עבור לתוכן

אני לא מאמין! הלכו לי כל הקבצים בגלל המרה ל-FAT32 ! איך מחזירים?

Featured Replies

פורסם

היי,

אתמול העברתי 2 הארדיסקים (אחד 12 ג'יגה מפוצץ תוכנות שאספתי במשך שנים! ואחד 6 ג'יגה עם קצת חומר) למחשב עם Win98 וכדי שהוא יזהה את ההארדיסקים נאלצתי להמירם מ-NTFS ל-FAT32 , עשיתי את זה בעזרת Partition Magic 8 ועכשיו מה שקרה זה שכל הקבצים הלכו! נהרסו! כלהקבצים עברו ל-8 תווים! מה שדפק מלא קבצים ואת הסיומות שלהם! כל ההתקנות, הכל!!! :o

יש דרך לחזור אחורה? אני מאמין שחזרה ל-NTFS עכשיו לא תעזור פה והקבצים ישארו על 8 תווים, מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את השמות המקוריים???

558715.png

עריכת המודר: הסרתי קצת סימני קריאה ושאלה. אמנם האסון גדול, אבל צריך לשמור על האסתטיקה :)

פורסם

לצערי הרב אני חייבת להגיד לך שזה בלתי הפיך.

במידה ולא שמת לב, Partition Magic מזהירה לפני ביצוע פעולות שמומלץ לגבות חומר לפני שעושים לו מניפולציה.

כל התעסקות עם נתונים והמבנה שלהם מאוד מועדת לפורענות ותקלה קטנה אחת עלולה לגרום לאיבוד מידע בכמות רבה.

בדרך כלל לא מומלץ לעשות המרות של מבני קבצים בדיסק במיוחד לא מ-NTFS ל-FAT שזה נחשב במידה מסוימת ל-downgrade (ירידת מדרגה) ובטח לא ללא גיבויים.

אם זה זה מעניין אותך אני יכולה למסור לך פרטים איך אפשר לגבות כמויות גדולות של חומר מדיסקים גדולים (שהרי לא תצרוב את הכל על דיסקים) לפני שאתה עושה פעולות כאלו.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער לשמוע שזה בלתי הפיך :-[

אני אנסה בכל זאת להחזיר את מערכת הקבצים ל-NTFS... אולי זה יעזור איכשהו.

ומעניין אותי מאוד העניין של גיבוי כמויות גדולות של חומר מדיסקים גדולים.

תודה לך.

פורסם

אני מצטער להגיד לך שאם תחזיר את המערכת קבצים ל-NTFS , זה לא ישנה כלום.

פורסם

ברגע שהחלפת זהו.. :( :-[ אין מה לעשות...

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין!! :'(

יש מיליון תוכנות שחזור, חייבת להיות אחת שמשחזרת שמות של הקבצים או משהו... :'(

או משחזרת קצת אחורה את ההארדיסק :'(

ישנן כ"כ הרבה תוכנות כאלו... וכולן היו על אחד ההארדיסקים האלו (12 ג'יגה מלא תוכנות חיוניות מקוטלגות ידנית - עבודה של שנים!) :'(

איפה אני אמצא עכשיו תוכנות שיחזור שוב :'(

פורסם

לא נראה לי שהן יעזרו לך...

תמיד אפשר לנסות..

פורסם

תביא מייל אשלח לך תוכנה לשחזור.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, אתם יכולים פשוט לומר לי שמות של תוכנות ואני אקרא עליהן.

amit, שלחתי לך כתובת לפרטי.

פורסם

קראתי שאפשר להמיר FAT ל NTFS אבל הפוך אי אפשר (או שיקרה מה שקרה לך...)

תיכנס לנושא שלי למעלה ותראה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים