עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shuy,

התכונה שמייחדת ומבדילה את המקלדת הזו מכל מקלדת אחרת בשוק (שבלעדיה היא "סתם" עוד מקלדת, ובטח שלא אחת ששוה ביקורת מיוחדת באתר חומרה) היא האפשרות להחליף מקשים לפי הצורך, וזה אפילו מצויין בכותרת המאמר: לכן מוזר לי שבתוך שבעת העמודים שעליהם נפרשת הביקורת, רק 3 שורות מוקדשות לסקירת התכונה הזו: בביקורת על המקלדת הייתי מצפה להרחבה יותר משמעותית על התכונה המרכזית הזו. ובכל זאת תודה לכותב הביקורת על העבודה שהוא עושה בהתנדבות.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sharonbh,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להבין למה סמן העכבר שלי מתעופף לו במהלך עבודה שוטפת בוינדוז לצידי המסך (בד"כ לימין או שמאל ולפעמים גם למעלה או למטה)? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yoni321,

אנשים שלום חבר שלי רכש X800XL עכשיו יש לו ספק כח 300W והוא לא מתכוון לקנות בזמן הקרוב ספק כח נוסף. עכשיו השאלה: אם הכרטיס מתחמם הכרטיס מסך מתכבה אוטמטית לפני שקורה נזק. ואם אתם יכולים להביא לינק של ספק כח דרך האתר .NEWEGG תנסו כמה שיותר זול. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by bb@xp,

שמעו יש לי שני מחשבים באותו חדר באחד כבר יש לי עכבר אופטי אלחוטי של לוג'יטק ובשנתי יש לי עכבר אופטי רגיל,הבעיה בעכבר של לוג'יטק שהוא לא נוח שלמאליים ובמחשב השני אני חייב שיהיה מותאם לשמאליים. אז חשבתי על העכבר האופטי אלחוטי של מייקרוסופט ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם הוא עובד בטכנולוגיית RADIO או אינפרה אדום ? כי בשום מקום לא מצאתי את המידע הזה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by amd950,

בדקתי עם תוכנה שמראה את תכולת המחשב והיא הציגה לי את חלוקת ה IRQ שלי. ראיתי שיש יותר מידי דברים על IRQ 11 לדוגמא " הכרטיס מסך, קול, 2 USB, מודם. זה תקין? אם לא איך מתקנים זאת יש לי לוח של ELITEGROUP K7VZA

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by FatherBoard,

הכוונה, בלי לפתוח את המחשב (כי אצלי זה בעיה עם כל החוטים, והוא גם תקוע במקום שקשה להוציא אותו ממנו).

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. צריך עכבר גיימניג חדש, בעיקר ל-BF3 ו-GTA עד 200 ש"ח. אם צריך גם פד, אז שיכנס בתוך ה-200 ש"ח. אני מעדיף לחסוך יותר לכיוון ה-150 ש"ח או אם מתאפשר, אז פחות. חשוב שיהיה אלחוטי (אני גם מעדיף) או שיהיה לו חוט ארוך. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Ohad19,

יש לי התלבטות ספציפית בנוגע לבחירת מארז וספק למערכת מבוססת AMD מה יותר כדאי ? Hec Compucase 6A19 עם הספק שבא עם המארז או Raidmax Scorpio 868 עם ספק Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply המפרט הוא: AMD Athlon 64 3200+ Venice DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D THERMALTAKE BIGTYPHOON 2X TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR Hitachi 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מיועד בעיקר למשחקים, שימוש כללי ואפשרות ל OC

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by iziko,

שלום שאלתי בערך לפני שבוע לגבי ספקים המלצתם לי ללכת על ספקים של 400W ומעלה עכשיו כיוון שהחלטתי לחכות לקונרו התקציב יכול לעלות טיפה עכשיו חיפשתי ספקים ורק של hec נרים טוב אבל חבל על הכסף שלי עליהם מה לגבי OCZ? אני מחפש ספק של סביבות 500W ל600W צבע שחור עדיף ואם אור ושקט.. תודה עריכה: זה לא כ"כ קשור לפה אבל חבל לי לפתוח תר'ד חדש המלצה לזכרונות בסביבות 1500 ש"ח והאם שווה לקנות עכשיו או לחכות ללוחות אם שיצאו עם הקונרו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. זה המפרט שאני קונה לוח אם KT333 GA-7VRXP Gigabyte לדרוש REV 1.1 מעבד AMD Athlon XP 1900 זכרון CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2700 ספק כוח Antec TruePower 380 Watt כרטיס מסך Hercules Redon 8500 LE מה דעתכם???? עכשיו יצא לי יקר אחושרמוטה 4000 שקל למחשב בלי מסך מקלדת הארדיסקים מודם רמקולים כרטיס קול בלי כל אלה 4000 שקל לי זה נראה מאוד יקר עכשיו יש משהו שאני אוכל לקצץ יענו לשנות במפרט שיעלה יותר זול אבל הביצועים לא ירדו הברבה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Guy950,

שלום, עברתי בכמה נושאים בפורום הזה ובדקתי על סוויטצ'ים באינטרנט אבל אני לא מצליח למצוא את התשובות שאני מחפש להן, במיוחד כשאת הכל אני עושה דרך הסמארטפון כי המקלדת שלי מתה והמחשב הנייד לא בסביבה... יש לי מקלדת מכאנית של Razor, אני לא זוכר בדיוק את הדגם המדויק שלה, והיא עם מקשים כחולים. אני רוצה לקנות עכשיו מקלדת מכאנית חדשה, אבל אני מתלבט לגבי הצבעים של סוויטצ'ים. כמו שציינתי, במקלדת שלי המקשים הם כחולים, ואני אוהב את הרגשת הפידבק שלהם, כשאני לוחץ אז יש את הקליק וזה נעים בזמן הלחיצה אבל הקליקים, בשמיעה, מחרפנים אותי ואת כל מי שמסביבי. מאז שיש לי את המקלדת הזאת אני חייב להיות עם דלת סגורה מרוב שכולם שומעים את הקליקים האלה. אז אני מבין שיש פתרונות חלופיים - החומים, האדומים וה…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by shohami,

שלום לכולם. אני די חדש כאן בפורומים העוסקים בחומרה, אבל אני די הרבה זמן מתעסק במחשבים. שאלתי היא, למה כולם ממליצים כל הזמן על מעבדי AMD ? מה רע בפנטיום 4 עם איזה לוח אם Asus P4T-E וחצי ג'יגה של זכרון RDRAM ? יכול להיות שישנתי ופספסתי משהו קריטי ? או שיכול להיות שממליצים על AMD בגלל (או בזכות) המחיר, אבל בעצם מערכת עם מעבד אינטל, זכרון RDRAM ולוח 850 טוב היא מערכת מצוינת ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dorosen,

אז ככה, נמאס לי מהמארז הישן שלי, אני מחליף אותו למשהו חדש ההתלבטות היא בין: 1) ANTEC AMG1000 2) Thermaltake ARMOR 3) Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Black כרגע יש לי מארז ג'נרי פשוט הנה התמונות מהגלריה של HWZONE ותמונות טיפה יותר מעודכנות מ PCSPOT המארז כרגע דחוס מאוד וזה די מפריע לי, אני מחפש לחזור למארז FULLTOWER גדול. המטרה זה גם שיהיה שקט ולא מלא מאווררים כמו עכשיו, כנראה שגם תהיה מערכת קירור מים בתכנון. אז על איזה מארז הייתם ממליצים ולמה? ואם יש לכם מארז אחר להציע אז בבקשה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם AMAZON\EBAY שולחות לישראל מוצרי אלקטרוניקה, כמו הריידון9700 ומה קורה במקרה של תקלה בכרטיס? אני תקוע עם כרטיס דפוק? :

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Deus EX,

שלום מה יהיו ההבדלים אם אני אקנה כרטיס מסך של 4X והלוח שלי תואם רק 2X? ההבדלים גדולים? כדי לי לשדרג קודם את הלוח ואז לקנות כרטיס מסך? ודרך אגב, מישהו יכול להסביר לי קצת על הX4 ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by B.D.B,

[ltr]I was thinking about buying PDA based on Windows Mobile 5.0 mostly for GPS purposes but not only. however the prices are outrageous compared to what you can get on ebay. the question is, is the Windows Mobile OS multilingual? I don't mean, does the OS come in different languages, but can I enter text in other languages, namely hebrew. because I know that old palm OS needs a special firmware to enable writing in hebrew. also do Windows Mobile 5.0 has handwriting recognition and will it recognize hebrew as well or on screen keyboard only?[/ltr]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dolev-r,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3935 אני בשלבי רכישה של מחשב. בחרתי במארז Centurion5 של CoolerMaster. בברור עם איש מכירות של החנות יש אפשרות לרכוש את המארז עם ספק 380W שמגיע איתו . הכוונה הראשונית שלי הייתה לקנות ספק FSP400-60GLN אבל התברר שכרגע אין אותו בחנות וייקח שבועיים עד שיגיע. איש המכירות המליץ לי להישאר עם הספק של המארז והדגיש כי הוא לא גנרי והוא 380W אמיתיים ולדעתו לא תהיה שום בעיה של התאמה בין הספק הנ"ל למפרט שלי. הוא אמר שאם בכ"ז אני רוצה לקנות ספק בנפרד הוא ממליץ לי על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4500 Thermaltake W0062RU Silent PurePower 420W V2.0 הוא אמר שהספק הזה מצויין. כמובן שסמכתי על הדעות בפורום שמראות על נטיה להתרחק מ…

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by dudimalka,

שלום לכולם אז ככה קניתי לפני כמה שבועות אל פסק של חברת גמאטרוניק מסוג G-ME 750 אמפר חיברתי לו את המחשב ואת המסך ואת הראוטר שלי והכל מחזיק מעמד סבבה עכשיו קיבלתי איתו דיסק התקנה של תוכנה שמכבה את המחשב לבד ברגע שיש הפסקת חשמל אבל הבעיה היא שהכבל שמחבר בין האל פסק למחשב הוא כבל COM כזה דבר למי שלא מכיר: עכשיו הבעיה היא שאין לי כניסת COM במחשב לכן אני לא יכול לחבר אותו אבל אמרו לי שמוכרים כבל ממיר מCOM לUSB וכך אני יוכל לחבר אותו למחשב או להתקין כניסת COM במחשב שזו כניסה מאוד ישנה וזה עולה ממש יקר רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איפה ניתן להשיג כבל המרה מCOM לUSB ביררתי אתמול באופיס דיפו ואין להם כזה דבר.... תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by DrDeath,

מישהו יודע מתי הכרטיס הזה הולך להגיע לארץ? אני כבר מת לקנות אותו...........

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by casio222,

עברו כבר 4 שנים מאז שהחלפתי עכבר ואיך לומר? אני כבר לא גיימר כמו שהייתי פעם. מידי פעם אני משחק באיזה פיפא או NBA, אבל בשביל זה יש לי את הגיימפאד של ה-360... למרות זאת, נוח לי מאוד לעבוד עם ה-G5, הוא נוח ביד, ומאוד מהיר. עכשיו אני מחפש עכבר אלחוטי שיחליף אותו, שיהיה נוח, ולא פחות מהיר לעבודה. יש חיה כזאת? (העדפה לעכבר שלא יהיה תלוי בסוללות, לא מתאים לי לעבוד ולגלות שאני צריך להחליף פתאום) ובאותה הזדמנות, אני אשמח לשדרג גם את המקלדת. גם אותה למשהו אלחוטי ונוח. תודה

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי אוסף קלטות וידאו גדול שאני מעוניין להמיר לדיגיטאלי באיכות גבוהה ככל האפשר ואני צריך המלצה לכרטיס לכידת ווידאו פנימי איכותי, רצוי מחנות מוכרת ואמינה בארץ. התקציב כאמור, עד 350 ש"ח. יש המלצות ?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. טוב, קניתי היום את המערכת שכ"כ רציתי במשך הרבה מאוד זמן - [glow=red,2,300]Logitech x530 5.1[/glow], אני מאושרת עד השמים, אבל ישנו דבר שפוגם באושר שלי.. אין לי תמיכה בסראונד. אם אתם שואלים אותי למה קניתי סראונד בלי שתהיה לי תמיכה לסראונד, זה פשוט - הפסיקו לייצר את הX530. עדיף להשיג אותם עכשיו כל עוד אני יכולה ולפני שהמחירים יזנקו וכל מה שאוכל להשיג זה מערכות משומשות לחלוטין ביד-2. עכשיו, אני צריכה או כרטיס קול תומך סראונד, או לוח אם תומך סראונד, לכן אשמח להמלצות. אני אישית מעדיפה יותר לוח אם תומך סראונד, ככה גם אשדרג את הלוח אם שיש לי כרגע. [מוכנה לשרדג למשהו עם יותר סלוטים לזיכרון/או עם קרוספייר] תקציב - כרטיס קול = 200 ש"ח מקסימום. לוח אם = 400 ש"ח מקסימום, רק אם באמת …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by elad76,

פורסם באתר על העכבר החדש של Razer.. מה אתם חושבים עליו... בהשוואה לG7/5 ולקודם של Razer.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כאשר אני לוחץ לעיתים על מספר כפתורים בו זמנית במקלדת, נשמעים מעין צפצופים (לדעתי מהלוח אם). האם יש דרך כלשהי להשתיק את הצפצופים הללו? חיפשתי בביוס (לוח אם abit kv8) אבל לא מצאתי. מישהו מכיר אלטרנטיבה אחרת?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני לא יודע ממש איך לתאר את זה, אבל זה כאילו העכבר לא ממש "מקשיב" לי.. הוא לא כ"כ מדייק אפילו בדפדפן, ושלא נדבר על משחקים.. הוא כאילו רופף.. האם זה הספציפי שלי או פשוט בגלל שזה לייזר? *שימו לב כי "שפר את דיוק המצביע" מסומן ב v.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.