עבור לתוכן

FIREFOX :: התוכנה שמומלצת לכל גולש הסיקור (נערך)

Featured Replies

פורסם

FIREFOX VER 0.9.1 ico-ff.png

תוכנה לגלישה באינטרנט לדעתי יותר טובה מהIE

אתר הבית של התוכנה ::

http://mozilla.org/products/firefox/

לינק להורדה של התוכנה ::

http://mozilla.org/products/firefox/download.html?http%3A//ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.9.1/FirefoxSetup-0.9.1.exe

פיטצ'רים

Popup Blocking

Stop annoying popup ads in their tracks with Firefox's built in popup blocker.

Tabbed Browsing

View more than one web page in a single window with this time saving feature. Open links in the background so that they're ready for viewing when you're ready to read them.

Smarter Search

Google Search is built right into the toolbar, and there are a plethora of other search tools including Keywords (type "dict <word>" in the Location Bar), and FastFind (start typing the first few letters of some text in the page and Firefox takes you there).

Privacy and Security

Built with your Security in mind, Firefox keeps your computer safe from malicious spyware by not loading harmful ActiveX controls. A comprehensive set of privacy tools keep your online activity your business.

Hassle-Free Downloading

Files you download are automatically saved to your Desktop so they're easy to find. Fewer prompts mean files download quicker.

Fits Like a Glove

Simple and intuitive, yet fully featured, Firefox has all the functions you're used to - Bookmarks, History, Full Screen, Text Zooming to make pages with small text easier to read, etc.

S M L XL XXL XXXL

Firefox is the most customizable browser on the planet. Customize your toolbars to add additional buttons, install new Extensions that add new features, add new Themes to browse with style, and use the adaptive search system to allow you to search an infinite number of engines. Firefox is as big or small as you want.

Setup's a Snap

At only 4.7MB (Windows), Firefox only takes minutes to download over a fast connection. The installer gets you set up quickly, and the new Easy Transition system imports all of your settings - Favorites, passwords and other data from Internet Explorer and other browsers - so you can start surfing right away.

A Developer's Best Friend

Firefox comes with a standard set of developer tools including a powerful JavaScript and CSS error/warning console, and an optional Document Inspector that gives unheard of insight into how your pages work.

Read MailNot Spam

Thunderbird is the perfect complement to Firefox

לדעתי ממש תוכנה טובה מומלצת לכל גולש מעלה אתרים יותר מהר מאשר הIE יש לה תוספות כמו סקינים יש לה מנהל הורדות משלה

אם אתם נמצאים הIRC אתם בטח מכירים את התולעים ששולחים בלינקים אז התוכנה הזאת היא הפתרון חיסרון יחיד זהו האי תמיכה שלה באתרים בעברית

למרות שזה לא כזה קריטי כי יש תוספת שבקליק ימני זה מראה לך את תוכן האתר בIE למקרה שזה לא פועל...

בנוסף להכל התוכנה זוכרת סיסמאות לאתרים שזה מקל מאוד כשבאים לאתר ואין כוח להכניס את הסיסמא אז התוכנה זוכרת לך את זה וזה לא בא בצורה כמו בIE אלא

היא זוכרת את זה בTOOL מסויים ותוכלו לבטל אתרים שלא תרצו שהיא תזכור, וכמובן שגם יש לה טאבים

תוספות ::

לינק לExtension ::

http://update.mozilla.org/extensions/?application=firefox

לינק לTHEMES ::

http://update.mozilla.org/themes/?application=firefox

תמונות ::

לדוג זה "פאק" שמצאתי נכון שזה לא כזה קריטי ?!

2372094.JPG

וככה נראה HWZONE

2372108.JPG

מקווה שאהבת את הטעימה בתוכנה לדעתי התוכנה מומלצת לכל גולש

ד"א אם תרצו לראות את כל התמונה פשוט תעתיקו את הכתובת לחלון חדש ד"א בלחיצת כפתור תוכלו לעשות את זה עם הפיירפוקס

ציון : 9.5 מתוך 10 פחות 0.5 בגלל האי תמיכה מלאה בעברית למרות שזה לא כזה קריטי

אם יש שאלות תרשמו פה אני אענה ואם תרצו עוד תמונות רק תבקשו

פורסם

הא?!

אני חושב שכולנו מכירים כבר את הפיירפוקס(השתמשת גם בסקין שלי)

ועוד דבר קטן אם אתה כבר רוצה לעשות ביקורת ולתת ציון אז כדאי קודם שתבנה לך מוניטין כדי שאנשים יקחו את הציון הזה וייתיחסו אליו ברצינות

אם סתם כל אחד יזרוק ציון אף אחד לא ייתיחס אליו

פורסם

הוא נתן את היתרונות והחסרונות בתוכנה.

לא צריך לבנות שום מוניטין כדי להציג חסרונות ויתרונות של תוכנה , ובסופו של דבר לתת על זה ציון.

זה הציון שהוא נתן , כל אחד יכול לראות את הרשימת יתרונות וחסרונות ולהחליט בעצמו.

פורסם
  • מחבר

לא רוצים שלא יקחו ?

זה לפחות הדעה שלי לגבי הפדפן הזה..

אחרי הכל זה פעם ראשונה שלי

פורסם

ה FIREFOX אכן דפדפן מצויין!

אני מאוד מרוצה ממנו, אבל צאיפה הסקין הזה? ???

פורסם

הוא נתן לינק לסקינים , יש המון סקינים יפים מהאתר שלהם.

פורסם

נכון, באמת אחלה דפדפן!

מומלץ לגולשי האתר הזה במיוחד מכיוון שהאתר הזה רץ ממש לאט עם Internet Explorer ועם FireFOx הוא ממש טס!

פורסם

עוד דבר, ישנה תוכנה שמאיצה את פעולת הדפדפן ואכן השיפור הוא ניכר!

אם אחד המודרים יצור קשר אשמח לשלוח לו אותה ע"מ להעלות אותה למדור ההורדות (לא ראיתי שהיא נמצאת שם).

פורסם

Avant Rules !!!

66154333.jpg

פורסם

כשתקנתי את הAvant גיליתי בתוכו המון Spyware...

פורסם

הבעיה היא שיש דברים נגיד דברים שמתמשים בJAVA

וכאלה שלא עובדים טוב עם פיירפוקס או לפחות, ואז אני צריך להתחיל לפתוח שוב את האינטרנט אקספלורר

אם מישהו מוכן להסביר לי איך אני עושה שהכל יעבוד טוב אני יודע לו מאוד

פורסם

אתה צריך להוריד פלאג-אין , ביישום של הג'אווה שאתה רוצה להתקין תלחץ במרכז על הסמל וזה כבר יוריד אותו.

פורסם

לכל חובבי ה Tabbed Browsing למיניהם - נסו את MyIE2, התוכנה הרבה יותר נוחה ועשירה בפיצ'רים מגניבים מפיירפוקס ואוונט

וזה בא הרבה אחרי נסיון עם כל שלושת הדפדפנים

פורסם

כן... MyIE נחמד... אבל הוא עדיין סובל מכל המחלות שיש לEXPLORER, וכך כל הדפדפנים שמבוססים על הבלאי הזה.

עריכה:

אפרופו FIREFOX....

תכנסו לפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים