עבור לתוכן

מה ההבדל בין מעבד XEON 8 ליבות לבין I7 6 ליבות

Featured Replies

פורסם

ראיתי שהמחירים (באיביי) יחסית זולים למעבדי XEON E5 8 ליבות ותהיתי לגבם, למה הם משמשים (סרברים בעיקר?) והאם מעבד 8 ליבות יותר טוב מלדוגמא:

[h=4]i7-4930K LGA2011 - Six Core - 3.4 GHz - 12MB Cacheאו[/h][h=1]Intel Xeon SANDY BRIDGE-EP E5-4640 2.4GHz Processor QB87 20MB 8-CORE LGA 2011[/h]אני מבין שמעבדי XEON אי אפשר לעשות OC ...

השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו/אודיו/אולי קצת משחקים (ממש קצת..)

פורסם

כל תוכנה תגיב אחרת למעבד שונה, והבחירה צריכה לנבוע מהשימוש והצרכים שלך.

אולי למתומן יהיו יתרונות במקרים מסוימים, אך קח בחשבון שהתדר שלו נמוך מאוד, ויהיה צוואר בקבוק לא קטן שיחנוק כרטיסי מסך חזקים ככל שיהיו

בדור שלי עוד היה ניתן להמהיר, אחרת הייתי מחליף כבר מזמן.

פורסם

אתה מערבב פה אייבי ברידג' וסנדי ברידג' כן ?

פורסם
  • מחבר

כן הסוכן סמית' :) שוב פעם...אני מתכנן לקנות לוח שתומך בשניהם בתושבת 2011...אולי אני יחדד את השאלה שלי...איזה מעבד יהיה יותר יעיל לעבודות כמו וידאו /אודיו?

פורסם

כמו שאני רואה את זה, מצד אחד היום רוב תוכנות הוידאו נהנות מריבוי ליבות, אז עדיף כמה שיותר ליבות, אבל מצד שני כל ליבה של IVY מהירה בכמעט גיגה משל הסנדי אז זה שווה יותר.

אני הייתי הולך על הIVY, כי בסופו של דבר הוא טכנולוגיה חדשה יותר. ואל תשכח שהקסנון יקר...............מאוד.

בנוסף:

http://www.tomshardware.com/forum/331975-28-xeon-2690-3930k#.

The 8 cores with reduced clock speed are fairly similar to the X79 i7 six core CPUs in highly threaded performance and inferior in lightly threaded performance. The Xeons are more expensive because of their more server/workstation oriented features (ECC memory compatibility, more stable, multi-CPUs per board compatibility, etc.), not because of them being faster, except for the fastest of the Xeons (IE an eight core Xeon with a higher than 3GHz clock frequency and the ten core Xeons).

נערך על-ידי agent__smith

פורסם
  • מחבר

תודה!

איזה מהמעבדים 6 ליבות תומך ב- PCIE 3.0 ?

Core i7-3930K

i7-4930K

נערך על-ידי Ashand

פורסם

ה3930 הוא 2, ה4930 הוא 3 אבל גם הלוח והכרטיס הגראפי צריכים לתמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים