פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים שלום לכולם !שמעתי ש: AMD מתחמם מאוד, אבל יותר מהיר ממעבד פנטיום מקביל. יותר אמין ( כל אחד אומר משהו אחר..) פחות מותאם לתוכנות ולמערכת הפעלה. בקיצור , מה דעתכם ? מה עדיף ? אני מתייחס רק ל 32 ביט. אם אפשר להתייחס גם למחיר תודה , עידו
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים 1. AMD(אני מדבר על סדרת ה AXP) לא מתחמם מאוד.2. לא יותר מהיר מפנטיום מקביל. טיפה יותר איטי, אבל עם אפשריויות OC טובות יותר בד"כ.3. שני המעבדים אמינים, מעבדים נשרפים רק כאשר לא דואגים לקירור טוב, או עובדים על OC מוגזם במשך זמן ממושך.4. אין שום קשר בין המעבד להתאמה לתוכנות ולמערכות הפעלה(אלא אם כן אתה מדבר פה על 64 ביט שעוד כמעט ואין תוכנות\מערכות הפעלה שעובדות ב 64 ביט).5. מחיר ה AXP הוא בערך חצי מהפנטיום 4, אולי פחות.6. עדיף AXP, מהסיבה שהוא נותן ביצועים דומים מאוד ל P4, ניתן בקלות לעשות OC מ 2500 ל 3200, והוא עולה פחות מחצי.נ.ב. תמחוק את התרד השני פתחת שניים...
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים והפרסקוט של אינטל הרבה יותר חם מ-AXP של AMD.לא נכון לחבר שלי יש פרסקוט חדש עם קירור מקורי של אינטל והאמת שאני לא מבין מה אתםכל כך משמיצים אותם מעבד מצויין במנוחה הוא על 45 מעלות במאמץ מקסימום 52והרעש בקושי שומעים אותו
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים או שהמארז של חבר שלך הוא מאלומיניום או שיש לו מלא מאוררים או שזה לא הסטוק או שזה לא פרסקוט כי לי היה פרסקוט וא': הקירור רועש כמו מטוס ב': 50 במנוחה עם AS5 ...הדרך היחידה שזה בכאלו מעלות (כמו הנורת'ווד ) זה שהו פסטפינג טוב וחדש וכשקנים מעבד לא בוחרים סטפינג אז אם הסטפינג טוב אז לא בטוח שאם תקנה באותו מקום מחר אז זה יהיה טוב ...
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים זה לא נורטווד בדוק ואין לו הרבה מאווררים אחד בדלת אחד מקדימה מכניס ואחד בספק מוציאגם הקירור הוא מקורי של אינטל והוא אולי מרעיש אבל לא רעש כזה בלתי נסבל
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים אתה יכול להגיד לי מה הסטפינג ? בדרך כלל הקירור של אינטל מחזיק אותו על 50 ו65 עם שני P95 ...אבל באמת שהAXP BARTON פחות מתחממם מפרסקוט כי הסינק שמקבלים עם הבארטון הוא פחות טוב מזה של אינטל ...
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים לא נכון לחבר שלי יש פרסקוט חדש עם קירור מקורי של אינטל והאמת שאני לא מבין מה אתםכל כך משמיצים אותם מעבד מצויין במנוחה הוא על 45 מעלות במאמץ מקסימום 52והרעש בקושי שומעים אותואני לא ראיתי מתחת ל50 כשהמחשב היה פתוח מול מזגן שפועל בדיוק עליו - היה על 50 ומשהומדובר על פרסקוט, חדש, עם קירור מקורי של אינטל, וללא שום אובר קלוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.