, ואם יש מיקרופון. אבל הייתי מעדיף מצלמה שלא דורשת דרייבר מסוים, אלא פשוט מחברים ומשתמשים. דרך אגב: איזו רזולוציה יותר טובה 640x480 או 480*620 ? בכל מקרה אני מעדיף מצלמה עם הרזולוציה הכי טובה. אני משער שיש הרבה מצלמות במחיר שאני רוצה באתר איביי אבל אני לא ממש טוב בלחפש באיביי ??? ממש תודה רבה. הראל.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה כדאי לרכוש דפי A4 למדפסת, באיכות נורמלית ומחיר כדאי? *גר באיזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב בחרתי בזיכרון DDR 333. כמובן שיש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג זה אך ברצוני לדעת איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 333MHZ ולא 266MHZ.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המדפסת הוותיקה שלי נפחה את נשמתה והגיע הזמן לחפש חדשה. דרישות: מדפסת לייזר פשוטה, לדפי A4, להדפסות מזדמנות, כל חיבור יתאים - USB, אתרנט או אלחוטי, אין חשיבות למהירות ההדפסה, עדיף הם אכסון נייר פנימי, מדפסת משולבת או צבע יהיה נחמד אבל לא חובה, אין תקציב אבל אשמח להוציא כמה שפחות . הסינית שהתחילו למכור ב- 200 ש"ח נראית נחמד, אבל אין לה מחסנית נייר פנימית, מה שאומר שצריך לחפש מקום לאיכסון הנייר ושכל הדפסה תדרוש יותר עבודת הכנה מראש (כיוון שאני לא מדפיס לעיתים קרובות, השארת הנייר במדפסת תגרום לו להתכסות באבק), כך שכנראה שהן מחוץ למירוץ. מדפסות צבע הם כנראה מאוד גדולות ודי יקרות, אז כנראה שאני אוותר על התענוג. אז אם יש לכם המלצה חיובית או שלילית על מדפסת מניסיונכם, אשמח לשמ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מצלמת אינטרנט ורציתי לקבל המלצות מה לקנות איזה פרטים צריך לדעת לפני שקונים, רזולוציה וכו'. ראיתי שהרבה אנשים פה מעלים תמונות כמו מודינג למשל, גם אתם משתמשים במצלמת אינטרנט? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן והוא נמצא בחנות (שכאן לא ממש ...) , לפי השוואה קצרה , הוא מכיל הרבה יותר פי'צרים מה- Gigabyte - 7VRX . מדהים וקצת יקר . מה דעתכם ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
LOL... מה שמוצאים מתח למקלדת שמנקים אותה פעם בשנה יש שם מערכת חיים שלמה נראה לי זה מה שנמצא... מלוכלך לפי דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למכירה ! מערכת נהיגה מתקדמת ביותר - LOGITECH G27. המערכת כוללת : הגה בעל טווח סיבוב של 900 מע' מוט הילוכים ( 7 הילוכים) לוח דוושות - גז, ברקס, קלאץ' המערכת חדשה לחלוטין ומעולם לא היתה בשימוש. מגיעה במארז המקורי מהיצרן. [צונזר]
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש לרכוש סורק שולחני שיודע לסרוק מסמכים (בעיקר את סיכומי ההרצאות שלי (עומס עבודה: 40-100 דפים ליום, בממוצע)). התכונות הבאות הן חובה: סריקה דו-צדדית אוטומטית פידר עם מגש למינימום 15 עמודים (העדפה ל-25 ומעלה, אבל זאת נקודה שאני יכול להתפשר בה) יכולת סריקה צבעונית (איורים, טקסט בצבעים שונים, הדגשות במרקר וכו') אפשרות לבחור בין סריקה באמצעות הפידר לבין סריקה של עמודים בודדים על הזכוכית חיבור USB אינו חלק ממכונה משולבת התכונות הבאות אינן חובה: איכות מספיק טובה לסריקת של תמונות ישנות חיבור לרשת ביתית דרייברים ללינוקס (קשה לי להאמין שיש הרבה סורקים שיש להם דרייברים מיוחדים ללינוקס) מקשי שליטה גם על הסורק עצמו (לא רק באמצעות תוכנה התקציב של הסורק הוא עד 800$ לא כ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן ברצוני לקבל המלצה למדפסת משולבת בתקציב עד 400 שקל. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ומצאתי את G15 של לוג'יטק אבל זה יקר מדי מצאתי מקלדת בתקציב שהיא לוג'יטק wave אבל לא יודע אם היא מתאימה לגיימרים מישהו התנסה עם המקלדת?מכיר מקלדות אחרות?מה עם reclusa microsoft?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני צריך מדפסת .. רציתי מדפסת שיש לה גם סורק .. (משולבת) אני בעקרון אשתמש בעיקר בהדפסות שחור (טקסטים) אבל אני צריך גם צבעוני בשביל הגרפיקה שאני עושה .. איזה מדפסת "שותה" הכי פחות דיו ? ולאיזה מדפסת הדיו צבעוני\שחור הכי זול ? נ.ב. אני רוצה מדפסת עם ראש שחור בנפרד\ וראש צבעוני בנפרד(כל שלושת הצבעים בראש אחד) ... אודה לכם אם תענו לי בהקדם. שבת שלום לכם !
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב: עד 1000 שקל שיהיה דיו חסכוני עד 200 שקל שיהיה לה 3 שנים אחריות שלא תעשה בעיות אחרי שנה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה? ולמה הוא עדיין בסימן שאלה (כבר כמה חודשים טובים)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קראתי את המאמר ב-Xbitlabs על הסלרון והחלטתי גם לקנות אחד ולעשות לו המהרה, ועכשיו אני רק צריך לוח אם אז הגעתי לפי השיקולים שלי שה-Abit ST6 הוא הבחירה הכי טובה, אז עכשיו אני רק צריך לדעת איפה יש אותו בארץ. מי שיודע אז בבקשה שיכתוב.
-
שבכללי יצא מקסימום 700 שקל לא יותר מיזה.. חשבתי על המקלדת G15 והעכבר RAZER IMPERATOR מה אתם אומרים? יש איזה מקלדת גיימרים טובה עם עברית עליה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עורך וידאו, יושב שעות על המחשב לפעמים ממש כואבת לי היד... כרגע יש לי מיקרופסט האקספלורר החוטי, הישן והטוב! אני מחפש משהו שיהיה עם דגש על נוחות. אני לא משחק משחקים, אבל עוסק גם בגרפיקה, אז דיוק הוא דרישת ביניים. עדיף חוטי, ולא מחיר מוגזם... (סביב ה 200) חשבתי על ה MX510 , או האקספלורר 5000, או על ה 6000 החדש שראיתי. יצא לי להניח את ידי ממש דקה על MX1000, הוא נראה נוח כי יש מקום להניח את האגודל... עשיתי חיפוש כבר ורק התבלבלתי יותר. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למקלדת טובה לגיימינג. יש לי תקציב אפילו עד 400 שקל, אבל עדיף לא לא לבזבז כ"כ הרבה, ואני לא מחפש איזה מותג מטורף או מקלדת מכנית. דבר נוסף - אני לא רוצה אלחוטית. תודה, אבי. עריכה: שכחתי כשכתבתי את הכותרת, אבל אני אוסיף את זה כאן. אני מתכוון לקנות את העכבר logitech g500, מה אתם אומרים עליו? האם זה overkill? במידה וכן, על איזה עכבר אתם ממליצים?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני טס בקרוב לניו יורק וקנדה ומעוניין לקנות מקלדת מכנית ועכבר גיימינג טובים. ראיתי המון ביקורות אבל אין לי באמת כיוון לחברה כזו או אחרת. הסתכלתי בחנות B&H ונדלקתי ממש על עכבר של MAD CATZ, אבל ראיתי שחלק מעידים על בעיות איתם. מישהו מכיר? משתמש? התקציב זה עד 200$ לשניהם אבל מעדיף כמה שפחות (את העכבר של MAD CATZ ראיתי לדוגמא ב60$ ומקלדות באיזור 90$) אם אתם מכירים עוד חנויות מחשבים אשמח לדעת.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני משתמש כרגע ב-Upek Eikon Swipe, אבל Apple רכשה את החברה לא מזמן (בשביל ה-iPhone 5S), והפלא ופלא - זה לא עובד יותר! האתר נסגר, אין עדכון של דרייברים, ובעדכון האחרון של Chrome זה כבר לא נתמך, מה שהופך את הקורא שלי לחסר תועלת.. מישהו מכיר\ יש בבעלותו קורא טביעות אצבע טוב שהוא לא של Upek? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה: זה משהו שיצא לי לחוות עם יותר מעכבר/מחשב: כשפותח הרבה חלונות/טאבים של אינטרנט (אקספלורר/כרום), העכבר (אלחוטי של לוג'יטק/מייקרוסופט) יכול לקרטע, לקפוץ ולהיות איטי ולא עקבי.. עד כדי שמתקשה ממש אפילו לסגור חלונות! עכבר חדש: 1. ללא הבעיה הנ"ל! 2. אלחוטי (אפשר שיהיה גם חוטי - ז"א שניתן גם לחברו ולעבוד איתו תוך כדי טעינה או ללא קשר לקיום סוללה). 3. סוללות רגילות (יש לי נטענות למספר שימושים). 4. לא למטרת משחק (למרות שיכול להיות מקוטלג כאחד כזה): עבודה רגילה נוחה + דיוק מירבי בתוכנות עריכה. 5. לחצנים לתכנות: קדימה/אחורה/רזולוציה/אחר.. 6. איכות בניה טובה: לא מבריק, לא משמיע קליקים זולים, מרגיש טוב ביד (ימין).. 7. תקציב פתוח (כל עוד עונה על כמה שיותר דרישות)! נ.ב. משום מה אנ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום למומחים בפורום. אני מתלבט לקנות מדפסת בראדר MFC-J985DW. רציתי לישאול שאלה לפני שאקנה מדפסת הזה. אני לא מדפיס הרבה דפים. נגיד פעם בחודש יום אחד מדפיס דף אחד או 2 או 4 דפים. אם אני לא מדפיס הרבה, רק פעם בחודש מדפיס דפים בודדים. האם ראשי דיו אחד מיהם או כמה מיהם ייבשו צבע, בגלל שאני לא מדפיס הרבה דפים? וזה לא ניגמר ראשי דיו צבעים הם מלאים צבע. אספר לכם היה לי מדפסת מזמן ישנה בדגם HP 870 אותו דבר לא מדפיס הרבה. רק יום אחד מדפיס בודדים. אני מדפיס דפים פעם אחת בחודש. המדפסת HP 870 עשה לי הרב בעיות לא מושכת נייר A4 וגם ראשי דיו אחד צבעונית ייבשה או שחור יייבש בדקתי בראשי דיו שיניהם בפנים צבע מלא. נסיתי לנקות ראשי דיו לא עזר ייבש בלי ברירה החלטתי ליקנו…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי. הייתי רוצה לרכוש מקלדת חדשה, המקלדת שיש לי כרגע (logiech media keyboard 800) עבדה מצוין מבחינתי עד שהחלטתי לנקות אותה, הוצאתי את כל המקשים, ועכשיו יש כמה מקשים שהמערכת שמחזיקה אותם במקום נשברה והם כל הזמן יוצאים החוצה. אני בכוונה לא מציין פה תקציב כרגע, כי אני בכלל לא יודע האם כדאי לי מקלדת רגילה או מכנית? כעיקרון, הייתי מרוצה מהמקלדת הזו שהיא כמובן לא מכנית, מבחינת הרעש שהיא עושה היא הייתה דיי רועשת בשבילי והבעיה היא ששמעתי שמקלדות מכניות הן הרבה יותר רועשות, אז זה משהו שיכול להפריע לי. מצד שני, הבנתי גם שמקלדות מכניות הרבה יותר נוחות. יש לציין לא הרגשתי באי נוחות מסוימת עם המקלדת שלי. אז מה אתם ממליצים? האם כדאי לי בכל זאת לנסות מכנית? האם יש מכניות שלא יותר רועשות…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף את ה Xaser III הזקן במשהו קצת יותר מודרני ואיכותי. הדברים החשובים לפי הסדר: 1. שקט 2. איכות בנייה 3. מראה המארזים שברשימה הקצרה שלי כרגע הם: Lian Li PC6070 השחור, Antec P180 וה-CoolerMaster Stacker 830. אם מישהו יכול לעזור לבחור ביניהם, או להציע משהו אחר אני אודה לו.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ששימושה העקרי יהיה הקלדה. היום אני משתמש במקלדת של מחשבי הנייד ומרוצה מאוד. בחנתי כמה מקלדות ישנות ונחרדתי ממגושמותם. בקשר לתקציב, איזור המאה שקל נשמע לי כסביר ביותר. תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שאין לי שום הבנה והתמצאות בתחום (יש כזה בכלל?) אין לי שום כיוון או פרמטרים מיוחדים, חוץ ממה שלמדתי מהמקלדות (הישנות) שבחנתי וזה עניין המקשים הבולטים - במחשבי הנייד כל המקשים בגובה שווה וקלים ללחיצה מה שאין כן בשאר המקלדות (=מקשים גדולים, קשים ובולטים). לצורך הפרוטוקול אומר שאני לא מעוניין במקלדת אלחוטית. יש לכם המלצות למקלדות ספציפיות או כל דבר שיהיה לי לעזר? מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-