רוצים לראות יותר מ-HWzone בתוצאות של Google?הוסיפו אותנו כמקור מועדף ב-Google
חברת G.Skill מהמובילות והבולטות בתחום הזיכרון המהיר, מרחיבה את משפחת RipjawsZ עטורת השבחים עם לא פחות מחמש עשרה ערכות זכרון DDR3מהירים במיוחד
תושבת LGA2011 חוזרת לחיים ויש מי שמזרימה לה חמצן, G.Skill הרחיבה את משפחת הזכרונות הידועה עם זכרונות מותאמים למעבדי ה-i7 של אינטל מדור המעבדים השולחניים Ivy Bridge ולוחות בעלי ערכת השבבים X79.
סדרת ה-RipjawsZ המורחבת שוברת את כל המוסכמות ומביאה את זכרונות ה-DDR3 לקצה גבול היכולת עם תדר קיצוני של 2933 מגה-הרץ לערכת ה-16 גיגה-בייט(GB4X4) ותדר של 2666 מגה-הרץ לערכת ה-64 גיגה–בייט(GB8X8), תדרים אליהם אף זיכרון עדיין לא הגיע.
במעבדות הבדיקה של חברת G.Skill הצליחו להגיע לתדר מקסימאלי ויציב של 3000 מגה-הרץ תחת קירור אוויר, הניסויים בוצעו בעזרת מעבד האקסטרים i7-4960X של אינטל, לוח אימתני של אסוס ה-ASUS Rampage IV Extreme וערכת ה-16 גיגה-בייט של G.Skill מסדרת RipijawsZ החדשה.
כל זכרונות החברה מגיעים עם אחריות לכל החיים ותמיכה במקרה הצורך, עם נתונים מרשימים שכאלו לא פלא ש-G.Skill ערבה למוצריה.
רוצים לראות יותר מ-HWzone בתוצאות של Google?הוסיפו אותנו כמקור מועדף ב-Google


