Panasonic (פנסוניק), תאגיד האלקטרוניקה היפני, מפתח סוללה חדשה למכשירים ניידים, המציגה שיפור של 20 עד 40 אחוזים בביצועים. השיפור הושג באמצעות שימוש בחומר שונה מהחומר הפחמני בו בדרך כלל עושים שימוש בסוללות, וכך ניתן לדחוס יותר אנרגיה ליחידת נפח.
Panasonic טוענת שהסוללה החדשה מסוג Li-ion, תהיה עמידה יותר לחום בזכות שכבה של חומר מבודד שיתן לנו יותר בטחון אישי בעת עבודה בזרמים של עד 3.6Ah, במיוחד אחרי המקרים הרבים של הסוללות המתפוצצות מבית Sony. להזכירכם, בשנה שעברה יצאה Sony בהכרזה על כך שכ-9.6 מיליון סוללות שלה מסוכנות ועלולות להתפוצץ – מה שגרם להיסטריה קטנה בקרב כמעט כל בעלי המחשבים הניידים בעולם (בין השאר במחשבים של Lenovo, Dell, Toshiba, Apple ועוד).
תאריך רשמי לשחרות הסוללות החדשות אין עדיין, אך החברה טוענת שהן תהיינה זמינות תוך מספר שנים.
וואי זה מעולה..
במיוחד במחשבים חזקים כמו dell m1710 שיש לו כרטיס מסך זולל חשמל 7950GTX שהוא במקרה הנייד הכי חזק כיום…והוא פשוט חייב בטריה ענקית כדי שלא יכבה אחרי שעה של משחק
בום!
רק לאמץ ולחזק כל הכבוד!
למרות שאני מתאר לעצמי שעד אז כבר יפתחו סוללות יותר חזקות אבל בכל זאת בהצלחה בכל דרך.
תמיד יש סוף מאכזב
כל פעם שכותבים על חידוש טכנולוגי כזה או אחר מלהיבים את הקוראים שמתחילים לפנטז על "הדבר הבא",
בסופו של דבר תמיד מציינים שיהיה ניתן להשיג את זה בעוד כמה שנים – בקיצור באסה… 🙂