ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לרכוש סורק ומדפסת חדשות. יש לי על סורק לתת 700ש"ח ועל מדפסת 600ש"ח אני דיי רוצה ללכת לכיוון Epson כי הם אחלה של חברה והדיו שלהם זול מאוד שזה חשוב. אני דיי רוצה לקנות את המדפסת C20ux היא זולה וטובה. מה אתם חושבים? בקשר לסורק אני לא יודע יש לי התלבטות בין epson prefection 1250 canon fb n670u mustek bearpaw 2400cu מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני צריך מדפסת .. רציתי מדפסת שיש לה גם סורק .. (משולבת) אני בעקרון אשתמש בעיקר בהדפסות שחור (טקסטים) אבל אני צריך גם צבעוני בשביל הגרפיקה שאני עושה .. איזה מדפסת "שותה" הכי פחות דיו ? ולאיזה מדפסת הדיו צבעוני\שחור הכי זול ? נ.ב. אני רוצה מדפסת עם ראש שחור בנפרד\ וראש צבעוני בנפרד(כל שלושת הצבעים בראש אחד) ... אודה לכם אם תענו לי בהקדם. שבת שלום לכם !
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp#specification http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CAC-T05&other_title=+CAC-T05+Centurion%205 מה יותר טוב מבחינת אוורור בעיקר וכו'...
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, מחפש שלט למחשב שנמצא בחדר שיפעל בערך ממרחק של 2.5-3 מטר. הדרישות הן בסה"כ שתהיה תמיכה במע' ההפעלה WIN7 Enterprise 32BIT (בעיקר במדיה סנטר המובנה שבה) ואם מתאפשר אז גם בתוכנה Media monkey. התקציב - 100 ש"ח גג הרצתי קצת חיפוש בפורום, מה אתם אומרים על השלט הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
בחיים שלי לא עבדתי עם סלרון אני לי אפילו מושג איך הוא נראה!.למישהו יש מושג על איזה סוקט הוא יושב ואיזה לוחות מתאימים לו???? אני משער שזה לא כמו AMD שהכול יושב על אותו סוקט (Socket A)
-
-
שלום מחפש מדפסת צבעונית כמו כן אני רוצה לציין שקיימת רשת אלחוטית בבית, ראוטר WR941ND המחשב השולחני מחובר ישירות ומחשב נייד Wi-Fi אז מומלץ שיהיה משהו שגם יתאים לרשת אם אפשר בתודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פשוט יש לי זיכוי בחנות מסוימת והם מוכרים מצלמות אינטרנט רק של מיקרוסופט ולוגיטק . אני צריכה מצלמת אינטרנט לשיחות עד גג 190 שקל תודה הם המליצו לי על: מיקרוסופט HD3000 אצלהם זה עולה 120 לוגיטק C270 אצלהם עולה 170
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גיימר שמשחק הרבה יחסית ואני רוצה לקנות פד טוב לעכבר.. אני מתלבט בין 2 פדים והם: FUNC http://www.func.net או RATPADZ http://www.ratpadz.com מה אתם חושבים שיותר טוב? וד"א אל תתיחסו למחיר... תודה לכל העונים!
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לשאול אם משהו מכיר את ה כסא הזה ואם הוא ממלחיץ עליו ....אני ישבתי עליו לזמן קצר ולא ממש יכולתי להרגיש איך הוא לאורך זמן יש קישור עליו ב http://www.marvo-tech.hk/index.php?c=content&a=show&id=188 המחיר ב HTZONE הוא 888 שקל מה אתם חושבים כדי ????
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלתי את חבר שלי האם לקנות P4 או AMD..... הוא אמר לקחת P4 כי יש את זה ליותר אנשים וגם יש יותר תמיכה - כמו שלרוב האנשים יש וינדוס ולא מקינטוש או לינוקס. הוא גם אומר ש-AMD זה לאנשים שמתעסקים ופותחים הרבה את המארז ומרכיבים את המחשב לבד וכו'......ואני לא משהו בהרכבת מחשבים, לא הרכבתי אף פעם לוח אם או ספק (חוץ מזה הרכבתי הכל)... אבל - כפי שאני רואה, באתר הזה לרוב האנשים יש AMD או שאומרים ש-AMD עדיף....ואני מניח שיש פה לפחות 100 משתמשים......אבל השאלה באיזה חנויות יש תמיכה ל-AMD? דבר נוסף - בכל החנויות ברשת כמו פלונטר וזיגזג אני מרכיב מחשב ויוצא 1200-1400 דולר....שזה די יקר.....והמפרטים באתר הזה לא לרוחי.......יש לכם הצעות? (ואם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה האתר של פנדה)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש - להלחנה, לא ל-Gaming (המפרט מצורף בסוף ההודעה). אני מחפש מארז איכותי, עפ"י הדגשים הבאים, מהחשוב ביותר לפחות חשוב: 1. איוורור מצוין (המערכת הולכת לעבור Overclocking). 2. צבע שחור. נראה אלגנטי ואיכותי. משהו שאפשר לשים בסלון ליד הטלוויזיה. 3. שקט יחסית. 4. לא חייב להיות ענק סטייל P180 המדהים ושאר המפלצות! יהיו לי בסה"כ 1-2 כרטיסים במחשב, ולא יהיו כונני 5.25! מה כן, יהיו 3 דיסקים קשיחים. אני מעדיף מארז צר, רצוי גם שלא יהיה עמוק בצורה מוגזמת. מהגובה לא איכפת לי. 5. תקציב. אמנם יש לי את האפשרות הכלכלית להוציא 1800 ש"ח על P160 וספק כוח טוב, אבל היות ואני לא צריך מארז כ"כ גדול - אני אעדיף לקנות מארז+ספק ב-1000 ש"ח או פחות. [נערך בשעה 2…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני חתי שנה בערך פורסם באתר מדריך להכנת מקלט איפרה לשלטים. http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&articleid=4&page_number=1 לי יש בבית שלט רחוק קטן ומגניב לדיסקמן שלי כן שמעתם נכון שלט רחוק אינפרה לדיסקמן הנייד ורציתי לדעת עם המקלט שנבנה במדריך והשימוש יתמוך בשלט הזה. מבחינת יצירת המקלט אין לי ממש בעיה אני יודע לעשות כאלה דברים מה אתם אומרים.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה עכבר חדש ואני מתלבט בין שני העכברים האלה (אלה שבכותרת) .. כי MX Revolution הוא אלחוטי זה סוג של היתרון אבל זה גם חיסרון עם הסוללה .. והG5 שהוא חוטי .. אבל בתכלס מגביל את התנועה בגלל החוט .. (הMX.. עדיין לא בטוח זה תלוי באיזה מחיר אני ימצא אותו הG5 יש יותר סיכוי שאני יקנה אותו אבל בכל זאת עם אני מוצא את שניהם במכיר טוב את מה עדיף לקחת?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מבין שתי המקלדות נוחה יותר ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה פורום hwzone, אני מחפש מצלמת אינטרנט למחשב שפועלת בוינדוס 7, ואני מעדיף שתפעל גם ב וינדוס 8, טווח מחירים: עד 25 ש"ח, או 6 ומשהו דולד באיביי. איכות הוידאו: לפחות 30 FPS(פריימרים לשנייה) ברזולוציית VGA) 640x480) או HD. לא ממש חשוב לי כמה מגה פיקסל, ואם יש מיקרופון. אבל הייתי מעדיף מצלמה שלא דורשת דרייבר מסוים, אלא פשוט מחברים ומשתמשים. דרך אגב: איזו רזולוציה יותר טובה 640x480 או 480*620 ? בכל מקרה אני מעדיף מצלמה עם הרזולוציה הכי טובה. אני משער שיש הרבה מצלמות במחיר שאני רוצה באתר איביי אבל אני לא ממש טוב בלחפש באיביי ??? ממש תודה רבה. הראל.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום יש לי אוזניות של מיקרוסופט מדגם LX 3000 עד אתמול בכלל לא יכלתי לדבר בסקייפ,עכשיו סידרתי את זה ואני יכול הבעייה באופן כללי היא שכל פעם שאני נוגע בחוט של האוזניות כדי לקרב אותן אליי הוא לשים אותן בצד,יש רעשים כאלה מוזרים כמו שיש ברדיו כשמחליפים תחנות ואין קליטה מה הסיבות לרעש הזה?איך אפשר להעיף אותו לגמרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה... תקציב : 250-300 שקל... שיהיה לא יותר מידי גדול כי אין לי הרבה מקום לעכבר על השולחן מחשב שלי. ושיהיה מותאם לCS 1.6 אם יש כזה דבר. אהה כן ויש לי כפות יידים קטנות תודה מראש לכל אלה שיעזרו עריכה: תקשיבו אני חושב שבסופו של דבר התחרות תיהיה בין הMX518 לבין הG5 אז אני אומר מראש עזבו אל תשימו לב למחיר כי MX518 עולה 230 שקל בערך.. ומצאתי גם G5 ב280 שקל ככה שאין ממש הבדל אז אל תתיחסו להבדל הכספי של ה50 שקל
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כבר מחשב חזק מאוד, לצרכי עריכת וידאו.בו יש מארז של 900 שקל,(מיותר להגיד מה הוא כולל) אני קונה עכשיו מחשב שני. המפרט- לוח-asus p4p800 e delux כרטיס מסך- asus radeon 9600 xt מעבד- פנטיום 2.8 זיכרון- 512 קינגסטון 400 מגהרץ. הוא ישמש לי ל- אינטרנט, קצת משחקים, ומעט עריכת וידאו ( "לעזור" למחשב השני מפאת חוזר זמן ) אני רוצה מארז, לא יקר ולא מיוחד,ולא מגושם. ספק- אני מניח שכל ספק יחזיק את המערכת הנל, אז לא מוכן להשקיע. רצוי אם -יהיה ריבוי מיקום למאווררים (מוציאים ומכניסים אויר), יהיה חלון צד שקוף, יראה טוב ולא משעמם. תקציב- אני חושב ש 300 שקל מספיקים בהחלט למארז... תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם יכולים לאמר לי היתרונות וחסרונות של ה טרנספורמר? מינסיון אישי כי את הביקורת קראתי כבר עד 400 שקל יש משהו יותר טוב ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם למישהו יצא להתנסות עם העכבר הזה ויכול להגיד האם לדעתו הוא באמת שווה 500-600 ש"ח? עד כמה הוא נוח, מדוייק ומגיב מהר? אני כרגע משתמש בG9 על DPI מקסימלי (3600) וזה די נוח לי. אבל נראה לי שאני אהנה יותר ב-5600 אחרי תקופת התרגלות קצרה. בנוסף לכך ה-G9 די קטן עבור כף היד שלי (או בערך כל כף-יד אחרת ביקום נראה לי) ואני אשמח למשהו שימלא אותה טוב יותר (עכבר עם "תחת" גדול יותר/ארוך יותר ולחצנים טיפה גבוהים יותר). בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי פה בפורום וראיתי שמומלץ על Razer Deathadder השאלה שלי זה אם יש מישהו שממליץ על משהו אחר, או שכדי ללכת עליו? אולי הG5, אולי משהו אחר...
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp5550. אתמול המדפסת הפסיקה להדפיס בשחור לבן. החלפתי היום גם את הראש השחור וגם הצבעוני, אבל עדיין הראשו השחור לא מדפיס כלום (יוצא דף חלק). הראש הצבעוני דווקא כן מדפיס. בתמיכה הטענית של דיו-סנטר אומרים שהראש נראה להם תקין יכולה להיות בעיה במדפסת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 טוב שקורא גם CDרגיל וגםMP3 אז תנו לי הצעות ומאיפה אפשר להשיג דבר כזה? תודה למי שיעזור לי :
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-