ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קראתי את הביקורת החדשה באתר על הhp ויש לי כמה שאלות קודם כל כמה היא עולה איפה באינטרנט אני יכול להראות עוד ביקורות על מדפסות מה אתם אומרים על ה xerox m750??
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי לקנות לוח אם Asus P4T-E עם מעבד פנטיום 4 2.0A - עם Cache של 512K וזיכרון RDRAM PC800. נניח ואני הולך על מחשב AMD מקביל, מה הדגמים המדויקים שהייתם ממליצים ללכת? מעבד, לוח אם וזיכרון האם יהיה גם חיסכון כספי?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי יותר מהיר , חדיש וכו....? מה ההבדלים ביניהם?
-
שלום למומחים בפורום. אני מתלבט לקנות מדפסת בראדר MFC-J985DW. רציתי לישאול שאלה לפני שאקנה מדפסת הזה. אני לא מדפיס הרבה דפים. נגיד פעם בחודש יום אחד מדפיס דף אחד או 2 או 4 דפים. אם אני לא מדפיס הרבה, רק פעם בחודש מדפיס דפים בודדים. האם ראשי דיו אחד מיהם או כמה מיהם ייבשו צבע, בגלל שאני לא מדפיס הרבה דפים? וזה לא ניגמר ראשי דיו צבעים הם מלאים צבע. אספר לכם היה לי מדפסת מזמן ישנה בדגם HP 870 אותו דבר לא מדפיס הרבה. רק יום אחד מדפיס בודדים. אני מדפיס דפים פעם אחת בחודש. המדפסת HP 870 עשה לי הרב בעיות לא מושכת נייר A4 וגם ראשי דיו אחד צבעונית ייבשה או שחור יייבש בדקתי בראשי דיו שיניהם בפנים צבע מלא. נסיתי לנקות ראשי דיו לא עזר ייבש בלי ברירה החלטתי ליקנו…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://blog.logitech.com/2011/06/09/introducing-the-logitech-optical-gaming-mouse-g400-2/ http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם למישהו יצא להתנסות עם העכבר הזה ויכול להגיד האם לדעתו הוא באמת שווה 500-600 ש"ח? עד כמה הוא נוח, מדוייק ומגיב מהר? אני כרגע משתמש בG9 על DPI מקסימלי (3600) וזה די נוח לי. אבל נראה לי שאני אהנה יותר ב-5600 אחרי תקופת התרגלות קצרה. בנוסף לכך ה-G9 די קטן עבור כף היד שלי (או בערך כל כף-יד אחרת ביקום נראה לי) ואני אשמח למשהו שימלא אותה טוב יותר (עכבר עם "תחת" גדול יותר/ארוך יותר ולחצנים טיפה גבוהים יותר). בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן והוא נמצא בחנות (שכאן לא ממש ...) , לפי השוואה קצרה , הוא מכיל הרבה יותר פי'צרים מה- Gigabyte - 7VRX . מדהים וקצת יקר . מה דעתכם ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט למטה בחתימה. אני שוקל לשדרג את המעבד בלבד אבל יש לי תנאים מוקדמים... מעט פרטים מקדימים: הביוס מעודכן והוא האחרון שיצא. יש לי בבית מעבד פנטיום 3 733 (עם fsb 133) שיתנו לי,תמורת 400 ש''ח, אם אמצא פתרון לבעיה שלי. הבעיה? ובכן, המחשב לא עולה בכלל (אין אפילו את הציפצוף ההתחלתי) עם המעבד הזה. שאלותי הן: האם להשקיע בלוח אם חדש שיתאים ל 733 ? ואם כן, איזה ? או להעדיף מתאם (אם קיים כזה) שאני יכול להרכיב היכנשהו...יש לציין שיש לי את המתאם בין סוקט לסלוט 1 הדרוש (פשוט אני לא יכול להנמיך את המתח הדרוש להפעלתו מאחר שהמינימום שהלוח האם שלי יכול לרדת הוא 2.0v ...). או,וזו כבר אפשרות שלישית, לוותר על ה 733 ולקנות איזה סלרון 950 או 1 ג'יגה ולוח אם מתאים (או מתאם ללוח הקי…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ולה לא לקנות אותו? הזמנתי מחשב מ-IVORY ובמארז שלהם היה ספק 350W והוא הגדיל לי את זה לספק אלומיניום 500W. מה האלומיניום נותן לי? ואיך אני יודע שזה לא ג'נרי? תודה לעונים זה דחוף.