עבור לתוכן

מבקש מפרט למחשב נייח עד 3500 שח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, THE WITCHER, NBA, KINGDOMS OF AMALUR, LOL וכו'

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366X768

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב DVD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה עדיף שכן , השאר לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, נתניה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-שבועיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כרטיס מסך של NVIDIA

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: לא

תודה מראש

פורסם

בשביל משחק כמו The Witcher 3

אתה תצטרך להעלות את התקציב..

או להתפשר על הביצועים.

פורסם
  • מחבר

אין לי שום בעיה לשחק עם הגדרות בינוניות או נמוכות, כל עוד זה עובד בצורה סבירה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

ברזולוציה כזאת יעבוד מצוין גם בהגדרות גבוהות:

מעבד:

Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪901

קירור למעבד:

בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte B85M-D2V LGA1150

כמות: 1 - מחיר: ₪294

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W

כמות: 1 - מחיר: ₪523

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪235

כרטיס מסך:

- בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte R9 290X 4GB DDR5

כמות: 1 - מחיר: ₪1348

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪269

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3614

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3542 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/lkt495ar

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

במחשב הנוכחי יש לי כרטיס מסך של AMD, ויש לי קצת בעיה איתו (הרבה BSOD של 0X116), האם יש לך המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA במחיר דומה ובלי הבדל גדול ברמת הביצועים?

או שלדעתך שווה לי להמר על הכרטיס הזה?

פורסם

כ. מסך של נווידיה ברמתו הוא GTX970 שיעלה לך לפחות 300 שקלים יותר כך שזה לי ניראה לי משתלם, אם כי הוא חיסכוני יותר בחשמל.

מתחתיו יש את GTX960 שהוא כרטיס מאכזב למדיי, יעלה לך 1100 - 1200 שקלים אבל אתה תאבד כ 45% מבחינת הביצועים וזה הרבה. למרות שברזולוציה נמוכה זה כן ניסבל:

https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_960_Gaming/29.html

ד"א יש לי R9 280X ואני חיי איתו בהרמוניה מוחלטת :)

פורסם
  • מחבר

ומה עם זה- http://www.tms.co.il/product/15028 ? אני רואה שהוא רק 14% פחות מה 290X ברזולוציה נמוכה

האם ההבדל בינהם שווה את ה 100 שח האלה?

פורסם

כן, זה גם כרטיס מצוין שגם יהיה חיסכוני יותר בחשמל ולא יכביד על הספק ובהחלט שווה את המחיר. החיסרון שלו זה 3 גיגה זיכרון לעומת 4 ב 290X אבל ברזולוציה נמוכה זה לא יורגש.

פורסם
  • מחבר

המון תודה על העזרה

אם למישהו יש משהו להוסיף, אני אשמח

פורסם

אני אשמח להמליץ לך להחליף מסך דחוף. אתה לא מבין איזה מימד אתה מפסיד בלי רזולוציית FHD.

האמת שאני לא כלכך יודע איך אתה מתמודד עם החלפת מסך בתקציב כזה אבל זה דבר שחייב להיעשות במיוחד עבור גיימינג.

מסתבר שהציוד ההיקפי הוא למעשה אמצעי התקשורת היחידי בינך לבין המחשב והוא זה שאחראי לא פחות מהחומרה על חוויית השימוש

על אחת כמה וכמה כשמדברים על גיימינג .

פורסם
  • מחבר

אני חייב להודות שיש בי משהו דפוק בכל מה שקשור לציוד היקפי. אני כבר 12 שנים עם אותם רמקולים ב 20 שח ואותה מקלדת, ועד לפני שנה-שנתיים הייתי 10 שנים עם אותו מסך (אלה שיש להם את ה"בטן" מאחורה). אז בגלל שהמסך יחסית חדש אני לא הולך להחליף אותו בקרוב, אבל אשמח להמלצה על רמקולים עד 100 שח (עדיף מ TMS, כי כנראה אני הולך לקנות משם)

דיברתי עם נציג של TMS, והוא בנה לי מפרט דומה למפרט ש SYSZONE בנה רק עם הלוח הבא - http://www.tms.co.il/product/14604

האם הוא עדיף על הלוח ש SYSZONE נתן?

בנוסף, אני חושב על להוסיף את הכרטיס זכרון הישן שלי (TRANSCEND 4GB DDR3 13666HMZ) ביחד עם ה Hynix DDR3 8GB 1600

האם הם יכולים לעבוד ביחד? אם כן איזה לוח עדיף בשביל זה?

נערך על-ידי mmyy212

פורסם

אכן הלוח שלו קצת טוב יותר מזה שהציעו לך בTMS. המלצתי היא בכלל ללכת על לוח עם 4 חריצים על מנת לאפשר שדרוג עתידי רחב יותר

ואם זה רלוונטי עבורך אז גם לדאוג לכניסת USB3.0 מקדימה, אתה עשוי לגלות בעתיד שזה מאוד משמעותי.

או בקיצור, אני מציע לשדרג למשהו אחר לגמרי (באותו הסכום כמובן).

בנוגע לציוד היקפי, אני לא רוצה לשאול על העכבר ומקלדת שלך =] בטח כזה

Triumph-gabriele25.jpg

רק מבהיר שזה חשוב יותר ממה שנראה לך. זה מעניק חוויה שונה מאוד.

בלי קשר לזה, מסך זה עניין בפני עצמו. לא רק האיכות. איכות זה לא כלכך קריטי אם רואים טוב מכל הזוויות או אם יש קצת אי דיוק בצבע זה שטויות

אבל רזולוציה זה דבר שהוא מאוד מאוד קריטי, זה פירוק התמונה ליותר פרטים זה מציג לך את המשחק באופן שונה לחלוטין זה פותר מדרגות ויוצר חדות לא נורמלית.

פשוט חובה להוציא חוק שאוסר לשחק משחקים מתחת לFHD.

רמקולים - אל תקנה ב100 שקל כי הם וודאי קצת יזכירו את הנוכחיים שלך חח..

תאלץ להכפיל או אפילו לשלש את התקציב על מנת לקבל זוג +סאב שיעניקו לך חוויה אחרת ממה שאתה מכיר.

עד כאן בנוגע לציוד ההיקפי =]

תקנה תמחשב תהנה ממנו ואחרי זה כבר נדבר.

פורסם
  • מחבר

בקשר לרמקולים, זה http://ecx.images-amazon.com/images/I/51L%2B2k6vRCL._SY300_.jpg הדבר שבו אני משתמש כרגע (הרמקולים הישנים מחוברים למחשב אחר, והוא יותר טוב מהם), כך שאני די בטוח שרמקולים ב 100 שח בהחלט "יעניקו לי חוויה אחרת ממה שאני מכיר", אז בכל זאת אשמח להמלצה במסגרת הסכום הזה

בקשר ללוח אם, אני לא יודע איך בודקים אם יש לו מקום ל 4 כרטיסים, ואני בכלל לא בטוח שאני אצטרך. כנל USB3.0

מה שכן, ראיתי עכשיו זה שהלוח ש TMS המליצו לא תומך 1333 וכנראה זה אומר שהכרטיס זכרון הישן בטוח לא יעבוד שם, בעוד שהלוח שSYSZONE המליץ כן תומך

השאלה האם זה אומר שהוא בטוח יעבוד ביחד עם הכרטיס 8GB 1600 שאני קונה? או שזה עדיין סוג של הימור?

פורסם

חחח הרסת אותי עם הרמקול שלך....

לוח - הכי פשוט זה להסתכל פיזית על תמונה ולראות אם יש 4 חריצים או 2.

למקרה ששאלת איך ניראה חריץ אז החבר'ה הצהובים בתמונה הזו יעזרו לך לזהות כיצד נראה חריץ זיכרון RAM (כאן יש 2 חריצים) :

*זה לוח קצת קטן ונראה טיפה שונה אבל בסך הכל זה אותו עניין בכל הלוחות. אתה תצליח לזהות אותם בקלות רק בצבעים שונים..

BIOSTAR-H81MHV3-7.jpg

1333 או 1600 - אל תחבר יחדיו כי אז הם יפעלו ב1333 במקום 1600 (אם בכלל הם יתאימו לעבודה יחדיו) וכל זה בשביל עוד זיכרון שאתה בכלל לא זקוק לו? בשביל מה .

בנוגע לתמיכה, אני כמעט בטוח שכל לוח 1600 יודע לתת תמיכה ב1333 כשמדברים על DDR3 ככה שאין בעיית תאימות.

נערך על-ידי furyanaor

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים