כנס האנליסטים השנתי של AMD עמד בסימן סיכום שנת 2006 כשנה מוצלחת למדי עבור AMD. בזכות טכנולוגיה עדיפה על פני מעבדי ה-NetBurst של אינטל הצליחה AMD להגדיל את נתח השוק שלה החל מהרבעון השלישי של 2004. הנתונים לרבעון הנוכחי עוד לא זמינים, אולם נראה כי AMD תמשיך בכיוון זה של הגדלת נתח השוק. לפי הנתונים שהציגה AMD בכנס נתח השוק שלה בשרתים עומד על 24.4%, בשולחניים על 26.5% ובניידים על 18.8% – ובסך הכול 23.3%. אם כן, ל-AMD יש קרוב לרבע משוק המעבדים העולמי.
הפתעה נוספת ש-AMD חשפה בפני קהל המאזינים הוא שבשוק ה-Retail פלטפורמת ה-!Live שלה נמכרת יותר מפלטפורמת ה-Viiv של אינטל. מצד שני, הנתונים מדברים על המכירות בארה"ב בלבד והם גם לא כוללים מכירות מכירות ישירות לצרכן (direct-to-customer), המודל של דל בארה"ב.
ב-AMD מספרים כי בכל הקשור לייצור הם ימשיכו לעבוד לפי מודל ה-FlexFab, כלומר, מפעלים שהיא בונה ושברשותה (Fab 36, ו-Fab 38), מפעלים בהם יש להם בעלות משותפת על קווי ייצור (Chartered) והסכמי שיתוף פעולה עם מפעלים חיצוניים (TSMC ו-UMC).
את המעמד ניצלה החברה כדי לעדכן שהשדרוג של Fab 30 ל-Fab 38 יחל במהלך המחצית הראשונה של 2007. ב-Fab 36 מצפים להגיע למעבר מלא של ייצור ב-65 נ"מ עד אמצע 2007. ומה לגבי המפעל בניו-יורק? ב-AMD מדגישים כי לפי ההסכם יש להם אופציה על השטח לבניית מפעל ייצור כשהבנייה יכולה להתחיל בין יולי 2007 ליולי 2009. אם AMD תתחייב לבנייתו, היא תושלם בין ה-31 לדצמבר 2012 ל-31 לדצמבר 2014, כמובן בהתאם לתאריך תחילת הבנייה.
אין ספק ש-AMD ראתה שנה מצויינת, במהלכה היא ראתה את הרווחים קופצים ואת ההכנסות גדלות. סכומי הכסף הגדולים שהיא הרוויחה בזכות הטכנולוגיה העדיפה שלה איפשרו לה לרכוש את ATI. וכמובן יש גם לזכור שדל, יצרנית ה-OEM, השנייה בגודלה בעולם, היא כעת גם לקוחה של AMD. אולם זה לא ימשיך לאורך זמן, שכן אינטל, אשר השיקה את טכנולוגיית ה-Core 2 בכל הקטגוריות בהן היא פעילה, התעוררה משנתה.