עבור לתוכן

חברה חשבתי לקנות SP94 מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

או שיש משהו יותר טוב? אני רוצה לשים עליו אנרמקס 92 מ"מ :P

פורסם

זה שילוב מעולה

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

400 בערך... ועוד שאלה...

המעבד שלי עובר את ה- 70 מעלות :'( במאמץ ובמנוחה הוא 50-53 אני בודק דרך החיישנים של הלוח של אביט (IC7MAX3) עידכנתי ביוס... עדיין אותו חרא..

זה הורס תמעבד תגידו? אני חסר אונים ::)

פורסם

לאורך זמן זה בהחלט יכול לפגוע באורך החיים של המעבד. אם אתה לא מתכנן אוברקלוק אז גם קירור זול בהרבה מזה שהצגת כאן יתאים לך.

פורסם

איזה מעבד זה?

פורסם

תאמת שב500 שקל אפשר כבר לבנות קירור מים לא רע בכלל. קונים בלוק ב200 שקל בערך ומשאבה של אקווריום ורדיאטור של אופנוע ומיכל.. איזה בקבוק שמפו ;). וצינורות קונים באייס וזהו. יש לך בת זונה מערכת קירור מים בסביבות ה500 שקל. לי עכשיו יש את הSP94 וENEMAX 92 מ'מ והוא טוב.

ואני הולך לעשות את הקירור מים איך שאמרתי פה. כרגע אם הSP94 אני על 40 מעלות בOC ל3.2 מ2.6 אבל גם אם לוח של ABIT מסידרת הIC7 והם ידועים בזיוף טמפרטורה למעלה.

פורסם

תריץ חיפוש קצר

היה לפני שבוע עם אני לא טועה

דיון יחסית ארוך על זה

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד 2.8 800

פורסם

קח את הSP94+אנרמקס 92 מ"מ וזה שילוב מעולה!

אגב, ראיתי השוואה בPCTIP של SP94 , ALX800 , SK6...

הSK6 הוא ממש זול, ונותן ביצועים מעולים יחסית למחיר הזול שלו... מה אתם אומרים כדי לרכוש אותו אני חושה על קנייה של הסינק הזה עם איזה SF2.

פורסם

אם תמצא אותו במלאי בארץ אז תקנה

עד כמה שזכור לי הסינק הזה תקופה ארוכה לא היה זמין..

פורסם

בפנדה כתוב שיש אותו במלאי, אבל חוץ מהביקרות בPCTIP ראית בגוגל ביקורות ישנות, לא יותר מדי טובות.

וזהו עוד עם מאוורר דלתא ככה שנראה לי שהוא לא אופציה.

פורסם

אל תבנה עליו יותר מידי זה סינק תקציבי לא סינק לקירור מסיבי

גם הALX800 הוא סינק תקציבי אבל יש לו תוצאות טובות (עם מאורר נורמלי הוא משתווה לוולקנו12 ואפילו קצת עוקף אותו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים