עבור לתוכן

מגן 006, והתנכלות מצד מורה

Featured Replies

פורסם

קודם כל... לא פעם ראיתי בדף של ציוני המגן קוד של 006? מה הוא אומר? הגשה לבגרות בלי מגן? (למרות שממקורות רשמיים שמעתי שאי אפשר לגשת בלי ציון מגן - הבנתי שזה לא תמיד ככה בתכלס..)

יש לי מורה שמתנכלת אלי.. ממש ככה.. והיא מגישה אותי לבגרות עוד שבוע.

ולא בא לי להדפק מהמגן שהיא תיתן לי.

יש אפשרות לגשת בלי מגן לבגרות? (מבחינתי עם הרבה רעש וציצולים מצד ההורים)

ואם לא - אז הבנתי שיש אפשרות אחרי בגרות לשלוח מכתב של התנכלות מצד המורה, אם ההפרש משמעותי בין המגן לבגרות גם יש איזשהוא סיכוי לביטול המגן. האם זה נכון?

זה חשוב לי ולא ממש בא לי לסבול עוד מהמורה הזו יותר ממה שהיא כבר העבירה אותי

פורסם

לפי מה שאני יודע, ביטול המגן לאחר הבגרות ניתן במקרה של הפרש משמעותי אצל כלל התלמידים באותה כיתה \ אותו מורה, ולא על מקרה פרטי בודד.

הגשה לבגרות בלי ציון מגן זה מה שעושים כל הזמן בבתי ספר אקסטרניים, ככה שאני לא חושב שצריכה להיות עם זה בעיה, לפחות מבחינת משרד החינוך.

פורסם

הגשה לבגרות בלי ציון מגן זה מה שעושים כל הזמן בבתי ספר אקסטרניים, ככה שאני לא חושב שצריכה להיות עם זה בעיה, לפחות מבחינת משרד החינוך.

אבל יש לו בעיה אם הוא מוגדר כאינטרני.....

(כמובן שכל בעיה אפשר לפתור איכשהו ;), אבל זה קצת יותר מסובך)

פורסם

יש איזה שהוא חוק שנותן לך אפשרות לבדיקה נוספת של מורה אחר מהבית ספר , אתה יכול לבקש את זה למגן ועם רעש וצלצולים המורה הזאת תפחד להביא לך ציון שלא משקף

את מה שאתה אמור לקבל

מצד שני מורים זה מאפיה :P

פורסם
  • מחבר

בדיקה של מבחנים של שנתיים?? ומה זה 006, משהו יודע?

אני חסר אונים מול המורה הזו.....

פורסם

מבחינת הזמן של הבדיקת מבחנים- על זה אתה יכול להתלונן.

עכשיו בקשר לבחינה ללא מגן:

השנה הזאת היו לי הרבה ויכוחים עם המורים על זה וכולם אמרו לי אותה תשובה, אם אתה באינטרני אז אתה לא יכול.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת, אני הצלחתי מאוד בבחינת מתכונת אבל היא הולכת לדפוק אותי על סמך שנתיים , יב ו-יא

עדין מאוד מאוד מסקרן אותי מהו נתון ה006.....

פורסם

זה איזשהו מספר סידורי של טפסי בחינות הבגרות

פעם רצו להעביר חוק שאם יש הפרש של 20 נק' או יותר בין ציון ההגשה לציון הבגרות אז ציון ההגשה מתבטל

עד כמה שאני יודע החוק הזה לא עבר והכי טוב שאתה תוכל לעשות זה לגשת לחורף

אם אתה ניגש לחורף אז אתה ניגש אקסטרני בלי ציון מגן

פורסם

006 זה שאלון (השני מתוך שלוש)

השנה התחילה שיטת מבחנים חדשה שנקראת שיטת הצבירה.....

לכיתה יא' אתה מקבל שאלון 005

לכיתה יב' אתה מקבל שאלון 006 בחורף ושאלון 007 בקיץ (005\006\007 זה שאלונים ל-5 יח"ל)

פורסם

If your magen is more than 30 points higher or lower in comparison to your bagrut grade it will get cancelled, that means if she gave your a REALLY horrible magen you might be able to throw it out with an excellent bagrut, but a 30 point margin is hard =/.

פורסם

לכיתה יא' אתה מקבל שאלון 005

לכיתה יב' אתה מקבל שאלון 006 בחורף ושאלון 007 בקיץ (005\006\007 זה שאלונים ל-5 יח"ל)

מה פיתאום. בכיתה יא עושים את 05 ו06 וביב עושים רק את 07

ובקשר למה שארמגדון אמר אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל אם אתה מברר ומסתבר שזה נכון אז אני מציע שתקלל את המורה או לחילופין תבקש ממנה להגיש אותך על 30

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על טופס 006~!

אני מתכוון שראיתי מגנים של כיתה, 85, 89, 90, 006, 78,57, 006 (הציונים סתם רנדומליים)

006 בתור מגן.. מה הוא אומר?

פורסם
  • מחבר

If your magen is more than 30 points higher or lower in comparison to your bagrut grade it will get cancelled, that means if she gave your a REALLY horrible magen you might be able to throw it out with an excellent bagrut, but a 30 point margin is hard =/.

זה חד משמעי? כי אני פשוט יבקש לגשת עד מגן 40......

פורסם

הקטע של 30 נקודות הפרש היה קיים לפני כמה שנים (משהו כמו 10 שנים) וביטלו את זה

אל תבנה על זה

פורסם

דווקא לא.

כמו שאמרו פה, זה היה נכון פעם, אבל היום אם הבעיה (בעיה=הפרש גדול בין המגן לבגרות) היא רק אצל תלמיד אחד, הציון נשאר כפי שהוא.

רק אם אצל כיתה שלמה מגלים את זה, אז ציון המגן נחשב רק כ-10% מהציון (במקום 50% במצב רגיל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים