עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Component,

ברשותי דיסק קשיח WD 30 GB 7200 RPM והוא מחובר ללוח (שתומך ב ATA 100) בכבל 40 גידים. שמעתי שכדי להשתמש ב ATA 100 צריך כבל 80 גידים, אבל אין לא על ההארד דיסק ולא על הלוח שקע עם 80 פינים. האם אני באמת צריך כבל כזה ואם כן כיצד אני מחבר אותו? בתודה מראש, עדי.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Bar_B_q,

תמלציו לי בבקשה על מארז וד.א הספק שלי על הפנים אז אני לא יודע אם מקבלים ספק עם מחשב . אני לא רוצה את המארז השחור הזה שמומלץ פה של אנמרקס או משהו כזה יש ביקורת טובה אבל יש לו דלת ! אני לא קונה מארז עם דלת והנה תמונה של הלוח אם שלי אם צריך להתאים לה לוח אם [glow=red, 2, 300]תודה לכל העוזרים[/glow]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 6kwar,

amd xp 1800 giga byte ga 7vrxp (kt333+raid) kingston pc333 256 ddr hercules 3d prophet fdx 8500 le

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by aviran_n,

קניתי G5 מנועה ומקלדת מולטימדיה גם כן של לוג'יטק ויש לי כמה שאלות. 1. אני באמת היחיד שחושב שהמשקל של העכבר מספיק ללא המשקולות והמשקולות סתם עושות אותו כבד מידיי? 2. רק אני מרגיש שכשיש משקולות במשקל כבד יחסית אז מרגישים בצורה מוגזמת שהמשקל בתוך העכבר ממוקד על האיזור האמצעי-אחורי? 3. איזה שימוש ננתם אצלכם לכפתור שליד הבוהן? הקטע של "הקודם" שיגע אותי.. הייתי לוחץ עליו בטעות והוא היה זורק אותי דפים אחורה.. וגם בלי "הבא" הוא לא ממש שווה לדעתי.. בינתיים עשיתי אותו Middle Button בנוסף לגלגלת ואני משתמש בו כדי לפתוח ולסגור טאבים בפיירפוקס כי הגלגלת קשה ללחיצה... תודה לכל מי שיענה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TheTNT.COM2,

היי ! אז ככה... אני מעוניין לקנות עכבר אשר ישמש אותי למשחקי רשת, התקציב שלי כרגע עומד על 250, למרות שזמן הקרוב הוא יעלה לסביבות ה- 400, אני שמאלי ואני מעוניין בעכבר שנותן ביצועיים בינוניים-טובים, עדיף שלא יעלה על 250 שקלים. תודה ! עריכה: שמעתי על Razer Copperhead מתי הוא אמור להגיע לארץ? כמה הוא צריך לעלות ותכונות שלו..

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by Hodi21,

שלום, רכשתי מה- Ebay את האוזניות logittech g930. כאשר התחלתי לעבוד איתם האוזניות נכבות כל 10 דקות בערך. יש לציין שזה קורה גם שהבטריה על 100%. פניתי למוכר והוא טען שהוא מוכן להחזיר אתה כסף ושאחזיר את המוצר. הקטע שאני צריך את האוזניות ולא מעוניין בהחזר כספי. מישהו מכיר את הבעיה ? יודע לזהות אם הבעיה באוזניות או שיש פתרון דרך הגדרה מסוימת ? אגב התקנתי את הדרייברים של logittech.

7. קניתי את ה-MX518 לאחר התלבטות ממושכת והשטות שעשיתי היא לקנות אותו בלי לבדוק אותו בעצמי... אני עדיין לא סגור מה בדיוק בו כל כך לא נוח - עד כדי כך שכל עכבר גנרי ב-20 ש"ח יותר נוח ממנו. ==> אם מניחים את היד כך שהאגודל נחה במקומה - היא לא מגיעה בקלות ללחצן ה-FORWARD וצריך לשנות אחיזה כדי ללחוץ עליו. ==> כשהעכבר ממוקם בנוח ביד, הגלגלת נמצאת בדיוק מתחת לפרק האמצעי של האמה - איך לעזאזל אפשר לגלול ככה? כדי לגלול בנוחות צריך לקחת את היד אחורה ואז היא סתם צפה באוויר מעל החלק האחורי העכבר ולא נוח ללחוץ על R ו-L. ==> לחצן שינוי הרזולוציה האחורי ממש לא נגיש ויותר גרוע ממנו זה כפתור החלפת החלונות. חייבים ממש להוריד את היד מהעכבר ולהסתכל איפה לוחצים. שניהם נמצאים…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Coca Cola,

בתצורת TOWER: Raidmax Scorpio 668 Sunbeam Transformer Gaming ובתצורת MID-TOWER: Sunbeam Samurai Gaming Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower מה טוב יותר בכל קטגוריה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Dano,

האם זה מארז מומלץ ויתאים מבחינת הספק שלו (זה בחנות KSP) זה יספיק לי לכרטיס מסך X800GTO2? תודהה ואם מישהו יודע באיזה צבע הם מספקים את המארז? ולא צריך לקנות עוד מאוררים או דברים אחרים נכון?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by bono_71,

אני רוצה לקנות את המקלדת אך מתלבט בין הדגם הישן לחדש. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4624 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000367&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה עדיף?קראתי ביקורות של משתמשים שמעדיפים את הדגם הישן. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי כרגע 4 דיסקים קשיחים ו-2 צורבים (הדיסק הקשיח הרביעי ממש עכשיו יצא לדרכו אלי בדואר) ואין לי מקום להכל במארז.. ראיתי פה פעם משהו על ICAGE ויש לי כמה שאלות עליו, ועל סידור המארז מבפנים באופן כללי 1. האם המוצר הזה בכלל מתאים למארז שלי, או שהוא מתאים רק למארזים של TT ? כלומר, אני הייתי בטוח שכלובים מתאימים למארזים באופן כללי, כי המידות הם לפי תקן, אבל האיש בחנות, אמר שהוא לא בטוח (כשהתקשרתי לברר) 2. אני תוהה, אם אפשר להרכיב 2 כלובים כאלה, של TT במארז שלי, אחד במקום הכלוב הנוכחי, ואחד במקום הכלוב של הכוננים הרגילים ? אם כן, אז אני מזמין 2 כלובים כאלה נראה לי.. מה הכלוב הזה מחליף ? את הכלוב של הצורבים או את הכלוב של הדיסקטים ? לא הבנתי בדיוק והאם אפשר להוציא כלוב …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני רואה יותר טוב עם 16 צבעים בלי כרטיס מאשר עם TNT 2... LOL יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בלי לקנות כרטיס אחר? אני חייב לעשות משהו כדי לראות יותר מכמה צבעים בודדים בלי גרפיקה בכלל

13. בבקשה המלצות על מקלדת מולטימידה עד 50 ש"ח יפה

14. Started by PeaS,

אחרי יותר מחודש של "שריפת-זמן" נראה לי שסוף סוף החלטתי על המפרט. מצטער שאני לא משתמש במפרטים המומלצים של האתר, פשוט הם מתייחסים רק לחומרה שיש בארץ, וחלק ממה שאני קונה קיים בחו"ל. הדגשתי בכחול את המוצרים שאני קונה בחו"ל אם זה מעניין מישהו... מפרט בסיסי: AMD Athlon XP 1700+ Leadtel WinFast A250 TD Epox 8K3A זכרון-קראו למטה. כונן תקליטורים-קראו למטה. Teac 1.44 Sound Card O\B Enermax FS-710B אם שמתם לב את הלוח-אם, הכרטיס מסך והזיכרון אני הולך לקנות בחו"ל. מה שעוד לא החלטתי עליו זה הזיכרון והכונן תקליטורים. בזיכרון אאלץ להסתפק בDDR333 CAS 2.5 מהסיבה הפשוטה שעוד לא קיימים זכרונות DDR333 עם CAS 2, חוץ ממודל אחד שבדקו ולא הצליחו להריץ אותו ב2, אלא רק ב2.5. אפשרות ראשונה: ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by lmlm,

מארז דיי גדול מרווח וספק חזק יהיה לי 1800XT וכפול ליבה

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by quantoM,

שלום חברים יקרים, הכל טוב ? אני שחקן CS, בין Low-Sens לMid-Sens[יותר קרוב לLow[משחק עוד המון משחקים אבל זה משחק עיקרי]. כרגע אני עם Habu שלא ממש מסתדר איתי. עכשיו, לענייננו, על הLachesis, אין ממש ביקורת מקצועית כמו שיש באנצ' לDeathAdder, שמראה לך נתונים BLIND, אמיתיים ולא תחושות. על הDeathAdder, יש, והוא כרגע הTop Performer של 2007. בעקרון הדבר שאני צריך בDeathAdder ואין[אחרת הייתי קונה ממזמן], זה את שני הכפתורים שמתחת לגלגלת, שמשמים אותי בשביל החלפת DPI, מבלי לצאת מהמשחק, או שמא,יהיה שווה לוותר על שני הכפתורים לטובת הDeathAdder, מה דעתכם ? הDeathAdder נועד לשחקני LOW-SENS, שזה יתרון בשבילי, לא יודע איך הLachesis יהיה בשבילי. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי הסבר קצר …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by urich,

אני שוקל לקנות מודם כזה בשל יתרונותיו הרבים שעליהם מדברים אך אני לא יודע איזה ספק אינטרנט תומך במודם מסוג זה (או לפחות בתכונות המיוחדות שלו ) כי נטוויז'ן ספק האינטרנט שלי שאני חולה עליו לא תומך במודם ואני רוצה אחד כזה בשל שיחות נכנסות. ולא פחות חשוב אני רוצה המלצה למודם כזה!!!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by God4U2,

אנשים סוף סוף סיימתי עם ההתעסקות של החומרה בבית בזאת שקיבלתי סוף סוף את ה 3D Prophet FDX 8500LE של הרקולס כמובן סיממתי את מערכת האופטימלית לדעתי (אחרי כל כך הרבה תכנון...) המערכת שנותנת את היחס של העלות\ביצועים הכי טוב : XP1600 Asus Av7266E (עם RAID כמובן ...) 256 DRR Game Theater (כנראה הקנייה הכי טובה בכל העולם ) מארז ENERMAX נפלא... מודם 56K (לצורכי גיבוי בלבד) שני כרטיסי רשת של Genius SWITCH של Genius אינטרנט - By ADSL :smoke: (שלושה מחשבים יושבים על הרשת ... עם אינטרנט) מערכת קולנוע ביתית מגבר 400W של AIWA סט של 5 רמקולים למערכת (חסר לי עדיין SUB :-/ ) (הנ"ל האחרונים משלימים את ה XP בצורה נפלאה...) DVD - ASUS *16 Aopen CDWriter 24*12*40…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Coca Cola,

USB? או PS\2? אני לא יודע מה ההבדל ולכן אני שואל פה, תודה

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  20. אז קודם כל סליחה על הבעיה שהייית לי עם הודעות לא הבנתי איך זה הפך לשלוש ונסיתי למחוק אותם והיה לי שגיאה במחשב אז אני מבקש סליחה לחברי האתר. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :( :(

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לא יודע אם זה קשור לכאן אבל לאחר המלצות על המדפסת הזאת קניתי אותה התקנתי אותה לפי ההוראות (את כל 4 ראשי הדיו) והכל מעולה עד שזה מגיע להדפסה של צבעים, שום צבע לא עובד ולפי מה שאני רואה מכליות הדיו מלאות.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ro,

http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3089&catcode=430 הוא במחיר די טוב וכולל ספק ו 4 מאווררים. מישהוא מכיר? הוא מיועד לתמוך ב x800xl ואמור להיות שקט...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ToMeRv32,

לא הכי בטוח שזה קשור לפה.. אין לי מתאם כזה ואין לי איפה להשיג כרגע. יש אפשרות לחתוך את החיבור, לחתוך כבל אחר עם חיבור usb, ולחבר חוט אדום לאדום ושחור לשחור ככה שיהיה usb, ואת הנותרים (אם יש) להשאיר לא מחוברים לכלום? זה אמור לעבוד? מישהו ניסה פעם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לשמוע את המלצת המומחים לגבי מדפסת שמתאימה לסטודנט, כמובן שהמחיר כאן משחק תפקיד חשוב וכמה שיותר זול יותר טוב. אני מחפש את עמק השוואה בין אמינות למחיר, לא אכפת לי מהירות ההדפסה וגם על איכות אני מוכן להתפשר אבל אני כן רוצה שהיא תהיה חסכונית בדיו ולא תדרוש ממני כל יומיים לרוץ למעבדה לתיקון. כמו כן וזה בגדר "משאלה" רצוי שהיא תהיה מותאמת ללינוקס - אבל שוב את זה אני כבר אדע לבדוק לבד ואם לא -- אז לא תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. מה ההגדרות המומלצות לסריקת מסמכים משרדיים לאחסון במחשב ? רוב המסמכים הם מסמכי שחור לבן מעט מאוד מסמכים צבעוניים סריקה שתתן לי איכות הדומה לצילום במכונת צילום משרדית רגילה תהיה מבחינתי מספקת. אודה על כל עזרה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.