פורסם 2015 בספטמבר 410 שנים עשיתי אתמול חיווט כבלים במחשב שלי ומאז יש לי בעיה שלא מבין אותה.כשאני מכבה את המחשב דרך תפריט ההתחל בוינדוס המחשב נכבה אבל לאחר כמה שניות נדלק אוטומטית שוב... והוא נכבה ולא נדלק שוב רק אם אני מכבה דרך כפתור ההדלקה שלו.רעיונות?
פורסם 2015 בספטמבר 710 שנים נתק את ה USBים הקדמיים ותראה אם משהוא קורה עכשובדוק אם כבל של חיבורים/מפסקים/לדים קדמיים כלשהם נחתך על קצה מתכתי של המארזואיז ספק יש לך ?
פורסם 2015 בספטמבר 1410 שנים תבדוק אם יש USB שבור כלשהוא על הלוח. תנסה לנתק את כל ה USBים (אחרי שהתחלת כיבוי של הוינדוס, תוציא גם את הלוח מקשים/עכבר)תרכיב מחוץ למארז, אל תחבר את החוטים של המארז אלא תדליק על ידיי קיצור החיבור נערך 2015 בספטמבר 1410 שנים על-ידי 11010010110
פורסם 2015 בספטמבר 1410 שנים הייתה לי בעיה דומה.במקרה שלי היה מדובר בכפתור הדלקה/כיבוי של המארז שהיה תקול.
פורסם 2015 בספטמבר 1410 שנים מחבר תבדוק אם יש USB שבור כלשהוא על הלוח. תנסה לנתק את כל ה USBים (אחרי שהתחלת כיבוי של הוינדוס, תוציא גם את הלוח מקשים/עכבר)תרכיב מחוץ למארז, אל תחבר את החוטים של המארז אלא תדליק על ידיי קיצור החיבורלא הבנתי?אני חושב שפשוט יש כבל במארז שאזיקון לוחץ עליו או משהו בסגנון כי עשיתי חיווט כבלים..השאלה איך לאתר את זה
פורסם 2015 בספטמבר 1410 שנים כבל שנחתך על קצה מתכתי חד של המארז, והמוליך בתוכו נוגע במארז יכול לעשות משהוא כזה. סתם אזיקון שלוחץ על הכבל (מבלי שהוא נחתך ממש) לאז יכול לקרות בדרך כלל במקום שבו הכבלים יוצאים מהמארז לחלל שבתוך הפלסטיק הקדמי, או עוברים מאחורי או דרך האזור של הכוננים. בתור התחלה פשוט תנסה לנתק את כל הכבלים האלה מהלוח ותראה אם משהוא קורה......חוצמזה. קצר ב USB (קדמי או לא קדמי) יכול להביא לנפילת מתח על מסילת 5vs, יש ספקים שבהם זה מביא להדלקת הספק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.