עבור לתוכן

מפרט למחשב בסיסי מאד - 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הסיפור בקצרה , לקרוב שלי כנראה עומד למות המחשב. מדי כמה זמן הוא מקבל פסים מוזרים על המסך והמחשב נתקע לו. מניסיון שלי זה מעיד על כרטיס מסך תקול.

הכרטיס הוא מובנה בלוח ונראה לי שבמוקדם או במאוחר כל הלוח ימות ואין מנוס מלחליף מחשב. המחשב הנוכחי הוא E5700 עם 2 גיגה זיכרון וזה מספיק לו.

התבקשתי לעזור אבל אני לא כל כך מעודכן במה משתלם היום לקנות ומקווה שתעזרו לי.

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר אז מעוניין לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט + אופיס

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלווטני

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלווטני

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא רלווטני

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך אהרד דיסק ו CD , אני יעביר את אהרד דיסק מהמחשב הישן (500MB בחיבור SATA)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? כמה שיותר שקט יותר טוב כל עוד זה לא דורש תוספת תשלום מיוחדת

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא רלווטני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא רלווטני

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. זה לא בשבילי אז עדיך איבורי או KSP כדי שיוכלו לקבל שרות במידת הצורך. (נראה לי עדיף איבורי אבל המבחר קטן יותר)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). יפרט בסעיף 12

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא רלווטני

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

1. לא קריטי אבל אם אפשר , לוח עם חיבור VGA,DVI ו HDMI (נדמה לי שלא כל הלוחות באים תמיד עם כולם)  

2. לגבי מעבד אני ממש לא בטוח מה עדיף , מעבד G או i3 ,תושבת 1150 או 1151. אודה אם תוכלו להסביר לי את הבחירה שלכם.

פורסם
  • מחבר

הרבה צפיות , אן תגובות, אז אני מבין שמחשב תקציבי הוא לא הנושא הכי חם פה בפורום :)

טוב אז עשיתי ניסיון להרכיב לבד וזה מה שיצא:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:
Intel Core i3 6100 / 1151 Tray
כמות: 1 - מחיר: ₪552

קירור למעבד:
בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2
כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:
Gigabyte GA-H110M-S2HP for 1151
כמות: 1 - מחיר: ₪334

מארז:
Antec VSP-5000
כמות: 1 - מחיר: ₪216

ספק כוח:
FSP  500W    FSP500-60HCN , 120mm FAN, A.PFC, SATA X 3, PCI-E , 78-80% Efficiency  bulk
כמות: 1 - מחיר: ₪230

זיכרון:
Hynix DDR4 8GB 2133Mhz
כמות: 1 - מחיר: ₪158

הרכבה:
ללא הרכבה
כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪1534

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.
תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה
מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1504 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/w9c3lbhm

ומ  KSP

(יצא 1604ש "ח )

ספק כח אקטיבי SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET

255 ש"ח

קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2

59 ש"ח

מארז ללא ספק Antec VSP-5000 ATX Mid Tower Black

195 ש"ח

מעבד אינטל Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 - Tray

530 ש"ח

לוח אם Asus H110M-A LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI

370 ש"ח

זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15

195 ש"ח

המפרטים סבירים? עדיף לשנות משהו?

לגבי המארז , הוא נראה לי ממש אחלה אבל די מכוער , יש המלצה לתקציבי אחר?

עדין מתלבט לגבי המעבד , עדיף ללכת על מעבד G ולחסוך?

ועוד שאלה לגבי הלוח , לפי המפרט שלהם כל הלוחות הבסיסים תומכים ב 8-channel HD Audio או משהו כזה. אני חייב להגיד

שאני לא מבין מה הקטע , יש להם רק 3 יציאות אודיו אנלוגיות ושום יציאה דיגיטלית ככה שאני לא רואה דרך לחבר יותר מ 2 רמקולים

ללוח. סתם מתוך סקרנות מה הסיפור פה?

נערך על-ידי lompy

פורסם
  • מחבר

האמת שבחרתי את המארז הספציפי הזה בגלל שיש לו פילטרים של אבק בכל הפתחים ומנסיון שלי זה ממש יעיל.

הרכבתי מפרט למעשה זהה באיבורי ושם מצאתי מארז אחר שנראה לי ממש טוב יחסית למארז תקציבי , ה Zalman T5.

גם למארז הזה יש פילטרים של אבק בכל הפתחים. נראה לך שזה מארז עדיף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים