עבור לתוכן

שלום לכם רציתי בבקשה קבל דעה מקצועית

Featured Replies

פורסם

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1

זכרונות: זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1

דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) 1

מסכים: מסך מחשב Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS 1

מחיר החבילה: 4954 שקל

עמוד מוצר

רציתי לדעת עם זה מחשב טוב לגיימר ועם אפשר להוריד איפה שהוא במחיר

אשמח לכל דעה ועזרה תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

אה ועוד שאלה עד כמה קריטי באמת הsdd

פורסם

הלוח לא מתאים למעבד. תחליף ל-i5 מדור האייבי ברידג' (מספרי דגם 3XXX) או תחליף ללוח לתושבת 1150.

SSD משפר ביצועים משמעותית, עבור גיימר ביחוד בטעינה של מפות וכד', אבל בעוד דברים (קריאה וכתיבה מהירים משמעותית מקשיח רגיל).

יתכן ותרצה לשפר את הכרטיס הגראפי- אילו משחקים אתה משחק ומה הן הדרישות הגראפיות שלך?

פורסם

שכחת מארז

פורסם
  • מחבר

אני משחק במשחקים כמו diablo 3 guild wars 2 and wow

מארז לא כזה קריטי לי. משה אתה לא חושב שיותר כדאי ללכת על מאבד יותר חדש?

אני משחק במשחקים כמו diablo 3 guild wars 2 and wow

מארז לא כזה קריטי לי. משה אתה לא חושב שיותר כדאי ללכת על מאבד יותר חדש?

פורסם

הלכת על מעבד חדש (שהוא אגב גרוע ביותר לאוברקלוק- אתה עושה אוברקלוק?) עם לוח לדור המעבדים הקודם. ההבדלים בביצועים בין הדור הזה לדור הקודם זניחים, פרט לביצועי הליבה הגרפית המובנית, שכאמור לא ממש מעניינת גיימרים שהם יותר מקלילים.

יש לך כבר מארז להרכיב בו, או שבמקרה בא לך לפזר את רכיבי המפרט על שולחן העבודה שלך? :rolleyes:

אגב, אם תבחר לקנות מעבד אייבי ברידג' במקום ההאסוול (מעבד הדור הקודם), קח בחשבון שלקחת לוח יקר ולא משתלם לצרכיך. כנ"ל זכרונות.

פורסם
  • מחבר

משה מה זה אוורקלוק ואיך עושים אותו. העם תוכל לבנות לי מחשב טוב לצרכים שלי?

אני משחק וקצת באינטרנת לא משהו יותר מזה

פורסם

אוברקלוק או המהרה בעברית היא הפעולה של העלאת תדר הפעולה של שבב, בכדי לשפר את ביצועיו. יש כאן פורום שלם על זה.

לצערי אינני מנוסה בבניית מפרטים, אך אוכל לנסות משהו. זה ודאי יהיה זול משמעותית מהמפרט שהבאת. אינך זקוק למעבד i5, i3 יספיק בהחלט (או שנלך על AMD, ה-APU שלהם טובים ויכול להיות שיתאימו לך יותר). בתור התחלה, מהיכן תרצה לקנות?

פורסם
  • מחבר

לא כל כך משנה לי גם בנושא הזה המלצות יתקבלו בהתאם

לא כל כך משנה לי גם בנושא הזה המלצות יתקבלו בהתאם

פורסם

תוך התבססות על הביקורת הנ"ל, אנסה לבנות לך מפרט המבוסס על APU של חברת אמ"ד, מה שיחסוך רכישת כרטיס דיסקרטי בנוסף ויצמצם את צריכת החשמל של המערכת באופן זה או אחר. הוא אמור לספק לך ביצועים לא רעים בכלל במשחקים שאתה משחק. מדובר במפרט הראשון שאני בונה, כך שאל לך לרכוש אותו בטרם יוסיף אחד המומחים פה ביקורת עליו. אגב, מידע נגיש אודות הצ'יפסטים הזמינים לתושבת ניתן למצוא כאן.

לעסק:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

AMD A10-5800K Black Edition + Radeon 7600 Box Fm2 100W

כמות: 1 - מחיר: ₪680

לוח אם:

Gigabyte GA-F2A85XM-HD3 for FM2

כמות: 1 - מחיר: ₪378

זיכרון:

Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB (צבע אדום)

כמות: 1 - מחיר: ₪183

קשיח למחשב שולחני:

Sandisk 128 G SSD Sata3 Sandforce 2281

כמות: 1 - מחיר: ₪488

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪456

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪879

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3174

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3111 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/h62j7an4

לרגע זה נראה לי יקר בצורה מחשידה, ואז נזכרתי במסך שרצית שעולה קרוב ל-900 בעצמו. בלי המסך זה יוצא בערך 2300 שקלים, ואני חושב שבניתי לא רע בכלל, אך אולי ימצאו לך באנדל ספק+מארז טוב יותר או זכרונות עדיפים.

פורסם

פותח האשכול, עדיף שתמלא את השאלון שנמצא בסטיקי ותציין בדיוק מה אתה צריך ומה השימושים שלך. לא מובן אם אתה צריך מארז, או SSD? ...

פורסם

^ מחזק, לא הבנתי איך עזרו לך עד עכשיו בלי המידע הזה.

פורסם
  • מחבר

שלום איפה אני ממלא את השאלן??

הצרכים שלי פשוטים נמחשב נקנה בישביל משחקים. בעיקר ברשת כבדים יחסית

בנוסף לזה קצת תוכנות אבל לא משהו מיוחד. אינטרת וכאלה.

משה תודה רבה על המיפרט. המחשב זול וזה טוב לי השאלה שלי אבל עם מחשב כזה יחזיק לי 3-4 שנים (כרטיס מסך אין לי בעיה להחליף בעתיד) כמו מחשב ב5 אלף שקל.

עם זה כך אז בהחלט עדיף לי לקנות מחשב ב3 מאד אשמח.

פורסם

ואל תשכח שמדובר במחיר המפרט עם מסך. ללא המסך זה יוצא משהו כמו 2300 שקל.

המשחקים שכתבת שאתה משחק בהם אינם כבדים, והמחשב אמור להתמודד איתם באופן מכובד.

מדובר במחשב עם APU, כלומר, מעבד עם כרטיס גרפי מובנה (אבל חזק יחסית, לא הצ'יקמוק של אינטל). הוא לא מאוד חזק ולא יריץ היטב משחקים תובעניים, אבל עם משחקים כמו wow הוא אמור להתמודד יפה (על כל פנים בתיאוריה).

מחשב ב-5 אלף מן הסתם יהיה חזק זמן רב יותר, אבל לאור הדרישות הנמוכות יחסית שלך אני לא רואה צורך להשקיע כל כך הרבה כסף במערכת.

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 אלף

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עדיף

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ200-300 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברשת ולא רק סרטים ואינטרנת

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל העיסוק להנאה אבל שנה הבא מתחיל ללמוד תכנות

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: . כן בעיקר משחקים

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guildwars2 diablo 3 wow call of duity fifa nba

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נקנה גם מסך. חושב 23 משהו טוב

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף מבינוני לגבוע

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עם נשאר כסף פנוי עדיף מקלדת ועכבר של רייזר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בנתיים לא יודע איך בכלל עושים את זה אז כנרא לא מתוכנן.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)הרכבה בחנות לגביי מערכת לא קריטי אבל עם יש חנות שנותנת חינם אז אשמח

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא ממש שמעתי גם דברים טובים על KSP ו IVORY גם רעים אתן למומחים באתר להחליט

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). usb3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מאמין שחוץ מכרטיס מסך שום דבר לא ישתדרג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים