עבור לתוכן

זקוק להצעה למחשב נייד לצרכים משרדיים בתקציב של 6000 max!!!

Featured Replies

פורסם

זה יזלול לך חשמל.

פורסם
  • מחבר

הדגם הזה מוכר בכלל??? מישו שמע עליו פעם?

פורסם

1. אם אתה נוסע לחו"ל, קנה נייד של IBM. האחריות הבינלאומית שלהם היא רמה מעל כולם.

2. למחשב נייד שהוא לא Desktop Replacement קח אך ורק מחשב בעל מעבד ממשפחת ה Pentium M או Celeron M.

3. מי שהציע לך לקחת AXP-M 2800+ הציע לך עצת אחיתופל. הדותן מקביל בביצועים שלו בממוצע ל Athlon 64 באותה מהירות שעון. כלומר, דותן במהירות 1.8 מקביל ל Athlon 64 2800. איפה זה ואיפה Athlon XP.

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2129&p=1

הייתי לוקח R50e של IBM עם מעבד 1.5 ומשדרג לחצי ג'יגה זכרון (מודול 256MB צריך לעלות בערך 55 דולר).

פורסם
  • מחבר

אבל IBM סגרה את חטיבת המחשבים שלה... אני בספק עד כמה האחריות והתמיכה תהיי תקפה בעוד שנה שנתיים.

פורסם

אח שלי קנה מחשב של HP

שכחתי את הדגם המדויק אבל זה P4 2.4GHZ +DVD+15"+40GB+צורב+R9000+רמקולים של הרמן קרדון ( :) )

עלה בערך 5K+- והוא מרוצה ממנו עד הגג, התצוגה מעולה על המסך והמחשב בנוי טוב מאוד וגם נראה מעולה.

החסרון היחיד הוא המשחק שלו שהו 3.5 קילו שזה המון אבל זה בסדר עם זה לעבדוה משרדית.

גם אני משתמש בו מדי פעם, הוא באמת תענוג והאיכות בנייה שלו כמו שאמרתי טובה מאוד (שזה די הפתיע אותי).

אני ממליץ.

פורסם

זה לא ממש מחשב נייד. בשביל מחשב נייד רק דותן או שתלך עם מזוודה של בטריות חוץ מה מחשב.

פורסם

החטיבה של IBM לא נסגרת, היא הועברה לחברה סינית שאני לא זוכר את שמה כרגע.

אנשי IBM עצמם ימשיכו להיות מעורבים בתהליך, והחברה הסינית תשתמש במותג עוד כמה שנים טובות (5 למיטב זכרוני).

פורסם
  • מחבר

טוב לבסוף הלכנו על ZE4949 של HP

עם הרחבת זכרון.

תודה לכולם בכל מקרה :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים