עבור לתוכן

האם ניתן עדיין להשיג את Logitech MX 500 ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני מעונין לקנות את העכבר Logitech MX 500.

התקשרתי למספר חנויות שהופיע במנוע השוואת המחירים "זאפ",אך לרוב החנויות לא היה את העכבר במלאי,ובחנות אחת נתנו לעכבר שנה אחריות,ולא 5 שנים על פי תעודת האחריות של לוגיטק.

החלטתי לפנות ליבואן,ואמרו לי במפורש "שהפסיקו את היצור שלו".

חשבתי גם על העכבר " Microsoft IntelliMouse Explorer Version 4",התקשרתי למיקרוספט ישראל ואמרו לי שלא יבאו אותו לארץ.

האם אתם יודעים על חנות שמוכרת את הלוגיטק?

תודה מראש.

פורסם

אוטוטו אמור להגיע ה MX510... תחכה טיפה ויהיה לך עכבר..

פורסם

אני חושב שאתה עדיין יכול להשיג את ה MX500 ואני ממש ממליץ עליו, יש לי אותו והוא ממש מצויין

ואני מאוד מרוצה ממנו. יש אותו כאן ב PCH אם אתה רוצה, אני

חושב שתוכל לקונת משם.

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובתכם.

בקשר לקניית הMX 510:הוא יקר יותר,ומיועד בעיקר לגיימרים.

וגם יש לו רק שלוש שנות אחריות.

אני ינסה להתקשר מחר לPCH ולשאול אם יש במלאי.

תודה לכולם,ואם מישהו יודע עוד בנושא אשמח לדעת :) .

פורסם

הוא לא אמור להיות יותר יקר.. הוא אמור להיות במחיר של ה MX500...

גם MX500 זה לגיימרים.. ה510 לא כזה הרבה יותר טוב ממנו... השיפור שלו זה דבר שאתה בכלל לא תרגיש... אז אל תשלה את עצמך... ואין הבדל בין חמש שנות אחריות לשלוש... תאמין לי יש לך משהו במחשב ששרד יותר משלוש שנים ?

פורסם
  • מחבר

יש הבדל של שישה דולרים.

אני לא "משלה את עצמי" שהMX 510 יותר טוב,אני לא גיימר ככה שאין לי סיבה להוסיף ת6 דולרים האלו,ולהוריד בשתניים את האחריות.

את המשפט האחרון ממש לא הבנתי,נותנים תאחריות שאם יקרה משהו לא תצטרך לקנות מוצר חדש.

פורסם

כן אבל העננין הוא שאם אתה אומר שאתה לא רוצה לקנות אותו כי אתה לא גיימר אז אל תקנה את ה MX500 כי כמעט אותו דבר,

אם כי, אם הייתה לי בחירה בין ה 510 ל 500 הייתי בוחר ב 500 כי אני אוהב אותו יותר, בכל מקרה תתקשר ל PCH ואני חושב שלא תהיה

שום בעיה.

תאמין לי יש לך משהו במחשב ששרד יותר משלוש שנים ?

אני לא מסכים איתך, יש אצלי המון דברים שמחזיקים מעל לשלוש שנים ועבדים מצויין וחלק מהם אני אפילו לא מוכן להחליף בעד שום דבר אחר.

פורסם

אצלי אולי רק המסך מחזיק מעל שלוש שנים ולא מבחינה של נהרס אלא מוחלף...

פורסם

נו בגלל שזה לא שורד יותר מ-3 שנים הוא צריך אחריות של 5!

פורסם
  • מחבר

חשבתי לקנות עכברים הפשוטים של מיקרוספט או לוגיטק,אבל בסוף רציתי להשקיע.

התקשרתי עכשיו לPCH והוא אמר לי שאין להם במלאי.

פורסם

אני חושב שכדאי לך לקנות מפנדה את ה-MX310

פורסם

נו זה מה שאמרתי.. לא צריך אחריות חמש שנים.. :-\

bars אתה עקשן סתם.. אם אתה לא גיימר תקנה mx310 או איזה explorer ver3 ותסגור עניין ועוד יותר בזול..

פורסם
  • מחבר

למה צריך חמש שנות אחריות?

למרות שיש לי נסיון עם עכבר גנרי שהחזיק המון זמן,אני מעדיף משהו ממותג ועם "גב חזק".

לדעתי עדיף להשקיע בMX 500 מאשר ב300\310.

אתקשר בכול מקרה למעתק לשאול כמה יעלה MX 510 ושלקול.

פורסם

יש את האקספלורר גירסה 4 של מיקרוסופט בלמיר, באריזת ריטייל, זה העכבר עם הגלגלת שעושה SCROLL גם ימינה ושמאלה

www.lamir.co.il/#59020

פורסם

גם לדעתי שווה יותר להשקיע ב500... אבל אם אתה כבר מוכן להשקיע אז תשקיע עוד 20 שקל וזהו תקבל 510...

או שתקנה את העכבר של מיקרוסופט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים