עבור לתוכן

בקשר למדבקה מזיגזג במארז

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כתוב במדבקה שזה לא מבטל את האחריות וכתוב איך לפתוח, אם לא תקין להתקשר

בלה בלה בלה

לא נראה לי שצריך את זה

רק את אלה עם התאריכים עליהם שעל המוצרים

פורסם

לא מעט חברות מעפנות עושות את התרגיל המלוכלכך הזה של המבדקה.

חבר שלי קנה מחשב ב-KSP לפני איזה שנתיים והיו לו המון בעיות של התחממות וכל פעם היינו נוסעים ל-KSP לצעוק עליהם

בסוף הם התעצבנו ושמו מדבקות ואמרו שאם אנחנו פותחים את המארז זה מבטל את האחריות - די חוצפה!

בנוסף רוב החנויות השכונתיות המעפנות עושות את זה.

פורסם

גררר... זה באמת מעצבן הקטע הזה עם המדבקות על הדלת של המארז!!!! כשקנו לי את המחשב הראשון שלי רציתי ליפתוח את הדלת של המארז (כי הייתי חייב ליראות איך בנוי המחשב מבפנים ::) ) ורק אחרי שכבר פתחתי את הדלת ראיתי את המדבקה שכבר הייתה קרועה ומה זה נבהלתי!!! אז הלכתי אליהם עם אבא שלי והם אמרו שזה בסדר ושמו לי אחת חדשה... :P

פורסם

שכן חכמולוג שלי קנה DURON מערוץ הקניות (כי זה עלה יותר זול מהמחשב שהרכבתי לו, אבל הרבה יותר יקר מה DURON שהייתי מרכיב לו אם היה רוצה). כשקיבל את המחשב הוא לא עלה (להפתעתו הרבה). הביא אותו אלי כדי שאני אבדוק אותו ומאחורה היתה מדבקה שבאמת אומרת שאסור לפתוח את המארז אחרת האחריות הולכת. קיצר, אחרי כמה חודשים החליפו לו את המחשב. :lol:

פורסם

אולי כדאי שישימו את המדבקה מקדימה או במקום שלא נקרע ע"י פתיחה

פורסם

כל הרעיון של המדבקה זה שהיא תקרע ע"י פתיחה של המארז, כך החברה תוכל לראות שמישהו אחר התעסק עם המחשב ותשלול לו את האחריות.

פורסם

או פשוט לתת ללקוח קצת מוח שיחשוב פעמים לפני שהוא מתעסק עם המחשב מבפנים? וינסה דברים אחרים

ורק אם הוא יודע מה הוא עושה שיפתח

פורסם

דברים צריכים להיות פשוטים או שפשוט זה לא יעבוד

פורסם

אני לא מבין על מה הת'רד הזה ?

מדובר על זיגזג ולא חנות קיקיונית אחרת(מישהו אמר פ****).

מניסיון אין לך מה לדאוג לגבי האחריות אלא אם זו ממש אשמתך(וגם אז לא תמיד).

פורסם

יש בהחלט מה לדאוג לגבי האחריות. תלוי מאוד איפה קנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים