חברת Foxconn הציגה בתערוכת Computex 2008 את "מופע האוברקלוק" שאחראי לשיאים חדשים.
חברת Foxconn הציגה מגוון לוחות אם חדשים בתערוכת Computex 2008. במשך ימי התערוכה נערכו בביתן התצוגה של Foxconn הדגמות של אוברקלוקינג, או כפי שכונו ב-Foxconn, "מופעי אוברקלוקינג". במהלך המופעים נערכו ניסיונות לבצע אוברקלוקינג על לוחות החברה על ידי אוברקלוקרים מובילים ובניצוחו של Shamino, וזאת תוך שימוש באמצעי קירור אקזוטיים כמו חנקן נוזלי. ביום האחרון נערכה תחרות אוברקלוקינג בינלאומית, המופעים והתחרות משכו קהל רב לביתן שהפגין התעניינות רבה בטכנולוגיות אוברקלוקינג.
ניסיונות האוברקלוק נערכו על ידי אוברקלוקרים מהמובילים בעולם בהם KingPin מארה"ב, GiorGioPrimo מאיטליה, Fredyama ,Duck, ו-New Beatle מיפן. במהלך תחרות האוברקלוקינג הושגו שני שיאי אוברקלוק חדשים. הראשון, ניקוד שיא לביצועים (Performance) של 23286 נקודות בתוכנת 3DMark Vantage על פלטפורמה המורכבת מלוח Foxconn Dreadnought המבוסס על ערכת השבבים NVIDIA nForce 790i SLI, מעבד QX9650 במהירות 5608 מגה-הרץ וכרטיס מסך GeForce 9800 GX2. השיא השני, תדר עבודה של 6137.08 מגה-הרץ למעבד QX9770 על לוח אם Foxconn BlackOps מבוסס ערכת שבבים X48 מבית אינטל. מהירות זאת הושגה בתדר באס של 438.36 מגה-הרץ ומכפלה של 14.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
מקצוענים בתחומם, היה תענוג לראות
אדם שאינו מקורב לתחום, לא יבין כמה עבודה וסבלנות נדרשת על מנת להגיע לאותה נקודה שבה שוברים שיאים.
בהחלט מיטב האוברקלוקרים התרכזו בביתן של פוקסקון, והיה תענוג לראות.
להתעסק עם חנקן נוזלי בלי כפפות
זה לא מקצוענות. זה חוסר אחריות מוחלט.
מה זה יש שם סבא אוברקלוקר
למה מופיעות רק 2 ליבות?
בתמונה ה-1, למה מופיעות רק 2 ליבות?
ל-3.
זה מאסטר לאומניות האוברקלוק 🙂
ל-4
לדעתי יש באג בCPUZ למעבד 9770 C1
לי יש 9770 C0 והוא מראה 4 מעבדים כמו שצריך
ל-2(וגם 3), האם בכלל עבדת עם חנקן נוזלי?
אין סכנה ממשית בעבודה בלי כפפות עם חנקן נוזלי, אך מצד שני לא הייתי ממליץ מטעמי בטיחות לעשות זאת.
מגע קצר(מאוד) אינו מסכן.
ל-3 – מדובר באחד הטוויקרים הגדולים בעולם. הדברים שהוא עושה על מנת להוריד עוד אלפית שנייה ב-SPI מדהימים.
השאלה האם OC יציב ? ואיזה קירור ?
ל 2, כנראה אף פעם לא התעסקת עם חנקן נוזל
ובניגוד אליך אני כן התעסקתי עם חנקן נוזלי וזה לא כזה נורא, אפילו אפשר להכניס את היד לכמה שניות לחנקן נוזלי ואין כוויות. אז לא צריך כפפות.
ועוד משהו, "חנקן נוזלי" הוא מאוד יקר ובתמונה אתה רואה "אוויר נוזלי" (חנקן הוא בסביבות ה 80% מהאוויר.