צמיד הכושר החכם החדש של היצרנית הסינית החל להימכר בחנויות הסיניות הבינלאומיות המרכזיות, עם תג מחיר שיקר משמעותית מזה הקיים עבור השוק המקומי אך עדיין משתלם מאוד
צמיד ה-Mi Band 2 המינימליסטי החדש של שיאומי (Xiaomi), עם מסך ה-OLED הזעיר ומגוון יכולות כימות הכושר והספורט המפתיע לטובה, הצליח להרשים גם אתכם? כעת הוא זמין לרכישה מוקדמת, בדרך למשלוחים אשר יחלו ביום שלישי הקרוב.
האתר Geekbuying, כמו מספר חנויות סיניות מקוונות אחרות, החל להציע את צמיד הכושר לרכישה עם ממשק בשפה האנגלית, צבע שחור (צמידים רשמיים להחלפה במגוון צבעים אחרים נמכרים בעלות של 5 דולר האחד), ותמיכה הן במכשירי iOS מגירסה 7 ומעלה והן במכשירי אנדרואיד מגירסה 4.4 ומעלה – בעלות של 40 דולר, כולל שילוח חינמי. משום שמחיר זה נמוך מרף המסים בישראל שעומד על 75 דולר, המחיר הזה הוא המחיר הסופי והרשמי שתזדקקו לשלם על המוצר, ללא תוספות פוטנציאליות כלשהן.
שימוש בקוד הקופון 'retailmenot' במעמד הרכישה יעניק לכם הנחה של 5 אחוזים נוספים מהעלות ויביא את המחיר ל-38 דולר – כ-150 ש"ח, אשר מהווה תוספת בלתי מבוטלת של כ-15 דולר מן המחיר הרשמי שהוכרז עבור השוק הסיני, אך עדיין מצליח להיות משתלם מאוד בהתחשב בתמורה הנאה. מצאתם דיל שווה עוד יותר עבור המוצר? אתם מוזמנים לשתף את כולנו בתגובות.
בנוסף, גם מצלמת האקשן החדשה של שיאומי, זו שמצלמת ב-4K ובמחצי ממחירה של מצלמת ה-GoPro המתחרה, זמינה לרכישה מוקדמת (תחילת משלוחים ב-15 ביוני) בעלות של 250 דולר עבור המצלמה בלבד, או בעלות של 260 דולר לחבילה שכוללת גם סוללה נוספת, מעמד טעינה כפול, כיסוי חסין מים ומקבע עבור סקייטבורדים. קניות מהנות!
והמחיר בארץ? 400 שקל …. 🙂
מוכרים באיביי ב140 ש"ח, יש סיבה לקנות דווקא מהאתר הנזכר בכתבה?
איפה מצאת באיביי?
http://www.ebay.com/itm/201598544099?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT