ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש, או יותר נכון אמא שלי אמרה לי לחפש מצלמה דיגיטלית לתמונות, שהתמונות יהיו באיכות טובה ושהזיכרון יהיה גדול. הטווח מחירים כרגע אין לי כי אמא שלי מוכנה להשקיע כמה שצריך בשביל מצלמה טובה ואיכותית. יש לכם רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום! היה לי ויכוח עם חבר שלי. הוא השתמש באיזו אפליקציה קטנה של שעון מעורר משוכלל (בלינוקס), ובשביל שזה יעבוד, המחשב שלו צריך להשאר דלוק כל הזמן. אמרתי לו שחבל על הכסף והחשמל לא בחינם. כדי לבדוק כמה זה באמת עולה, ערכנו ניסוי. הוא לא היה מוכן לסכן את המחשב שלו בקצרים ותקלות, לכן המחשב שלי היה הקורבן. המחשב שלי (ראו מפרט) אמנם לא מתקרב למחשבים של היום מבחינת הביצועים (וצריכת החשמל), אבל בשלב זה הוא מספיק. שימו לב שהמסך אינו משתתף במדידה. חיברנו מד זרם דיגיטלי בטור עם כבל החשמל של המחשב ובדקנו את הזרמים השונים בתנאים שונים. להלן התוצאות: כבוי לחלוטין: 0.013 A בזמן מנוחה (ללא פעולה): 0.16 A בזמן העלייה של הביוס: 0.19 A בזמן ש-prime95 רץ: 0.21 A בזמן משחק: 0.23 A ועכשיו לחישוב…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש ספק כח חדש לפנטיום 3 בסכום של עד 250 ש"ח, 350 וואט ומעלה עקב הוספה עתידית של מאוררים (אני לא חושב שה-300 וואט שלי יעמוד בזה)
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש מארז, משהו יפה עם חלון ומנורה, שיהיה עד 500 שקל פלוס מינוס, אבל בלי הגזמות בבקשה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי AMD 2500 ABIT NF7 512DDR ראדיון9200 120 גיגה ??? הספק הזה טוב שווה 250 שקל ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 480W של חברת "סאנשיין קומה" האם כדאי לי להחליף לספק שמוזכר ב"נושא" ? ואם כן, למה?
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי ספק של sunshine or sunshine comma ויש לי דגם MI 400 ATX אני לא יודע כמה וואט זה בבקשה מי שיכול לעזור PS: אני ממש לא חושב שה-400 מסמל את כמות הוואט שהוא מספק זה רק הדגם.
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות ספק ג'נרי של 500 וואט ב 160 ש"ח. האם יש הרבה סיכויים שיקרה למחשב שלי משהו כאשר הוא עובד עם ספק כזה?
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
חשבתי לגרד כמה שקלים ולקנות compucase 6A19, האם יש בחירה טובה יותר בתקציב של עד 300 ש"ח?(עדיף קצת פחות)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בונה מחשב חדש לבן דוד שמשחק קצת, ועובד על אנטרנט בעיקר ואפיס וכאלה שטויות. הנה המפרט, הצעות ושיפורים כאן : Athlon XP 1600 - 850 256Mb DDR (266) - 385 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV 40GIGA - 530 7VTXP (KT266A)+creative - 570 ASUS X16 (Retail) - 370 Chaintech GeForce 2 Titanium 32Mb+TV - 515 Multimedia PRO Colored 85 Logitech I Feel Optical - 195 ATX MIDI 400W for P4 Pro - 210 Total parts price 4209 SONY 24 x 10 x 40 - רציתי לשאול מה דעתכם בקשר לצורב הזה האם הוא שווה משוה והאם יש לו טכנולוגיות הגנה. בלוח הזה (גיגהבית) יש כרטיס קול מובנה, כמה רמקולים יש לו תמיכה? שמעתי שיש לו יציאה דיגיטלית SPDIF, האם זה נכון ואם כן האם איכותה סבירה. (שמעתי שיש ע…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות למה מתי כשאני מנסב לצרוב דיסק עם הנרו, הוא נותן לי לבחור רק כפול 12? יש לי צורב כפול 20 ונרו גירסה הכי חדשה, אז? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ומה האחריות של AMD מקיפה? לפי מה שהבנתי האחריות של אינטל יותר טובה כי היא לכל החיים (למרות שמי יבוא להחליף 486) אבל מה היא מקיפה? נגיד, אני עושה אוברקלוק למעבד והורס אותו, האחריות עדיין בתוקף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא שה-Prophet III Ti200 לא במלאי ואני רוצה את המחשב מחר (יותר נכון אתמול), האופציות הן Prophet II Ti או GeForce III -אני חושב שזה גם של Hercules (זה מה שהמוכר אמר בטלפון כנראה הדגם שלפני ה-T200), בחרתי ב II Ti- כי זה היתה האופציה השניה שלי (וגם כמו ש- Athlon אומר אל תתן למוכרים לבלבל אותך) אני יודע שעשיתי את הצעד הנכון השאלה היא למה? (גם אני רוצה GF5 Ti20k ב-100$)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי איזו בעיה במדפסת הנ"ל, הבעיה היא שהיא מוכנה להדפיס רק אם יש דף אחד במגש הדפים, אם יש יותר מדף אחד אז היא פשוט מתחילה "לירוק" דפים החוצה ומדי פעם היא מדפיסה עליהם משהו סתמי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה- מה המהירות שפועל הזיכרון RDRAM??? קוראים לזה PC-800, אז זה עובד באמת ב-800 מגה הרץ????
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מודם כזה בשל יתרונותיו הרבים שעליהם מדברים אך אני לא יודע איזה ספק אינטרנט תומך במודם מסוג זה (או לפחות בתכונות המיוחדות שלו ) כי נטוויז'ן ספק האינטרנט שלי שאני חולה עליו לא תומך במודם ואני רוצה אחד כזה בשל שיחות נכנסות. ולא פחות חשוב אני רוצה המלצה למודם כזה!!!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נו!?!?! כמה זמן??? סוף סוף אני יודע שיש לי לוח אם שלהם... אחרי 3 שנים... :AR15: ;D :smoke:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ה Geforce 4 ? לפי דעתי זה ביזבוז כסף לקנות Ti 4600 בגלל הבדל הביצועים הקטן בינו לבין ה Ti 4400 והבדל הכסף הוא כ 100$ !!!! מה אתם חושבים ???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדוגמא: יש לי ADSL ומודם אלקטל, האם ניתן איכשהו לחבר את המודם לאל-פסק כדי שבעת הפסקת חשמל האל-פסק יחזיק גם את המודם? אם על האל-פסק כתוב 370W ועל הספק של המחשב כתוב 300W ולספק מחובר גם המסך (17 אינץ') אז האל-פסק יחזיק גם את המחשב וגם את המסך? יש לי באל-פסק מאחור חיבור כמו של הכרטיס מסך וכתוב עליו REMOTE, למה זה משמש בדיוק? באל פסק אני רואה מאחור חיבור לקו טלפון, איך בדיוק זה יכול להחזיק לי קו טלפון מתי שהקו מתנתק? הרי אני צריך להיות מחובר לבזק, לא? אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות ו/או להפנותי לאתר המסביר כל זאת. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים, מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג את אחד מהכרטיסים שמבוססים על הצ'יפים הללו ? ומדוע שמתי לב שמוכרים את ה- GTS במחיר יותר יקר מה - TI ? (דוגמא ב- ZigZag או Lamir או פנדה) ואם יש למישהו כרטיס כזה שהוא רוצה למכור, שירשום כי אני מעוניין עוד משהו : הכרטיסים של Inno3D הם טובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק ואיכותי לגיימרים כי אני מוריד משחקים בקצב ומשחק במשחקים כבדים ורבים... המחשב שאני רוצה זה מחשב מבוסס פנטיום 4 RDRAM ושוב ברצוני להזכיר שהסכום יהיה בערך 5500 ש"ח (אל תגידו לי שכדאי לי AMD כי יש לי את הסיבות שלי) בבקשה שרק כאלה שמבינים ישיבו לנושא הזה, תזכרו שאני צריך מחשב חזק עם מסך 17 אינץ' שטוח ואיכותי, כרטיס מסך חזק וטוב, דיסק קשיח גדול של 7200 RPM ועוד... אנא הגיבו במהרה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה? ולמה הוא עדיין בסימן שאלה (כבר כמה חודשים טובים)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המגירה של הדיסק הקשיח שלי מרעישה!!!!! זה לא ההרד דיסק שבתוכה שעושה את הרעש אלה המגירה עצמה, כי גם שאין שם דיסק היא עושה רעש. ניסיתי לבדוק אם חוט נוגע במאוורר של המגירה אבל לא. יש למישהו רעיון? הרעש ממש מציק!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-