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש עבר לגיימרים ופאד מתאים. האמת אין לי מושג כמה זה אמור לעלות ככה שזרקתי מספר שנראה לי הגיוני (400 שקל) - אם אפשר בפחות אז כמובן שטוב, ואם צריך להוסיף קצת אז גם בסדר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היופ ביקרתי אצל אבא שלי במשרדו, לאחר שיחה קצרה עם אחד העובדים שלו התברר לי כי קיים מקום שבו הם מאחסנים את כל המחשבים והציוד שאינו בשימוש, מין מזבלה של ציוד ישן מאוד (אך לפעמים שימושים) שנכנסתי לחדר ראיתי ציוד מחשבים זרוק בכל פינה (מסכים,סוייצ'ים,ציוד לרשתות,מחשבים שלמים,מה לא !?) ! לקחתי את המצלמה והחלטתי לצלם לכם קצת נוסטלגיה ! בכל אופן למישהו יש רעיון מה לעשות עם כל היט סינקים האלו או בכלל מה יש לעשות עם כל הציוד הזה ?. אז בואו נתחיל: http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea65d3faf936d.jpg אלו הם המחשבים בכניסה לחדר שמהם לקחתי את השלל שתראו בהמשך ! http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea6bf42eda13a.jpg עוד קצת ציוד... http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea6df4…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת חדשים והשימוש העיקרי שלהם הוא לגיימינג (rpg, fps) רק שאני לא מבין גדול בציוד היקפי. לגבי עכבר שמתי עין על cm storm havoc שנראה נחמד ובמחיר סביר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SGM-4002-KLLN1 אשמח לשמוע חוו"ד עליו או לחילופין המלצות אחרות במחיר דומה. לגבי מקלדת ממש אין לי מושג איזו לקנות אז אשמח לשמוע המלצות בעניין, תקציב נע בין 250 ל- 300 ש"ח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. ציוד היקפי? זה הפורום הנכון אני מניח (: מישהו יכול להמליץ לי על כסא למחשב משרדי, שעליו אשב... בערך.... 12 שעות ביום? אני לא מחפש להשתגע במחיר, כי אין לי תקציב גבוה לזה ): הכסא לא צריך להיות יפה בכלל, ולא מעוצב. רק בריא, תומך תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. הייתי רוצה לרכוש מקלדת חדשה, המקלדת שיש לי כרגע (logiech media keyboard 800) עבדה מצוין מבחינתי עד שהחלטתי לנקות אותה, הוצאתי את כל המקשים, ועכשיו יש כמה מקשים שהמערכת שמחזיקה אותם במקום נשברה והם כל הזמן יוצאים החוצה. אני בכוונה לא מציין פה תקציב כרגע, כי אני בכלל לא יודע האם כדאי לי מקלדת רגילה או מכנית? כעיקרון, הייתי מרוצה מהמקלדת הזו שהיא כמובן לא מכנית, מבחינת הרעש שהיא עושה היא הייתה דיי רועשת בשבילי והבעיה היא ששמעתי שמקלדות מכניות הן הרבה יותר רועשות, אז זה משהו שיכול להפריע לי. מצד שני, הבנתי גם שמקלדות מכניות הרבה יותר נוחות. יש לציין לא הרגשתי באי נוחות מסוימת עם המקלדת שלי. אז מה אתם ממליצים? האם כדאי לי בכל זאת לנסות מכנית? האם יש מכניות שלא יותר רועשות…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ישמש גם לדברים אחרים, אך בסופו של דבר מה שחשוב זה ביצועים ב-FPS ונוחות לאורך זמן. יש סיבה לא ללכת על ה-Logitech G502 Proteus Core? משהו טוב יותר באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי מדפסת hp 6500 האם צריך לשלם על חיבור קו נוסף בשביל לקבל פקסים? הבנתי שאם מחברים על קו הטלפון לא מקבלים פקסים בזמן שימוש בטלפון כמו כן האם אפשר למנוע מצב כזה חוץ מלצעוק לאף אחד לא לדבר בטלפון שזה לא מעשי ב לשלם על קו נוסף שזה די מיותר לכמות שאני משתמש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני צריך מדפסת .. רציתי מדפסת שיש לה גם סורק .. (משולבת) אני בעקרון אשתמש בעיקר בהדפסות שחור (טקסטים) אבל אני צריך גם צבעוני בשביל הגרפיקה שאני עושה .. איזה מדפסת "שותה" הכי פחות דיו ? ולאיזה מדפסת הדיו צבעוני\שחור הכי זול ? נ.ב. אני רוצה מדפסת עם ראש שחור בנפרד\ וראש צבעוני בנפרד(כל שלושת הצבעים בראש אחד) ... אודה לכם אם תענו לי בהקדם. שבת שלום לכם !
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זהו מה עדיף פשוט אני מת לקנות מקלדת אחת של vivanco הכחולה המדהימה הזאת או ללכת על מקלדת usb שאני לא ממש מה יתרון של מקלדת כזאת.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ricoh זו חברה טובה כמו פלוקסטר וימאהאה והאם כדי לי לקנות CD-RW RICO Hmp7163a-dp 16x ראיתי את הצורב הזה בכתובת: http://www.aluf.co.il/aluf_march/new/desk/f480055.asp?name=RIC0H&number=480055&idProduct=13 במחיר של584 ש"ח הצורב הזה יותר טוב מLG וACER? תמליצו ותגיבו לי בבקשה על השאלה כי אני קונה צורב די בקרוב???????????????????????? תציעו לי גם צורבים אחרים אבל שהמחיר שלהם לא יהיה יותר מ650 ש"ח img]http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm1.gif :-*
-
אני מחפש חנות בארץ שמוכרת את ה Razer Copperhead אני אוהב את הכחול אבל לא ממש חשוב הצבע אם מישהו יכול לתת לי לינק אני ישמח תודה נ.ב: שמתי לב שאסור לשים שמות של חנויות אז אם אפשר תשלחו לי לפרטי בבקשה מנהלים בבקשה אל תנעלו
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי MX500 וחברה שלי מאוד התלהבה ממנו (למרות שהוא נראה כבר רע לגמרי ועם כפתור תקוע..) בכל אופן, אני מחפש המלצה לעכבר בשבילה - אותו סגנון (היה לה נוח..).. לא גיימינג בכלל, עבודה משרדית במחשב הנייד וזהו.. תקציב נניח עד 200 - הסיבה שזה התקציב כי ראיתי שיש ב-160 ש"ח את MX518 וחשבתי עליו.... עצות? רעיונות? כן? לא? אולי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם מומלץ לרכוש מדפסת לייזר צבעונית? ואם כן, האם יש כזו במחיר סביר של עד 800 ש"ח? כמה הדפסות צבע היא יכולה לעשות טרם החלפת טונר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש מישהו שהעכבר נמצא אצלו בשימוש כבר מספר חודשים ויכול להצביע על יתרונות וחסרונות של עכבר זה ל - FPS
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קו ISDN (כלומר קו ISDN כפול המכיל 2 קווים, קו ראשי וקו משני, להלן קווים 1 ו 2). עד לפני שבועיים, השתמשתי בקו 2 ע"מ לגלוש באינטרנט ובקו 1 על מנת לנהל שיחות טלפון.... אבל לאחרונה, נראה כי אני מצליח לבצע תקשורת לאינטרנט דרך קו 2. אני מסוגל להתחבר לרשת רק על ידי קו 1. כל קונפיגורציה שאני מבצע - הן פיזית (חיבור כבל הISDN לשקע השני ביחידת ה NT) והן בתוכנה (הגדרה להשתמש ב ISDN - Line 02 או 01....) מסתיימת בזה שהמחשב עדין מתקשר דרך קו אחד... האם למישהו יש הצעת פיתרון? או מושג היכן יכולה להיות הבעיה? בתודה, untitled
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-