ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האוזניות האלה, אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אוזניות שיתאימו גם למוסיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אוזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד, וגם רציתי לדעת כמה האוזניות האלו עולות בארץ בגרסה בלי ה-USB. אם יש לכם אוזניות טובות אחרות להמליץ(אבל לא האזניות היקרות מאוד) אז תמליצו ;D תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב,אחי רוצה אוזניות חדשות אז הצעתי להביא לו את הTHERMALTAKE SHOCK ONE שלי(שהוא דיי מתלהב מהם),ואני אתפנק באיזה אוזניות חדשות ^^,למרות שהם נרכשו לפני איזה חודשיים.. יש המלצות לאוזניות גיימינג ומוזיקה עד 350 ש"ח~ ? בעיקר גיימינג,מוזיקה וסרטים הם שימוש דיי צדדי,כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח - אם(בחתימה),ככל הנראה ארכוש בקרוב X-FI XTREME AUDIO. היה לי ניסיון דיי מר עם הסיבריה,שנהרסו כל חודשיים בערך והייתי צריך לשלוח אותם לתיקון לעיתים תכופות,כדאי שהאוזניות שתמליצו לי עליהם יהיו כאלה שלא יתקלקלו פתאום בלי סיבה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. הייתה לי עד כה מדפסת הזרקת דיו. אמנם מחירי הטונרים של הזרקת הדיו זולים יותר, אך מרגע פתיחתם, גם אם לא נעשה בהם שימוש, הם מתחילים להתייבש, כך שאם אני לא מדפיס דף צבעוני כל יום, אלה פעם ב..., לא בטוח שהזרקת דיו יוצא יותר זול. מכיוון שאינני מבין בנושא, אין לי מושג מהו טווח המחירים כדי שאוכל לרשום פה את המחיר שבו אני מעוניין. אבל, המרכיב החשוב שלי מבחינת מחיר הוא האחזקה. הבנתי שיש מדפסות שגם הטונרים הלא מקוריים שלהם מאוד יקרים. אני מעוניין כמובן בכאלה שיש להם טונרים זולים, גם אם הם לא מקוריים. כמובן חשובה לי גם איכות המדפסת וההדפסה. עוד פינוקים שאשמח, במידה והם לא מייקרים את המחיר לשמיים - מדפסת משולבת: 1. אלחוטית 2. פקס 3. ס…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימינג אלחוטיות עם מקרופון תודה רבה על העזרה FP581
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אתמול רכשתי מדפסת מסוג PANTUM P 1000. חיברתי את המדפסת למחשב והיא עובדת והכל טוב. אלא מה, כאשר קישרתי בין מחשב אחר למדפסת (לא המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית) התגלתה בעיה משונה מאוד. המדפסת הרי מקושרת למחשב השני כמדפסת רשת (יש לי רשת אלחוטית). המחשב שלי מזהה את המדפסת ומצליח להתחבר אליה בקלות. הבעיה היא שכאשר אני רוצה להדפיס מסמך כלשהו המדפסת לא מדפיסה דבר. במנהל ההדפסות ההדפסה אכן מופיעה וגם רשום כי היא תקינה ותחת "סטטוס" רשום "מדפיס" אבל כלום לא יוצא. זה לא הכל ! כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב אליו מחוברת המדפסת פיזית, ההדפסה שהודפסה קודם לכן (מהמחשב שאינו מחובר פיזית למדפסת) יוצאת כמו שצריך מיד עם עליית המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית !! מה קורה פה? למה זה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין שתי מקלדות מכניות, לשימוש של גיימינג והקלדה. אני מתלבט בין ה Razer Lycosa לבין ה BW. מה יותר משתלם? והאם יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עליהם? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 250-300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 50 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm / Claw / FingerTi 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:אין לי משטח5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימניים 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב / עבודה משרדית 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית הפאד): 50 חריגה מקסימלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הפאד): 50 2. מה …
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המקלדת הנוחכית שלי דיי מתפרקת ולא נוחה לי במיוחד במיוחד (razer lycosta), אני אשמח אם תמליצו לי על מקלדת חוטית נוחה עם עברית ואנגלית (אם אפשרי) ושיהיה גם את WINKEY . חשבתי על ה black widow 2013 אבל יש רק את גירסת הULTIMATE והיא דיי מיותרת (ההבדל היחיד זה אורות ועוד חיבור USB שאני לא צריך). כמובן שאפשר עוד חברות ואין בעייה אם זה יהיה הרבה יותר זול (אני אפילו ישמח) אבל המקלדת חייבת להיות נוחה ושאני יוכל ללחוץ לפחות על 6-10 מקשים בו זמנית ואני אשמח אם זה לא יהיה גלוס כמו המקלדת הנוכחית שלי (לא חובה אבל זה לא כזה נעים אחרי עבודה מרובה) תודה מראש fp581
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יצאה גרסה לחדשה ל-Logitech Gaming Software ונוספה תמיכה בעכברים הבאים (במקום Setpoint): G9, G9x, G100, G500, G700 ,MX518 להורדה היכנסו לאתר של לוג'יטק לטאב התמיכה, ביחרו בעכבר שלכם ולחצו על Downloads.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לחיצה על הכפתור הירוק במרכז העמוד תכניס אתכם להגרלה הגדולה, לאחר מכן יתחלף הכפתור בקישור לפייסבוק ויש לעשות לייק על העמוד על מנת להכנס להגרלות הקטנות (בשביל להגדיל את הסיכויים תצטרכו לשלוח את הקישור האישי שלכם למצטרפים חדשים וכך לזכות בפרסים גדולים יותר). ניתן לזכות בעכברים, אוזניות, פדים וציוד נוסף! מניסיוני כבר מספר ישראלים זכו בהגרלות של רייזר והציוד שלהם מאוד איכותי ואמין - שווה להשקיע כמה דקות! http://www.razerzone.com/bladegiveaway תתאמצו זה כדאי!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לשאול האם זה נכון, שמחסניות טונר/דיו חלופיות, נותנות את אותם איכות ההדפסה והתפוקה של המחסניות המקוריות בכל מדפסות הלייזר וההזרקת דיו, ולא מזיקות למדפסות, בניגוד למה שהיצרנים טוענים? אני שואל זאת, עקב מודעותי הרבה יותר כיום לתופעת ההשבתה המתוכננת של מוצרים (ביניהם גם מדפסות ומחסניות/ראשי ההדפסה שלהן), וגם בגלל המקרה הבא: באתר הזה: http://topdocumentaryfilms.com/light-bulb-conspiracy/, אשר מאפשר לצפות בחינם בסרט "קונספירציית הנורה החשמלית", מצאתי את התגובה הבאה של jimmy kraktov: "Computer inkjet printers were (still are?) sold at a loss and the manufacturers made money selling their own brand of replacement ink cartridges, for a LOT more than they were worth. Some U…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
חשבתי על אוזניות הבאות: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=13430&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מומלץ? יש יותר טוב? עריכה: שכחתי לציין: האוזניות צריכות לשמש אותי לגיימינג ולצפייה בסרטים. עדיפות לכבל 5 מטר אבל גם 3 יספיק.
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש כבר כמה שנים בעכברי Logitech G5 למיניהם ולאחרונה הגעתי למסקנה שהם לא נוחים לי. מעבר לכך הופיעה אצלי תופעה של כאבים בשורש כף היד ואני חושש שאולי גם לעכבר הייתה תרומה לזה. אני שם לב שכשאני אוחזר בעכבר אני עושה מאמץ את היד ומחזיק אותו בצורה לא טבעית. השימושים שלי הם עבודה לאורך כל היום בתכנות, עיצוב, שימושים כללים וגם משחקים. כשאני חושב על זה אני חושב שהעכבר שהיה לי הכי נח היה העכבר האופטי הקלאסי של מיקרוסופט. אני חושב שבגלל שהוא היה עבה ושטוח יחסית, זה מה שעשה אותו כל כך נח. האם יש עכברים שדומים לו גם היום? מבחינת מחיר אני מוכן לשלם כמה שידרש בעבור עכבר טוב באמת, אבל אני מניח שזה לא יחצה את המחיר של 500 שקל מקסימום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
או במילים אחרות האם המעבר בינהם שווה 200 ש"ח לחלופין - המלצה על מקלדות בסדר גודל של 500 + ש"ח למשחקים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכבר שאלתי בכותרת, האם יש הבדלים ??? שאלה נוספת היא לגבי הערכת טעינה לשלט Xbox 360 של Duracell , המחיר נראה לי קצת זול מידי ביחס למחיר באתר של מיקרוסופט או אתרים אחרים עם אותו תג מחיר כמו של מיקרוסופט לכן אני לא בטוח אם כדאי לקנות ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים: - Logitech Extreme 3D Pro - Thrustmaster T.Flight Hotas X Joystick - Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick יש למישהו נסיון עם אחד מהם? הדרישה העיקרית היא שתהיה התנגדות טובה ולא דרדלה, הכיוון כרגע הוא לשני האחרונים בגלל שהמצערת נראית "יעילה" יותר, אשמח לחוות דעת או המלצות לג'ויסטיק אחר שפיספסתי תודה מראש, ישי
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מיועדות בעיקר לשמוע מוסיקה/קצת משחקים במחשב נייד. אין לי שום מושג בחברות... תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מזמן היה לי את ה SX ולא הייתי יכול למצוא משהו יותר טוב ממנו, אז התפשרתי על Razer Destructor, עכשיו זה נהרס ויש דגמים חדשים כבר בשוק שמשתווים או דומים ביכולתם ל SX שהוא נקרא לו אחד המשטחים הבאמת שווים את כספם. בשלב זה אני מעוניין בביצועים מטייבים, עדיין יש לי קושי בלהחליט אם אני צריך 2 צדדים כי לפעמים אני רוצה לערוך משהו או פשוט שליטה מאשר קופץ לכל מקום. או שבסיגנון חופשי לקנות 2 נפרדים שלכל אחד היתרון הבולט שלו. שאלה מה הקצב Wear down שלהם, עד כמה אני יוכל להשתמש בהם לפני שיאבדו את ה Glide או האחיזה. בכללי אני רוצה לחכות לחדשים של Razer או לחדש ביותר של Roccat Razer Destructor 2 Roccat HIRO שידוע שדיסרקטור מצויין וה HIRO אומרים שהוא לא יהרס או אם בכלל אחרי הרבה הרבה זמ…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מקלדת ועכבר (לא ב-סט) לשימוש מסיבי, כלומר שעות ארוכות של ישיבה מול המחשב. רצוי אלחוטיים. לגבי המקלדת אחרי הרבה שנים עם מקלדות רגילות נראה לי שהגיע הזמן לעבור למכנית. כמובן שמתאימה ונוחה להקלדה. אין לי צורך במקשים מיוחדים. חשוב שכל מקשי ה-F יהיו סטנדרטיים, וכל שאר המקשים. (היום אני עם ה logitech wave ואני עוד שניה מתחרפן ממנה) לגבי העכבר חשוב שיהיה נוח, חיישן לייזר, dpi גבוה (עבודה עם 2 מסכים) מדוייק, רצוי לחצני קדימה אחורה. היום אני עם ה logitech mx 1100 ולטעמי הוא גבוה מידי מה שיוצר עומס על פרק היד. גם לא מרגיש לי הכי מדוייק. תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ב-QCK באחת מגרסאותיו אך בשל המבצעים הלא כל כך אטרקטיביים השנה, הוא לא בא בחשבון כרגע. חשבתי על תחליף שיתאים לעכבר כמו G400, ושקיימת עליו הנחה טובה. חשבתי על Roccat Taito. הוא מתאים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי את העכבר הנ"ל ורציתי לדעת איזה פאד מומלץ לו יש לי עכשיו אחד ג'נרי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מהיכן (בחו"ל ) הכי כדאי להזמין מקלדת BLACKWIDOW ? newegg ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי , המדפסת צריכה להכיל : סורק (רצוי באיכות טובה) , פקס , דופלקס וכמובן מדפסת . אני נוטה ללייזר כי אין לי צורך בצבעוני ,ואני לא מרבה להדפיס . יהיה נחמד אם יהיה חיבור רשת ( עוד יותר נחמד אלחוטי ) מה תאמרו על אלו : canon MF4570dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796457 brother 7460dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793842 עד 1000 שקל , אפשר למתוח .
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול מקלדת הG510 שלי החזירה נשמתה לבורא אחרי שנתיים של עבודה, ועליי לקנות חדשה . אשמח לקבל המלצות למקלדת טובה ואלחוטית הפעם (אני מזיז הרבה את המקדלת ומושך אותה אליי, וזה מה שדפק את הקודמת שלי - לכן הפעם אנסה אלחוטית) כאשר התקציב הוא 500 שקל, כשאפשר לחרוג בכמה עשרות שקלים ... השימוש בה יהיה למטרות גיימיינג למשחקים כמו BF3 וכדומה, וכתיבת קוד בפלטפורמות שונות ... תודה מראש, חיים
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-