פורסם 2004 ביוני 1221 שנים קודם כל... לא פעם ראיתי בדף של ציוני המגן קוד של 006? מה הוא אומר? הגשה לבגרות בלי מגן? (למרות שממקורות רשמיים שמעתי שאי אפשר לגשת בלי ציון מגן - הבנתי שזה לא תמיד ככה בתכלס..)יש לי מורה שמתנכלת אלי.. ממש ככה.. והיא מגישה אותי לבגרות עוד שבוע.ולא בא לי להדפק מהמגן שהיא תיתן לי.יש אפשרות לגשת בלי מגן לבגרות? (מבחינתי עם הרבה רעש וציצולים מצד ההורים)ואם לא - אז הבנתי שיש אפשרות אחרי בגרות לשלוח מכתב של התנכלות מצד המורה, אם ההפרש משמעותי בין המגן לבגרות גם יש איזשהוא סיכוי לביטול המגן. האם זה נכון?זה חשוב לי ולא ממש בא לי לסבול עוד מהמורה הזו יותר ממה שהיא כבר העבירה אותי
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים לפי מה שאני יודע, ביטול המגן לאחר הבגרות ניתן במקרה של הפרש משמעותי אצל כלל התלמידים באותה כיתה \ אותו מורה, ולא על מקרה פרטי בודד.הגשה לבגרות בלי ציון מגן זה מה שעושים כל הזמן בבתי ספר אקסטרניים, ככה שאני לא חושב שצריכה להיות עם זה בעיה, לפחות מבחינת משרד החינוך.
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים הגשה לבגרות בלי ציון מגן זה מה שעושים כל הזמן בבתי ספר אקסטרניים, ככה שאני לא חושב שצריכה להיות עם זה בעיה, לפחות מבחינת משרד החינוך. אבל יש לו בעיה אם הוא מוגדר כאינטרני..... (כמובן שכל בעיה אפשר לפתור איכשהו , אבל זה קצת יותר מסובך)
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים יש איזה שהוא חוק שנותן לך אפשרות לבדיקה נוספת של מורה אחר מהבית ספר , אתה יכול לבקש את זה למגן ועם רעש וצלצולים המורה הזאת תפחד להביא לך ציון שלא משקף את מה שאתה אמור לקבל מצד שני מורים זה מאפיה
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים מחבר בדיקה של מבחנים של שנתיים?? ומה זה 006, משהו יודע?אני חסר אונים מול המורה הזו.....
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים מבחינת הזמן של הבדיקת מבחנים- על זה אתה יכול להתלונן.עכשיו בקשר לבחינה ללא מגן:השנה הזאת היו לי הרבה ויכוחים עם המורים על זה וכולם אמרו לי אותה תשובה, אם אתה באינטרני אז אתה לא יכול.
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים מחבר לא הבנת, אני הצלחתי מאוד בבחינת מתכונת אבל היא הולכת לדפוק אותי על סמך שנתיים , יב ו-יאעדין מאוד מאוד מסקרן אותי מהו נתון ה006.....
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים זה איזשהו מספר סידורי של טפסי בחינות הבגרותפעם רצו להעביר חוק שאם יש הפרש של 20 נק' או יותר בין ציון ההגשה לציון הבגרות אז ציון ההגשה מתבטלעד כמה שאני יודע החוק הזה לא עבר והכי טוב שאתה תוכל לעשות זה לגשת לחורףאם אתה ניגש לחורף אז אתה ניגש אקסטרני בלי ציון מגן
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים 006 זה שאלון (השני מתוך שלוש) השנה התחילה שיטת מבחנים חדשה שנקראת שיטת הצבירה.....לכיתה יא' אתה מקבל שאלון 005לכיתה יב' אתה מקבל שאלון 006 בחורף ושאלון 007 בקיץ (005\006\007 זה שאלונים ל-5 יח"ל)
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים If your magen is more than 30 points higher or lower in comparison to your bagrut grade it will get cancelled, that means if she gave your a REALLY horrible magen you might be able to throw it out with an excellent bagrut, but a 30 point margin is hard =/.
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים לכיתה יא' אתה מקבל שאלון 005לכיתה יב' אתה מקבל שאלון 006 בחורף ושאלון 007 בקיץ (005\006\007 זה שאלונים ל-5 יח"ל)מה פיתאום. בכיתה יא עושים את 05 ו06 וביב עושים רק את 07ובקשר למה שארמגדון אמר אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל אם אתה מברר ומסתבר שזה נכון אז אני מציע שתקלל את המורה או לחילופין תבקש ממנה להגיש אותך על 30
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים מחבר אני לא מדבר על טופס 006~!אני מתכוון שראיתי מגנים של כיתה, 85, 89, 90, 006, 78,57, 006 (הציונים סתם רנדומליים)006 בתור מגן.. מה הוא אומר?
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים מחבר If your magen is more than 30 points higher or lower in comparison to your bagrut grade it will get cancelled, that means if she gave your a REALLY horrible magen you might be able to throw it out with an excellent bagrut, but a 30 point margin is hard =/.זה חד משמעי? כי אני פשוט יבקש לגשת עד מגן 40......
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים הקטע של 30 נקודות הפרש היה קיים לפני כמה שנים (משהו כמו 10 שנים) וביטלו את זהאל תבנה על זה
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים If your magen is more than 30 points higher or lower in comparison to your bagrut grade it will get cancelled, that means if she gave your a REALLY horrible magen you might be able to throw it out with an excellent bagrut, but a 30 point margin is hard =/.דווקא לא.כמו שאמרו פה, זה היה נכון פעם, אבל היום אם הבעיה (בעיה=הפרש גדול בין המגן לבגרות) היא רק אצל תלמיד אחד, הציון נשאר כפי שהוא. רק אם אצל כיתה שלמה מגלים את זה, אז ציון המגן נחשב רק כ-10% מהציון (במקום 50% במצב רגיל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.