חברת הענק מקוריאה ושותפותיה בשוק המקומי יעשירו את ההיצע עם ארבע סדרות מעודכנות בטכנולוגיה הנחשקת
סמסונג היא אולי מלכת ה-OLED וה-AMOLED הבלתי מעורערת של עולם המובייל, אך בעולם הטלוויזיות אין וויכוח על כך שיריבתה המקומית LG מצליחה לקרוא עליה תיגר אמיתי, עם כמה סדרות פופולריות במיוחד מהשנים האחרונות שדוחפות את הטכנולוגיה המתקדמת להפוך למעין מוצר יסוד שזמין ונגיש כמעט עבור כל בית.
בחודשים הקרובים LG תנחית ארבע סדרות OLED (ר"ת Organic Light Emitting Diode, שמסביר את ההבדל המרכזי בהשוואה לטכנולוגיית ה-LCD במסגרת שימוש במארז של נוריות לד זעירות שמרכיבות באופן עצמאי כל פיקסל אינדיווידואלי מתוך המיליונים שבתצוגה השלמה) מעודכנות בישראל, עם תמיכה בחיבורי HDMI 2.1 מודרניים, מנוע עיבוד תמונה עדכני, מערכת WebOS עדכנית שתומכת בין היתר בשיתוף מסך בין יחידות בחדרים שונים בבית ובמוד Remote Desktop אל מחשבים ברשת המקומית – ותמיכה בטכנולוגיות ה-FreeSync וה-G-Sync בתוספת VRR ו-ALLM שאמורות להפוך אותן למומלצות מאוד עבור כל עולמות הגיימינג, הן בקונסולות המודרניות מסוני ומיקרוסופט והן ממחשבים אישיים מבוססי כרטיסי מסך של NVIDIA ו-AMD.
סדרת A2 הצנועה ביותר במנעד תגיע להחליף את סדרת A1 שמהווה את ההצעה הזולה ביותר בישראל לטלוויזיית OLED כיום, עם גדלים של 55 אינץ' ו-65 אינץ' באחריות מלאה ל-3 שנים ותג מחיר מדווח שמתחיל מ-6,000 שקלים.
סדרת C2 תגיע להחליף את סדרות ה-CX וה-C1 שהפכו לפופולריות מאוד בקרב רוכשי קונסולות ה-PlayStation 5 וה-Xbox Series X, עם תמיכה בטכנולוגיית ה-OLED Evo להגברת הבהירות המירבית לראשונה בסדרה זו ומגוון מרשים של גדלים פיזיים, החל מ-42 אינץ' ו-48 אינץ' עבור חדרי שינה, דרך 55 אינץ'ו-65 אינץ' הנפוצים עבור חדרי סלון ממוצעים ועד 77 אינץ' ו-83 אינץ' עבור אלו שירצו ללכת על הטכנולוגיות החדשות בגדול. גם כאן המחיר המומלץ המדווח יחל מ-6,000 שקלים, עם אחריות מלאה לתקופה של 3 שנים.
סדרת ה-G2 היוקרתית עם מסגרת דקיקה במיוחד תוצע בגודל שמתחיל מ-55 אינץ' ומגיע עד ל-97 אינץ', עבור אלו עם שאיפות להקים מיני בית-קולנוע פרטי משלהם בבית – במחירים מומלצים של החל מ-10,000 שקלים ואחריות של 5 שנים על פאנל התצוגה שנועדה להעיד על האמון של LG והיבואנית הישראלית באריכות הימים של טכנולוגיית ה-OLED המודרנית על אף מחלות הילדות שליוו אותה בימיה המוקדמים.
לקינוח, סדרת הדגל Z2 תוצע למכירה בגודל יחיד עצום של 88 אינץ' עם אחריות מלאה ל-3 שנים ואחריות על פאנל התצוגה ל-5 שנים – ועם מחיר שומט לסתות של החל מ-120,000 שקלים, עבור אלו שמסוגלים להרשות לעצמם מבלי למצמץ. נקווה לגלות בהמשך כי גם סדרת ה-B2 של טכנולוגיית ה-OLED, שחסרה בהכרזה העכשווית, תעשה עלייה ותגדיל עוד קצת את ההיצע הזמין במחירים עממיים (יחסית) בתחום.
לצד מצעד ה-OLED, חברת LG תביא לארץ גם כמה סדרות מעודכנות של טלוויזיות בטכנולוגיות LCD שונות, אשר יתחלקו לשלוש משפחות תחת השמות המוכרים UQ, Nano-Cell ו-QNED אשר עושה שימוש בטכנולוגיית ה-Mini-LED לצד שכבת נקודות קוואנטיות במסגרת טכנולוגיית ההארה האחורית שלה.
את דגמי ה-UQ8000 מגודל פאנל שמתחיל ב-43 אינץ' אפשר יהיה למצוא במחירים מומלצים של 2,300 שקלים ומעלה, את דגמי ה-Nano-Cell בגדול של החל מ-50 אינץ' אפשר יהיה להשיג בעבור 3,100 שקלים ומעלה ואילו את טלוויזיות ה-QNED בגודל פיזי של 55 אינץ' ויותר ניתן יהיה לרכוש במחירים מומלצים של 4,500 שקלים ומעלה.
לקינוח, יהיו ל-LG גם מקרני קול ביתיים עדכניים שירצו להיות החברים הכי טובים של הטלוויזיות בביתכם – שבעה דגמים, כשבראשם מוצר הדגל S95QR שכולל מערך משוכלל במיוחד עם חלוקה ל-9.1.5 ערוצי שמע והספק כולל שמגיע עד ל-810 וואט.