עבור לתוכן

זכרון 500Hz - בעצם כל הסוגים טובים ל"OC", לא?

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון, רכשתי את ה-Thermalright + Enermax92mm בעקבות המלצות שלכם ו...

אני ממש מרוצה ;D.

מטמפרטורה מקסימלית במאמץ של 55 מעלות - זה ירד ל-44 מעלות(מאוורר בפעולה מלאה)!!

תודה.

בקשר לנושא הת'רד:

כבר שאלתי כאן לגבי זכרון: "מה עדיף: כמות או איכות(אמינות ביצועים וOC)" וקיבלתי פרספקטיבה לגבי הנושא.

אבל אים אני מקדיש לזה משבה שניה, אם אני רוכש זכרון PC4000 במהירות 500HZ, אז אם אני עושה OC ומגדיל את הבאס עד ל-250, בעצם הזכרון לא מתחיל אפילו להתאמץ!

אז בעצם כל זכרון 500HZ יהיה לי טוב לOC, אם אני לא חורג מבאס של 250!

אז:

א. תתקנו אותי אים אני טועה.

ב. מכיוון שהמליצו לי על(OCZ (http://pch.co.il/docs/pd1221717302.htm אז לא עדיף לי לקחת את ה http://pch.co.il/docs/pd1663951379.htm)Geil ) שהוא Ultra Low Latency עם תיזמונים יותר טובים?

נ.ב.

אני לא מתכוון לעבור את באס 250.

פורסם

שניהם יהיו מעולים , אבל אם אתה לא הולך לעבור את ה250MHZ , אז קח את מה שיותר זול...

יש לך A-DATA PC4000 בKSP בסטיקים של 256MB... וכל סטיק עולה 320שקל... שווה!

אנשים בפורומים כאן הגיעו איתם ל275 ו280באס!

פורסם
  • מחבר

נראה לי שלא הבנת אותי.

השיקול שלי הוא לקנות זכרון טוב, ושיהיה גם טוב לOC - כלומר זכרון עים תיזמונים טובים.

אם אני לא טועה, ברוב המקרים, העלות של הזכרון גם מראה את היכולות שלו...

אז למה לקחת אחד זול, שאין להרבה אנשים איתו ניסיון?

פורסם

את הA-DATA הזה יש לThe Byter ולArmaggedon מהפורומים , ותסכים איתי ששניהם אנשים מאוד מקצועיים.

במיוחד בOC..

הזיכרונות האלו מעולים , הם עושים 5-2-2-2 על 200באס אם אני לא טועה , יש לך עליהם תארד בפורום זיכרונות...

פורסם
  • מחבר

בבאס גבוה התיזמונים שלהם גבוהים.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=63183

תסתכל בהודעה האחרונה: CPU-Z 3-4-4-7

וגם דף אחר כך בהודעה של Armageddon שבבאס 250 הם עובדים לו על 3-4-4-8.

בכל אופן, אני אשמח לשמוע עוד תגובות.

תודה stingeR.

פורסם

אז ככה...

בקשר ל"א", אתה צודק, כל זיכרון 500MHZ יהיה מצויין.

בקשר ל"ב", הרעיון של OC זה להעלות את הביצועים בלי לשלם יותר מדי כסף, אז למה לשלם פי 2 (640 מול 1400) בשביל אותו דבר?

ואל תשכח שאם אתה קונה את הOCZ ומוריד לו תזמונים ל2.5 בבאס 250 זה גם נחשב OC לזיכרון...

אם היה לי מי שיקנה ממני את הGEIL 3200 2-3-2-5 2*256 שלי, הייתי קונה מיד את הADATA 4000.

פורסם
  • מחבר

ל _OZ_:

לרגע חשבתי שאני טועה, והמחיר של A_ATA הוא באמת ממש זול.

א. בדקתי שוב באתר של ksp.co.il : לא מוזכר שם שהמחיר-320 ש"ח- זה ל-Dual Channel.

ב. מישהו כבר הציע לי אותם ( http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=64259;start=20 בהודעה השלישית) וגם הוא הבין שלהשלים ל-1GB זכרון צריך 4 יחידות וזה עולה 1280 ש"ח.

אם זה באמת היה 640 מול 1400 - בטוח שהייתי קונה אותם.

פורסם

תראו גם אם 2700 שלי אני מגיע ל-224-250 הם גם לא רעים בכלל אבל בתיזמונים גבוהים!!

3.5.5.8 וגם אז לא משמ יציב המחשב נופל אחרי שעתיים של עבודה :P

פורסם

תזמונים הם כל כך לא שיקול במהירויות האלה. ידעתם ששיפור של 3 מגה הרץ במהירות זיכרון עדיף על מעבר מ3-4-4-8 ל2-2-2-6? עד כדי כך! דרך אגב, זאת הסיבה שבשביל את'לונים מתחת ל3200+ תזמונים יותר חשובים בגלל שהזכרון עובד רק ב333 מגה-הרץ. שיקול יותר חשוב בקניית זיכרון למהירויות גבוהות הוא כמה מתח הוא יכול לקבל (יש חברות שיש להם הגנה מיוחדת במתח גבוה, אפילו עד 3 וולט וזה עדיין באחריות), כמה מתח הוא צריך כדי לעבוד במהירות שלו והכי חשוב - שהוא באמת יעבוד במהירות שלו. אין לכם מושג כמה זה נפוץ שזיכרון פשוט לא יציב במהירות שהוא נמכר כדי לעבוד בה וזאת הסיבה מס' 1 למה כדאי לקנות מחברה מוכרת כמו Corsair, OCZ, Micron (Crucial), Kingston... אני רוצה לציין את Crucial שהחברה מאוד מקפידה שכל מקל שיוצא מהמפעל יעבוד כמו שצריך במהירות שהוא נמכר בה.

פורסם
  • מחבר

אנשים, אתם ממש לא שמים לב שאתם מתייחסים לנושא אחר בכלל !!

כן. אני רוצה לעשות OC למחשב שלי.

אבל אני לא מתכוון 'לקרוע' את המחשב שלי בOC ולראות לאן הוא מגיע, אלא רק להגיע לOC מכובד של 20%-30%, בכדי לקבל תפוקה יותר טובה מהמחשב, ושהוא לא יתאמץ במיוחד.

לעלות מבאס 200 לבאס 250, זה שיפור של 25%, וכאן הנקודה העיקרית:

כל זכרון 500HZ בנוי מלכתחילה לעבוד במהירות זו !!

אז אני לא חייב לקנות לשם כך זכרון שאפשר להגיע איתו לבאס 300, כי כולם כאן מסכימים שזה ממש 'קורע' את המחשב.

אז למה שאני לא אקנה זכרון 500 יותר 'איכותי' מבחינת תיזמונים, הרי אני ממילא לא מתכוון להגדיל לו את הבאס בצורה משמעותית אם בכלל.

וכאן שוב חוזרת השאלה:

מכיוון שהמליצו לי על(OCZ (http://pch.co.il/docs/pd1221717302.htm אז לא עדיף לי לקחת את ה http://pch.co.il/docs/pd1663951379.htm)Geil ) שהוא Ultra Low Latency עם תיזמונים יותר טובים?

מישהו יכול אולי לעזור לי בהתלבטות ???

נ.ב.

מצטער שאני ממש מציק לכם בנושא הזכרון אבל אני ממש לא רוצה לרכוש זכרון בכ1500 ש"ח ואח"כ להצטער על זה!

.

פורסם

The ADATA PC4000 do 2.5-4-3-5 @ 250 FSB, and the results I posted @ 275 FSB were done with very little experimenting, I didn't even touch the VDIMM or the timings yet at those speeds.

They don't do 2-2-2-5 @ 200 FSB, they do 2-3-3-5, that's the best results I got with any PC4000 (most PC4000 I worked with managed 2-3-3-5 aswell but never lower).

And by the way, timings do make a big difference at any speed, running 2.5-4-3-5 @ 500 mhz compared to 3-4-4-8 is 200-300 points difference in 3Dmark 2001SE, and also a considerable bandwidth loss in memory bandwidth benchmarks, lower timings are always better.

פורסם

מה שאני מנסה לומר זה שתזמונים לא משנים כלום במהירויות כל כך גבוהות! ונראה לי קצת יקר המחיר של הזכרונות - אני קניתי ב www.newegg.com גיגה של OCZ PC4200 Peformance ב287$. אז נכון, זה לא אתר ישראלי והם לא עושים משלוחים לחול אבל בכל זאת, 1500 שקל בשביל זיכרון פחות טוב זה לא קצת הרבה?

פורסם

בתגובה ל:"כל זכרון 500HZ בנוי מלכתחילה לעבוד במהירות זו !!"

מה שניסיתי להגיד זה שבניגוד לתפיסה הרווחת, יש זיכרונות שלא יציבים לעבוד במהירות שמוכרים אותם בהם. אז נכון, זה לא יפה מצד החברות, אבל זה החיים.

פורסם
  • מחבר

כלומר אני מבין שההמלצה שלכם היא ללכת על ה A-DATA שעולה 1300 ש"ח בגלל שהוא יותר טוב מהOCZ והGeil Ultra low Latency שעולים כ-200 ש"ח יותר?

פורסם
תזמונים הם כל כך לא שיקול במהירויות האלה. ידעתם ששיפור של 3 מגה הרץ במהירות זיכרון עדיף על מעבר מ3-4-4-8 ל2-2-2-6? עד כדי כך!

זאת טעות, והראיה היא כמות האנשים הרציניים בתחום שמחזיקים במושקין בלק לבל 2 לעומת כמות האנשים שמשתמשים ב- pc4000 כלשהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים