עבור לתוכן

who is the better?

Featured Replies

פורסם

here:

http://www.mobilescoop.net/wp-content/uploads/2013/04/Samsung_Galaxy_S4_35627724-92421.jpg

השימושים שלי: מכשיר מהיר, נוח וממשק נוח, מצלמה טובה, מסך איכותי וחד ושיריץ משחקים כמו שצריך.

כרגע יש לי מכשיר מאוד ישן וזה יהיה שינוי אדיר מבחינתי, מי עדיף? החשש שלי הוא הגודל של המכשירים הללו, ולכן חשבתי על האייפון.

• תגובות 38
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שואל בהנחה שהתקציב קיים לשלושתם...

פורסם
  • מחבר

למה? אשמח לפירוט ולהתייחס למה שאמרתי^.

פורסם

אני פוסל מכשירים של אפל באופן כמעט מיידי בגלל מדיניות הגן הסגור.

מבין השתיים האחרים, ה-HTC בנוי טוב יותר, מסך 4.7 שהיא המידה המדויקת עבורי וגם הוא מכשיר שיהיה הרבה פחות פופולרי בארץ מאשר הסמסונג - ייחודיות.

מבחינת חומרה, שניהם דומים.

פורסם

מצד שני למסונג כן יש מסך טוב יותר, ומצלמה טובה יותר..

פורסם
  • מחבר

לא עדיף דווקא לרכוש משהו ששובר שוק היום בארץ כמו סמסונג או אפל? חשבתי על קניית האייפון בגלל הגודל היחסית מצומצם.

פורסם

אם חשוב לך מכשיר קטן יותר, קנה xiaomi

פורסם
  • מחבר

סיני? לא, תודה.

פורסם

גיל גם לחבר שלי הייתה ההתלבטות ושאל אותי, יחודיות בארץ עולה מון כסף כשנשבר לך מסך, תחשוב על זה..

פורסם

שטויות, בזמנו היה לי נוקיה N82 שהיה אפשר לספור את הבעלים שלו בארץ על כף יד אחת (או 2). נשבר לי המסך והחלפתי לבד עם מסך שקניתי באיביי ב-10 דולר.

פורסם

לי היה נוקיה n80 שעלה לי 5000 שקל במזומן ובאמת היה אפשר לספור על יד אחת את הבעלים שלו בארץ, דרך אגב הוא בחיים לא הגיע לרשתות והיה אחד המכשירים הראשונים עם wifi, גם אני הזמנתי מסך והחלפתי לבד, זו לו בעיה למי שיש ידיים טובות וסבלנות(לא אפרט על זה שעד לפני שלושה חודשים היתה לי נקרא לזה מעבדה בבית לתיקון אייפון והחלפתי כמה עשרות אם לא מאות של מסכים). אני מדבר על אנשים שאין להם מושג..

פורסם

אם אני יכול להחליף לבד, כל מעבדה תוכל לעשות לו את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים