פורסם 2014 במרץ 2811 שנים זכור לי העניין שבTMS מוצר שנקנה שם ודורש אחריות (תקול וכדומה)<br />אז הם שולחים מישהו שיקח את המוצר מהבית שלך לתיקון<br />זה נכון העניין הזה?<br />אם כן האם בחנות של וולקום זה אותו דבר?
פורסם 2014 במרץ 2811 שנים אני לא יודע אם זה נכון לכל מוצר או רק למערכת מחשב.בכל מקרה מדובר באותה חנות אז אין סיבה שלא.
פורסם 2014 במרץ 2911 שנים אני לא יודע אם זה נכון לכל מוצר או רק למערכת מחשב.בכל מקרה מדובר באותה חנות אז אין סיבה שלא.[/quoteאותה בעלות - נהלים שונים לגמרי.
פורסם 2014 במרץ 2911 שנים אז התשובה היא 'לא'?אני לא יודע איך נוהלים של איסוף עובדים בוולקום,לדעתי כן אבל איך כמה ולמה צריך לבדוק מולם
פורסם 2014 במרץ 2911 שנים מחבר אני לא יודע איך נוהלים של איסוף עובדים בוולקום,לדעתי כן אבל איך כמה ולמה צריך לבדוק מולםחבל אז שיש להם מוצרים שאין לכם העדפה ראשונה שלי היא מTMS היום
פורסם 2014 במרץ 3011 שנים מה הבעיה לבקש מוצר ספציפי שנמצא רק באחת מהחנויות?קיריל ציין שהבעלים זהה ולפי האתר שלהם, רואים שיש שיתוף פעולה(במידה מסויימת) בין החנויות.
פורסם 2014 במרץ 3011 שנים כנראה שגם יותר מזה.קניתי אצל tms פעם איזה מוצר וזה הגיע עם אחריות של וולקום.
פורסם 2014 במרץ 3111 שנים מחבר אם כך קיריל יש מצב להזמנה שכזאת?את הSSD של Samsung SSD 840 EVO 120GB כבר יש לכםהשאלה אם אפשר להזמין דרככם גם את הספק הזה ?:http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/spk-seasonic-660-660km-660w-active-pfc-modular-gold-bulk-p-15181?cPath=80
פורסם 2014 במרץ 3111 שנים אם אתה יכול להתקשר מחר לסניף ירושלים,מחר אני שם או לסניף נתניה לאחד הנציגים,נבדוק שמוצר אכן נמצא במלאי ונעשה הזמנה + 3 אחוז הנחה ממחיר שראית,במידה וזמין במלאי.לילה טוב
פורסם 2014 באפריל 311 שנים מחבר ההזמנה הגיעה היום ואני שוב ממש מרוצה מהרכישה שלי מTMS תודה רבה לקיריל על העזרה והשירות המצוין!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.