פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מחבר כתוב במדבקה שזה לא מבטל את האחריות וכתוב איך לפתוח, אם לא תקין להתקשרבלה בלה בלהלא נראה לי שצריך את זהרק את אלה עם התאריכים עליהם שעל המוצרים
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים לא מעט חברות מעפנות עושות את התרגיל המלוכלכך הזה של המבדקה.חבר שלי קנה מחשב ב-KSP לפני איזה שנתיים והיו לו המון בעיות של התחממות וכל פעם היינו נוסעים ל-KSP לצעוק עליהםבסוף הם התעצבנו ושמו מדבקות ואמרו שאם אנחנו פותחים את המארז זה מבטל את האחריות - די חוצפה!בנוסף רוב החנויות השכונתיות המעפנות עושות את זה.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים גררר... זה באמת מעצבן הקטע הזה עם המדבקות על הדלת של המארז!!!! כשקנו לי את המחשב הראשון שלי רציתי ליפתוח את הדלת של המארז (כי הייתי חייב ליראות איך בנוי המחשב מבפנים : ) ורק אחרי שכבר פתחתי את הדלת ראיתי את המדבקה שכבר הייתה קרועה ומה זה נבהלתי!!! אז הלכתי אליהם עם אבא שלי והם אמרו שזה בסדר ושמו לי אחת חדשה...
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים שכן חכמולוג שלי קנה DURON מערוץ הקניות (כי זה עלה יותר זול מהמחשב שהרכבתי לו, אבל הרבה יותר יקר מה DURON שהייתי מרכיב לו אם היה רוצה). כשקיבל את המחשב הוא לא עלה (להפתעתו הרבה). הביא אותו אלי כדי שאני אבדוק אותו ומאחורה היתה מדבקה שבאמת אומרת שאסור לפתוח את המארז אחרת האחריות הולכת. קיצר, אחרי כמה חודשים החליפו לו את המחשב.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים כל הרעיון של המדבקה זה שהיא תקרע ע"י פתיחה של המארז, כך החברה תוכל לראות שמישהו אחר התעסק עם המחשב ותשלול לו את האחריות.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים או פשוט לתת ללקוח קצת מוח שיחשוב פעמים לפני שהוא מתעסק עם המחשב מבפנים? וינסה דברים אחריםורק אם הוא יודע מה הוא עושה שיפתח
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אני לא מבין על מה הת'רד הזה ?מדובר על זיגזג ולא חנות קיקיונית אחרת(מישהו אמר פ****).מניסיון אין לך מה לדאוג לגבי האחריות אלא אם זו ממש אשמתך(וגם אז לא תמיד).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.