ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי מדפסת hp5550. אתמול המדפסת הפסיקה להדפיס בשחור לבן. החלפתי היום גם את הראש השחור וגם הצבעוני, אבל עדיין הראשו השחור לא מדפיס כלום (יוצא דף חלק). הראש הצבעוני דווקא כן מדפיס. בתמיכה הטענית של דיו-סנטר אומרים שהראש נראה להם תקין יכולה להיות בעיה במדפסת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.nzxt.com/products/avatar http://www.techpowerup.com/reviews/NZXT/Avatar/5.html סוג של חללית הייתי אומר , נראה בהחלט מעניין , אמור לעלות באזור ה 250-300 ש"ח כנראה ...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברה, אנא ממכם,האם תוכלו להמליץ לי על ציוד הקפי כמעט מלא(עכבר,פד,מקלדת)? תקציב-700 שקל שימוש-בעיקר גיימינג חריגה מקסימלית- 50 שח עכבר שיש לי כרגע-TEAC T-42 ,לדעתי במחיר של 30 שקל עכבר מצויין. רצוי פד איכותי אבל לא בהגזמה,חשבתי על ה SS 4HD אבל אם תולכו להציע עוד אז ההצעות יתקבלו בברכה . עכבר לדעתי RAZOR IMPERATOR Ergonomic מקלדת- Razer Lycosa Miror וזה יוצא יותר מ 700 אבל.. תוכלו להציע לי בבקשה משהו טוב בתקציב זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן והוא נמצא בחנות (שכאן לא ממש ...) , לפי השוואה קצרה , הוא מכיל הרבה יותר פי'צרים מה- Gigabyte - 7VRX . מדהים וקצת יקר . מה דעתכם ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צורב של LG במהירות 24x10x40 עדיף מאשר ה plextor 24x10x40 ?? כי יש בניהם הבדל מחירים של 150 ש"ח!! והצורב LG יש 2 סוגים אחד LG 24x10x40 Retail - 111$ ו LG 24x10x40 OEM - 106$ מה ההבדל בניהם בכלל ? מה זה ה OEM וה RETAIL ?.. ה retail אני יודע שזה כאילו בא בקופסא אם החוברת וכל הדברים הללו
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 טוב שקורא גם CDרגיל וגםMP3 אז תנו לי הצעות ומאיפה אפשר להשיג דבר כזה? תודה למי שיעזור לי :
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב בחרתי בזיכרון DDR 333. כמובן שיש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג זה אך ברצוני לדעת איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 333MHZ ולא 266MHZ.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה עכבר חדש ואני מתלבט בין שני העכברים האלה (אלה שבכותרת) .. כי MX Revolution הוא אלחוטי זה סוג של היתרון אבל זה גם חיסרון עם הסוללה .. והG5 שהוא חוטי .. אבל בתכלס מגביל את התנועה בגלל החוט .. (הMX.. עדיין לא בטוח זה תלוי באיזה מחיר אני ימצא אותו הG5 יש יותר סיכוי שאני יקנה אותו אבל בכל זאת עם אני מוצא את שניהם במכיר טוב את מה עדיף לקחת?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם למישהו יצא להתנסות עם העכבר הזה ויכול להגיד האם לדעתו הוא באמת שווה 500-600 ש"ח? עד כמה הוא נוח, מדוייק ומגיב מהר? אני כרגע משתמש בG9 על DPI מקסימלי (3600) וזה די נוח לי. אבל נראה לי שאני אהנה יותר ב-5600 אחרי תקופת התרגלות קצרה. בנוסף לכך ה-G9 די קטן עבור כף היד שלי (או בערך כל כף-יד אחרת ביקום נראה לי) ואני אשמח למשהו שימלא אותה טוב יותר (עכבר עם "תחת" גדול יותר/ארוך יותר ולחצנים טיפה גבוהים יותר). בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחיר של שניהם שווה ואני מתלבט אם להשקיע יותר במארז או בספק אני יודע שהAMG נחשב הרבה יותר אבל אני לא יודע בדיוק למה ועד כמה הספק שלו חזק... תעשו לי פה איזה השוואה בין 2 האפשרויות בבקשה עריכה : ראיתי עכשיו גם את הAMG1080... איך הוא נכנס בהשוואה ? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמה נראה לכם תעלה מערכת קולנוע ביתית עם רמקולים טובים טלביזיה 43"-41" וDVD בן זונה עם הכל ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני צריך מדפסת .. רציתי מדפסת שיש לה גם סורק .. (משולבת) אני בעקרון אשתמש בעיקר בהדפסות שחור (טקסטים) אבל אני צריך גם צבעוני בשביל הגרפיקה שאני עושה .. איזה מדפסת "שותה" הכי פחות דיו ? ולאיזה מדפסת הדיו צבעוני\שחור הכי זול ? נ.ב. אני רוצה מדפסת עם ראש שחור בנפרד\ וראש צבעוני בנפרד(כל שלושת הצבעים בראש אחד) ... אודה לכם אם תענו לי בהקדם. שבת שלום לכם !
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים, לשימושים של אינטרנט ואולי קצת אופיס, לא מעבר לכך. תקציב 150-200 שקל. נראה לי שעדיף להתמקד במוצרים של מייקרוסופט או לוג'יטק, תקנו אותי אם אני טועה. יש משהו מומלץ מהרשימה כאן?: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db135101=135118,135121&db166765=166767&db983841=983842&orderby=price פתוח כמובן גם להצעות אחרות. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה? ולמה הוא עדיין בסימן שאלה (כבר כמה חודשים טובים)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת למחשב מדיה סנטר שבסלון והכי נוח יהיה מקלדת אלחוטית עם TRACKBALL לקחתי את הTEAC SMX-20 אבל הוא לא עבדה לי בכלל (ובכלל עוד לא ניתקלתי במקלדת של TEAC שעבדה לי כמו שצריך..) אז מחר אני הולך להחליף אותה ואלו המקלדות עם TRACKBALL שמוצאות למחירה בKSP שאני יכול להחליף בנקום : iOne Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse או Koribo Xgene 2.4GHz Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse או Koribo Vivar 2.4GHz Heb,Eng Rechargeable Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse יש פה עוד אופציה מעניינת..אומנם קצת יקרה Koribo Irad 2.4GHz Heb,Eng Wireless KeyBoard with Track Ball and Remote Control יש ה גם שלט רחוק אז זה גם יכול להוסיף לנוחות... עכשיו מה…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי פה בפורום וראיתי שמומלץ על Razer Deathadder השאלה שלי זה אם יש מישהו שממליץ על משהו אחר, או שכדי ללכת עליו? אולי הG5, אולי משהו אחר...
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קראתי את המאמר ב-Xbitlabs על הסלרון והחלטתי גם לקנות אחד ולעשות לו המהרה, ועכשיו אני רק צריך לוח אם אז הגעתי לפי השיקולים שלי שה-Abit ST6 הוא הבחירה הכי טובה, אז עכשיו אני רק צריך לדעת איפה יש אותו בארץ. מי שיודע אז בבקשה שיכתוב.
-
היי, עשיתי סקר מקיף על מדפסות שונות בחברות שונות ואני משתפת את מי שמעוניין לרכוש וגם למי שמוכן להוסיף ולתת טיפים או מידע על מדפסות הכי מומלצות ועוד קנון מספקת את המדפסות דיו האיכותיות ביותר, המדפסות עצמן לא יקרות אבל הדיו שלהן מאוד יקר, היא מתאימה בעיקר לאנשים שרוצים להדפיס תמונות והדפסות צבע גבוהות, למי שאין לו צורך בזה היא לא משתלמת לטווח הרחוק, גם לא עם רכישת ראשי דיו תואמים רוב הדגמים שלה מאותה סדרה זהים עם הבדלים כאלו ואחרים מינימליים שמשפיעים על המחיר של המדפסת, לכן סוג אחד של דיו יתאים להרבה מהמדפסות מכל משפחה למשל פיקסמה או MG.... ההבדלים יכולים להיות: מדפסת אלחוטית או לא דופלקס משולבת או משולבת חלקית(בלי פקס או עם פקס) מדפסת נטו זה ההבדלים העיקריים שמשפיעים…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה פורום hwzone, אני מחפש מצלמת אינטרנט למחשב שפועלת בוינדוס 7, ואני מעדיף שתפעל גם ב וינדוס 8, טווח מחירים: עד 25 ש"ח, או 6 ומשהו דולד באיביי. איכות הוידאו: לפחות 30 FPS(פריימרים לשנייה) ברזולוציית VGA) 640x480) או HD. לא ממש חשוב לי כמה מגה פיקסל, ואם יש מיקרופון. אבל הייתי מעדיף מצלמה שלא דורשת דרייבר מסוים, אלא פשוט מחברים ומשתמשים. דרך אגב: איזו רזולוציה יותר טובה 640x480 או 480*620 ? בכל מקרה אני מעדיף מצלמה עם הרזולוציה הכי טובה. אני משער שיש הרבה מצלמות במחיר שאני רוצה באתר איביי אבל אני לא ממש טוב בלחפש באיביי ??? ממש תודה רבה. הראל.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק לנפח על השרת בשביל לאחסן קבצים (משהו כמו 100GB), ויש לי מספר התלבטויות: 1. האם לקנות דיסק אחד גדול, אם כן איזה? 2. במידה וזה דיסק אחד יש חשש גדול יותר לאובדן חומר, אז האם לא עדיף מבחינת גיבוי לקנות שני דיסקים של 40GB או 60GB ? 3. מה בנוגע לביצועים ואיזה דגמים מומלצים? (אני מעונין יותר באמינות ויציבות - ובלי רעשים מפחידים כמו שיש ל Seagate) דעות בבקשה....
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לעכבר גיימינג טוב למחשב נייד מאמזון ממוכר אמין ושיהיה מקורי יש המלצות עד 75 דולר אם יש עכבר מעל 75 ואם קופון זה יוריד את תשלום מכס גם טוב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: עד 1000 שקל שיהיה דיו חסכוני עד 200 שקל שיהיה לה 3 שנים אחריות שלא תעשה בעיות אחרי שנה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני משתמש כרגע ב-Upek Eikon Swipe, אבל Apple רכשה את החברה לא מזמן (בשביל ה-iPhone 5S), והפלא ופלא - זה לא עובד יותר! האתר נסגר, אין עדכון של דרייברים, ובעדכון האחרון של Chrome זה כבר לא נתמך, מה שהופך את הקורא שלי לחסר תועלת.. מישהו מכיר\ יש בבעלותו קורא טביעות אצבע טוב שהוא לא של Upek? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה מארז טוב לא צריך יפה מדיי עם ספק רק שיהיה נחמד וMidi Tower שיתאים ללוח GIGABYTE K8NF-9 ושיהיה ספק כוח מספיק לGIGABYTE 6600GT PCI-E וזה הכל וכמובן שאתם יודעים שהוא טוב ושהוא יהיה מKSP בבקשה תודה!!! אפשר לקנות מארז לבד+ספק לבד זה לא משנה לי
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-