אנחנו עוד לא יודעים מה יביאו איתם ימי השיא של שגעון הקניות בסוף השנה הנוכחית – אבל גם ההיצע הנוכחי הוא מרשים בהחלט
ניצלתם את הצ'אנס להתחדש בכונן SSD של טרה-בייט אחד במחיר סופי של פחות מ-250 שקלים (שעדיין זמין, נכון לרגע כתיבת שורות אלו)? עכשיו יש לנו עוד כמה מבצעים נהדרים לא פחות שאותם נרצה לחלוק אתכם – הכל מבית פלטפורמת אמאזון ארצות הברית שמציעה כעת משלוחים חינם לישראל ברכישת פריטים משתתפים במיזם במחיר התחלתי של 49 דולר בלבד, במקום 65 דולר כפי שהיה במהלך השבועות האחרונים.
דור חדש של כרטיסי SD ו-microSD מסדרת EVO Select של סמסונג הושק, וזה מעניק הזדמנויות משתלמות בצורה חסרת תקדים להצטייד בדגמי הדור הקודם – רק 54.99 דולר כעת כולל משלוח חינם וללא צורך בתוספת מס עבור כרטיס microSD של 512GB שמסוגל להגיע למהירויות העברה רציפות של עד 100 מגה-בייט בשניה, כלומר 176 שקלים עד 180 שקלים בתלות בעמלות המרה עבור מוצר שיוכל להבטיח כי לא יחסר לכם נפח אחסון זמין בסמארטפון, בטאבלט או במחשב בעתיד הנראה לעין.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
מעוניינים בדור ה-EVO Select החדש של חברת הענק, שמסוגל להגיע למהירויות העברה של עד 130 מגה-בייט בשנייה ותומך גם בתקן ה-A2 App Performance לביצועים אקראיים מינימליים ראויים? תוכלו לקבל אותו במחיר של 74.99 דולר לנפח 512GB, ללא תוספת מע"מ או תשלום על משלוח עד הבית כך שהעלות הסופית בשקלים תהיה 240 שקלים עד 246 שקלים בתלות בעמלות.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
לחצו כאן למעבר אל כל הדילים והמבצעים ב-HWzone
כונן NVMe עממי ואיכותי של סמסונג מסדרת 980, עם יכולת להגיע למהירויות העברה רציפות של עד 3,500 מגה-בייט בשנייה, נמכר במחיר מינימלי עבור נפח של טרה-בייט אחד כעת – רק 109.99 דולר כבסיס ו-132.01 דולר כולל מע"מ ומשלוח, כלומר 423 שקלים עד 432 שקלים לדגם שבארץ תשלמו עליו לפחות 550 שקלים. מהדורה של כונן זה בנפח של 500GB נמכרת במחיר נטול מע"מ ודמי משלוח של 69.99 דולר – אם כי במקרה הזה לא מדובר במחיר הכי נמוך עד כה, ועל כן יתכן כי יהיה משתלם יותר להמתין עוד קצת לפני ההחלטה.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
כונן SSD חיצוני של סמסונג בנפח טרה-בייט זמין גם הוא במחיר הנמוך ביותר עד היום: הגרסה בגוון כחול של סדרת T7 העדכנית שמסוגלת להגיע למהירויות של עד 1,050 מגה-בייט בשנייה בהתבסס על חיבורי USB 3.2 Gen.2 נמכרת במחיר סופי של 155.7 דולר או 499 שקלים עד 511 שקלים בתלות בעמלות ההמרה הזמינות לכם, בעוד שהמחירים בארץ קרובים יותר ל-700 שקלים עבור אותו דגם.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
מועמד בכיר לתואר כונן ה-NVMe המשתלם ביותר בסביבה הוא ה-Crucial P2 של מיקרון, שמוצע כרגע במחיר של 83.99 דולר כבסיס לנפח טרה-בייט אחד, לא רחוק מדי מרף פטור המע"מ המיוחד. המחיר הסופי כולל תוספת מס יעמוד על 101.43 דולר או 325 שקלים עד 330 שקלים, ולנו לא נותר אלא לקוות שהמחיר הזה (יחד עם המחירים של הנפחים האחרים במשפחת ה-P2) ימשיך לרדת עוד בתקופה הקרובה.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
לקינוח, מוצר שאינו מתחום האחסון באופן ישיר אך כזה שבכל זאת כדאי מאוד לשים אליו לב: נייד Galaxy Book Pro של סמסונג עם מסך AMOLED בהיר ומתקדם של 15.6 אינץ' יורד לרמת המחיר הנמוכה ביותר, בפער בלתי מבוטל – 931.57 דולר בלבד עם משלוח חינם עד הבית ועם מע"מ, כלומר בין 2,987 שקלים ל-3,058 שקלים בתלות בעמלות המרה, עבור נייד שנהנה ממעבד Core i5-1135G7 מרובע ליבות של אינטל, כונן NVMe מהיר של 512GB, זכרון דינאמי של 8GB ומעטפת נאה וקלה במיוחד (1.05 קילוגרם).
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
כמו תמיד, נזכיר – רואים מחירים גבוהים יותר בקופה? נסו להוסיף מוצר נוסף בעלות מינימלית עם זכאות למשלוח חינם (כמו זה, למשל) בכדי לקבל קיצוץ קל בעלות בהתאם לבאג בחישובי המס אשר מתרחש לעתים במערך של אמאזון.
ה-980 כבר כמה שבועות במחיר הזה. אין שום בשורה כאן. הוא מאוד דומה למהירות של ה-970 (קצת יותר מאוזן בין הכתיבה לקריאה אבל אם תסכום את המהירות כתיבה וקריאה ביחד, תגיע לאותה תוצאה).
אני מחכה שה-970 evo plus ירד מתחת לרף
ה-Samsung 980 בנפח טרה-בייט אכן נמכר בעבר במשך כמה שבועות במחיר בסיס זהה, אבל אז עלה לרמות מחיר גבוהות יותר וחזר למחיר הנוכחי, הכי נמוך שלו במסגרת אמאזון ארה"ב, רק לפני ימים בודדים – ובהתחשב בכך שהוא זול משמעותית מה-970 EVO Plus (ומה-970 EVO שהמלאים שלו נמצאים בסוף דרכם) מדובר בבשורה מעודדת מאוד לאלו שמחפשים אחסון עם יחס עלות-תועלת מירבי דווקא מסמסונג, ולא משום מותג אחר.
התייחסתי ל-500 ג'יגה.
זה באמת מעניין. הם הכפילו את המחיר שלהם. קניתי לפני בערך שנה באזור ה-70-75 דולר.
חבל שה-gen 4 עדיין יקרים. הייתי רוצה להזמין אחד כזה.
לא כדאי לקנות את ה P2 – קרושיאל שלחו לסוקרים גרסה ראשונית ואחר כך רימו בגרסה הקמעונאית והחליפו לNAND גרוע מאוד, בכתיבה רצופה הביצועים יורדים לעשרות MB בשניה – פחות מדיסק קשיח מודרני.