Google Currents
בשונה מ-Google Reader (עליה דיברנו כבר הרבה עד כה) האפליקציה הזו, שגם היא מבית גוגל בנויה בצורה מעולה, ממשק נוח,פשוט,ומעוצב; בראש האפליקציה ניתן למצוא Cover עם עדכוני חדשות ובתחתית משבצות של האתרים אליהם אנחנו מחוברים.
האפליקציה מתהדרת בלוגו יפה, כמו כל הלוגואים של גוגל (מה שמושך את העין); להבדיל משאר האפליקציות שהצגנו עד כה, השימוש באפליקצייה הזו פשוט להפליא,רוצים להוסיף עדכונים RSS? זה נורא פשוט – נכנסים, לוחצים על המשבצת Add, מקלידים את כתובת או שם האתר הרצויים, ומוסיפים לרשימה שכבר מגיעה מראש.
החיסרון העיקרי של האפליקציה הזו (שהייתה יכולה בקלות להיות הטובה ביותר) היא שהווידג'ט במסך הבית הוא בסיסי עד מאוד ואין אופציה לקבל עדכוני Push בזמן אמת. וחבל.
יתרונות: ממשק נאה ונוח לתמרון
חסרונות: את החדשות הכי חמות שניתן לקבל תצטרכו לחפש במקומות אחרים.
כשדיברנו על אפליקציה ייעודית לעדכוני RSS רצנו לחפש ב-Google Play, ושם שטפו אותנו תוצאות מטורפות, וגם במחירים שלא שווים לכל אפליקציה. את Flipboard אנו מכירים זמן לא מועט ובהחלט לא מצאנו עד כה אפליקציה שיכולה להשתוות אליה במחיר (חינם) וביכולת השימוש האדירה.
אז אפשר לומר שזו האפליקציה המוצלחת ביותר בקטגוריה, עם ממשק נוח, חיבור ישיר בקליק אחד לכל האתרים, וווידג'טים מושקעים, Flipboard בהחלט תופסת את המשבצת של המנצחת בקטגוריית אפליקציות RSS.
באפליקציה ניתן להתחבר לכל הרשתות החברתיות למיניהם,למיין סוגי חדשות ע"פ עדיפויות,לשנות את "עטיפת" האפליקציה (Cover) לזה של אתר מסויים, ולחלק לפי לז'אנרים את משבצות החדשות; בנוסף לכל, ישנה אופציה הדומה מאוד – Pulse ווידג'טים במסך הבית, הרצים לפי תזמון מדויק ומעדכנים בצורה שוטפת.
יתרונות: מתחברת לכל סוגי ה-RSS ורשתות חברתיות, ווידג'טים נוחים ושימושיים,ממשק,נקי ונוח.
חסרונות: לא קיים ממשק בעברית כרגע.
בשורה התחתונה, לאנדרואיד יש מגוון רחב של אפליקציות שימושיות שיאפשרו לכם לקבל את כל החדשות הטריות מכל האתרים המועדפים עליכם מבלי להתקרב אל דפדפן זה או אחר. חלק מהמתמודדות עושות עבודה מדהימה כבר עכשיו ולא יעלו לכם אפילו פרוטה וחלק עדיין טעונות שיפור, אך דבר אחד הוא בטוח – להישאר מעודכנים מעולם לא היה קל ונוח יותר.
אז מה היא הדרך המועדפת עליכם להישאר מעודכנים בכל מה שחם? ספרו לנו בתגובות!