עם ציונים ממוצעים של 97 מתוך 100 ואפילו 98 מתוך 100 – מערבון העולם הפתוח המגה-שאפתני של יוצרי GTA נראה מוכן לכבוש את העולם ולשבור שיאים מכירות, החל ממחר
עם או בלי טענות אודות יחס לא הוגן כלפי המפתחים שמאחורי הקלעים – נראה כי כל העולם מסכים פה אחד ש-Red Dead Redemption 2 הוא יצירת מופת. או עוד יצירת מופת כמו שרק חברת Rockstar יודעת לתת, כך נראה.
ההשקה הרשמית של הכותר שהושקעו שמונה שנים ומאות מיליוני דולרים בפיתוחו תתרחש מחר (יום שישי, ה-26 באוקטובר), לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בלבד בשלב זה, והמבקרים המקצועיים קיבלו את הזכות לפרסם את דעותיהם ומסקנותיהם אודות מצב המשחק העלילתי לשחקן יחיד כבר היום – מה שבא לידי ביטוי בעשרות ביקורות ארוכות ומפורטות שצצות להן ברחבי המרשתת בבת אחת.
הקשוחים שבמתנסים העניקו ליצירה העצומה והמתקדמת ציונים של קצת יותר משמונים אחוזים מתוך מאה – אך הרוב המוחלט היו נדיבים הרבה יותר, כינו את המשחק הטוב ביותר בז׳אנר שלו מאז ומעולם, והעניקו לו ציונים מושלמים של מאה עגול, מה שמתורגם בסופו של דבר לממוצעים גבוהים בצורה קיצונית: 97 מתוך 100 בהתבסס על מעל ל-70 ביקורות שונות בקונסולה מבית סוני, ו-98 מתוך 100 בקונסולה של מיקרוסופט עם 25 ביקורות שפורסמו.
אף משחק בדור הקונסולות הנוכחי לא זכה למידת השבחים הזו, והאחרון שכן נהנה ממוצע נדיר של 98 מתוך 100 היה…Grand Theft Auto 4, גם הוא של Rockstar Games, אי שם לפני עשור עבור קונסולות ה-Xbox 360 וה-PlayStation 3.
ביקורת אחת מבין עשרות שבה החליטו להעניק לכותר את הציון המירבי האפשרי
ניתן להעריך כי הביקורות האוהדות רק יגדילו עוד יותר את הסיכויים של Red Dead Redemption 2 להשתלט על מצעדי המכירות, ואולי גם להישאר שם לכל הפחות בחודש הקרוב, שבמהלכו אנחנו אמורים לקבל את ההשקה של Red Dead Online – המקבילה של Grand Theft Auto Online במערב הפרוע שכנראה תעניק עוד מאות שעות משחק לכותר שכבר עכשיו נדרשות כ-50 שעות בכדי להגיע לסוף הקו העלילתי שלו, ללא כל העיסוקים הצדדיים הרבים שפזורים לאורכו ולרוחבו.
לקינוח, נוכל לחזור ולתהות מתי, אם בכלל, נראה את המשחק נוחת גם במחשבים האישיים שלנו עם יכולות טכניות מתקדמות אף יותר שאינן אפשריות בקונסולות הסלוניות – וכמובן שלא נתנגד אם סה יקרה ביחד עם גרסה מעודכנת של הפרק הקודם בסדרה להשלמת החוויה. כי אם כבר לחלום אז בגדול.
הגיע הזמן שיורידו ציון למשחקים שלא מגיעים לPC. RDR הראשון,THE LAST OF US ועוד פנינים רבות שחצי מהשחקנים לא יהנו מהם לעולם.
Xbox ו ps עולים פחות ממחשב אז תיקח מעבד/כרטיס מסך חלש יותר או מסך יותר קטן או פחות איכותי ותקנה xbox כולה 1200 שקל לעומת 5000 שקל לפחות למחשב
כמובן שאתה צריך להשקיע על הלייב או הפלוס אבל זה כבר שיקול שלך
בשורה התחתונה זה קשור לתקציב.
מי שיש לו יקנה מחשב ומי שאין יקנה קונסולה _ (שלאורך זמן תעלה כמו מחשב.)
חוק קרדינאלי נכון להיום: אי אפשר להשוות בין מחשב לקונסולה. _ אלו 2 חיות שונות.
מבחינתי זה 0/100
כל עוד אין את זה לפיסי
לא מתכוון לקנות קונסולה מטופשת ומיותרת כשיש לי מחשב גיימינג שעלותו הכוללת שווה לסכום של 7-8 קונסולות כאלה
אם ב R* לא מתכננים פורט למחשב אז השכל שלהם כנראה בתחת. כי הם מפסידים רווחים מקהל ענק שישלם
כנראה כמו GTA V. אחרי שימצו את הפוטנציאל המסחרי מהקונסולות יגיעו גם לPC, הם לא לוקחים אף סיכון לפיראטיות.
זה לא קשור לסיכון לפיראטיות, זה נטו ניצול ציני של מצב השוק וחליבת כספים מירבית בדרך לגרסה האולטימטיבית מכולם.
לפי ההיסטוריה ודפוסי השיווק לא נראה שזה יגיע ל PC.
יש דרך להפוך משחקי Xbox או PS למחשב? לא לאדם פשוט, אלא לאותם אנשים שמקדישים את חייהם בכדי לפרוץ כל דבר?
https://pcsx4.com/
אין ולא יהיה על רוקסטאר פשוט רמה אחרת מכולם. רדר2 יצירת מופת… הממשיך של gta v האגדי
דרך הגב, מה שמחזיק היום את המשחק GTA V חי ונושם… ועדיין מייצר רווח למפתחת,
זאת דווקא קהילת המודרים של ה-PC.
חחח האקס בוקס שלי מלפני 5 שנים יכול להריץ את המשחק
לעומת הפס שעולה פי 5 ממנו שהמשחק בכלל לא זמין אליו
תהנה לך להריץ ב רזולציה של 700P עם 25FPS ונפילות +תמונה מטושטשת
יש כל כך הרבה משחקים ב-PC ועוד בדרך…
שאם המשחק יצא או – לא ל-PC, זה ממש לא מטריד אותי.
אני לא אתפשר על משחק כזה טוב ב-30FPS בקושי, ללא הדיוק של עכבר.
לדעתי רוקסטאר עושים אבל למשחק, שלא משחררים גרסה ל-PC.
אם מפתחת המשחק לא מעוניינת בכספי, אני את 60$ שלי אשמור למשחק אחר…
קניתי אותו היום משחק ברמה גבוהה מאוד
נשים בצד את העניין שזה לא יצא כרגע לPC (אולי בעתיד כן, מי יודע).
המשחק לכשעצמו מדהים. מתפתח קצת לאט אבל ניכר מהדברים הקטנים ועד הגדולים שהמשחק מושקע ברמות אחרות.
אחרי כשעתיים במשחק אני יודע שזה הולך להיות אחלה של מסע.
אני כל פעם מופתע מחדש איזו גרפיקה החומרה העלובה של הps4 יכולה לייצר. שאפו ענק לרוקסטאר.
גם אם מדובר רק ב30 FPS אני מאוד נהנה לשחק.
ממש לא
המשחק לרוב רץ על 30 ויש נפילות באזורים מסוימים
ומחיפוש בגוגל וגם מבדיקה ב digital foundry המשחק רץ ב 864P
אבל עזוב נתונים טכניים המחשק נראה מאוד טוב ממרחק של מטר+ על טלויזיה של 49' ומאוד מהנה – גרפיקה זה לא הכל במיוחד עם הרמה הגרפית של היום – ועובדה של Nintendo switch מוכר כמו ציפס ואנשים נהנים לשחק עליו DOOM
סתם הערה כי מלינים על זה ש-RDR הראשון לא יצא למחשב. כמובן שהתלונות בצדק, משחק מדהים, אבל ככל הנראה הסיבות היו טכניות עקב תהליך פיתוח מהגיהנום בגלל ההתאמות שהיה צריך לבצע למנוע המשחק (RAGE) כדי שיעבוד בצורה יציבה בפלייסטיישן 3 וב-XBOX. לפי מה שהבנתי מפוסטים של מפתח לשעבר במשחק הם שכתבו הרבה מאוד מקוד המנוע בשביל זה עד שזה הגיע למצב שכדי לעשות לו פורט למחשב היה נדרשת השקעה של זמן וכסף שהפכו את כל העסק ללא כדאי. גם העובדה שבדיוק באותה תקופה רוקסטאר התחילו את הפיתוח של GTA V והעבירו אנשים לפרוייקט הזה הפכה את כל הפורט ללא ריאלי.
לפי מה שאני זוכר (לא בטוח אם זה פורסם ברדיט או טוויטר) עלות הפורט הייתה בסדר גודל של עשרות מיליוני דולרים. אולי המכירות של המחשב היו מכסות את זה, אבל זה היה פוגע משמעותית בפיתוח של GTA V.
במקרה הזה, יש סיכוי סביר פלוס לפורט, משום שהפלייסטיישן והאקסבוקס שתיהם מבוססים על X86 כמו המחשבים הביתיים, אז תהליך הפורט הרבה יותר זול וקצר. חוץ מזה גם רוקסטאר רואים את הדרישה לפורט שהייתה ל-RDR הראשון וגם לנוכחי, אז אני אופטימי.
הביקורת של המשתמשים פחות מחמיאה למשחק, בהשוואה למדיה המקצועית.
כרגע המשחק כבר ירד ל7.6 בפלייסטיישן, לXBOX הציון משתמשים עומד על 6.5…
מה קורה פה… יכול להיות שהמשחק Overrated?
לא.
רלוונטי רק אם כבר יש ברשותך את הקונסולה וגרסה פיזית של המשחק. אבל כן מאפשר לטפל בנושאים של FPS וכו'.
Fake
מחיפוש קצר בגוגל אתה מגלה שזה בולשיט