עדכון: חלוקת הכותרים לא נפסקת, וכעת חנות ה-Humble Store מאפשרת לכם לקבל גם את Spec Ops: The Line, אחד מכותרי הפעולה המלחמתיים המפתיעים והבוגרים ביותר שנוצרו, חינם לגמרי. אם עדיין לא שיחקתם בו – אל תפספסו את הצ'אנס הזה.
הכתבה המקורית: שלושה כותרים מחולקים חינם לכל דורש, בתנאי שתהיו זריזים מספיק בכדי לנצל את ההזדמנות
אנחנו אף פעם לא מתנגדים למשחקים שמציעים לנו ללא עלות, ועל אחת כמה וכמה כאשר מדובר במשחקים פופולריים מבית יוצרים מוכרים בתחום – ובשעות האלה ממש יש לנו כמה וכמה הצעות שונות שעונות על התיאור, וממתינות שתאספו אותן.
את הפעולה המהירה ביותר כדאי לכם לעשות בחנות ה-Humble Store, שבה הרשמה חינמית וזריזה תעניק לכם גישה למשחק הפעולה האלים והסוריאליסטי The Darkness 2 – שהושק במקור בשנת 2012 וזמין דרך פלטפורמת ה-Steam לחלונות ול-MacOS ללא עלות (במקום מחיר מלא של 30 דולר) רק למשך היממה הקרובה.
בפלטפורמת ה-Origin שגם אליה ניתן להירשם בחינם עודכן מיזם ה-One The House אשר מציע כותרים ללא תשלום מפעם לפעם – עם משחק הפעולה Medal of Honor: Pacific Assault משנת 2004, שנחשב בעיני רבים לפרק המוצלח האחרון במותג הוותיק. הצעה זו תהיה תקפה למשך השבועות הקרובים, עד אשר תוחלף ללא אזהרה מוקדמת בכותר אחר כלשהו.
לקינוח, בחנות ה-Steam עצמה תוכלו לנסות את יכולות ההתנקשות שלכם במסגרת המשימה השנייה שמרכיבה את הפרק העדכני של סדרת Hitman, ולוקחת אתכם אל העיר הבדיונית ספיאנצה. את המשימה תוכלו להוסיף לספרייה הדיגיטלית שלכם עד ל-3 באפריל – והיא תישאר שלכם וחינמית לתמיד, כאשר תוכלו להשלים ולרכוש את שאר הפרקים בעלות יחסית מוזלת. תהנו!
את היטמן פספסתי,
תודה רבה!
תודה על הכתבה! Darkness 2 מאד מומלץ!
את האמת שמחקתי אחרי 10 דקות, זה קליק ספאם,
מזעזע.
אלא אם כן אתה משחק בשביל הסיפור אז זה כבר משהו אחר
לא הבנתי מה מקבלים בהיטמן?
זאת חבילת הרחבה חינמית? צריך לקנות את משחק הבסיס קודם?
יש לי מחשב נייד סמסונג נתקע ולא רוצה לעלות.מעוניין לקנות מחשב חדש.איך אני מעביר קבצים מהיכן לחדש.?
לך לפורום המתאים זה לא קשור לכאן
https://www.humblebundle.com/store/spec-ops-the-line?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1
spec ops the line חינם.
מומלץ להשתמש בכיווץ לינקים
פשוט תוסיף אותו , אתה יכול לשחק בשלב הזה בלי חבילת הבסיס
יש לי את פרק הראשון של המשחק מחג המולד איך אני מוסיף את מה שמחלקים עכשיו(HITMAN)