עבור לתוכן

הרכבת מפרט לא למשחקים 4.5-6K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית צפייה בסרטים/סדרות, פתיחת טאבים רבים בדפדפן 20-30, צפייה ביוטיוב, חיבור מחשב לטלוויזיה חכמה, שימוש בכרטיס טלוויזיה ומשחקים קלים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XviD4PSP 5 שימוש לעיתים על מנת להמיר פורמטים של תכנים ולעיתים גם לקודד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RED ALERT 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינצ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות ומטה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך, אני כנראה אשתמש בזה שעל הלוח או בכרטיס מסך ישן

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפה הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, אשקלון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש עד חודש וחצי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB 3

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני מעוניין בלפחות 1TB קשיח פלוס 120-250 SSD בממשק M.2 או SATA 3 (אפשר גם בחיבור PCI-E עם מתאם)תלוי ביכולות המהירות, במידה ואין הבדל גדול במהירות אז לבחור את האפשרות הזולה

המחשב שיש לי כרגע הוא:

M478LMT-S2

CORSAIR 4G DDR3 1333

AMD PHENOM LLX4 PROCESSOR 3.2 TRUEQUAD-CORE DESING 8.0 MB TOTAL CAOHE SOOKET AM3

1TB דיסק קשיח

נערך על-ידי DRM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים