עבור לתוכן

מריחת מסך וריצודים במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים.

לפני חודש הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש לגמרי.

אתמול באתי אליו כשהייתה לו בעיה נורא מוזרה, המחשב היה דלוק כל היום וכשהוא הדליק את הטלוויזיה, כל התמונה הייתה מרוחה ומרוצדת. זה קרה גם בביוס ולא רק במערכת ההפעלה. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך שלו מהמחשב ולחבר את הכבל ליציאת ה HDMI של הלוח וזה עדיין קרה. עשינו כמה ריסטים למחשב, ניסינו כבל HDMI שונה ועדיין לא עזר.

חשבנו שהבעיה מהלוח אם ובגלל שהמחשב אולי באוברקלוק, לקחתי את המחשב אליי וביטלתי את האוברקלוק שנעשה דרך OC Genie, חיברתי אותו לטלוויזיה שלי והכל עבד פיקס. בדיעבד אולי הייתי צריך לחכות עם ביטול האוברקלוק כדי לראות אם זה מה שגרם לבעיה. בדקתי עם כמה טלוויזיות אצלי וגם את שתי יציאות ה-HDMI ואצלי הכל עבד.

הבאתי את המחשב חזרה אליו היום והכל עבד, לא היו בעיות תצוגה. אבל מה שמוזר זה שעכשיו השולחן עבודה שלו נראה הרבה יותר חד והצבעים הרבה יותר טובים. הוא משתמש ברזולוצית 1024x768 כי יש לו מסך 32" ומקודם המסך היה מאוד דהוי והכיתוב לא היה חלק, עכשיו הצבעים הרבה יותר חדים והכל נראה ברור יותר בכל הרזולוציות.

לדעתי הבעיה הייתה בטלוויזיה שלו למרות שזה מוזר כי היום כשבדקנו הכל עבד. מישהו פעם חווה בעיה כזו של מריחת תמונה וריצודים שהולכת עד לביוס? אשמח לדעת מה זה. זה המפרט המלא שלו

i5 3570K @ 4.2GHz

MSI Z77A-GD65

2x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600

Crucial M4 128GB

WD 1TB Caviar Blue

EVGA GTX660TI Superclocked

Seasonic X-660

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

OC עם תוכנה? עדיף לא לגעת, כך בטוח לך היו בעיות שקשורות אליו.

פורסם
  • מחבר

זה לא עם תוכנה, על הלוח אם יש כפתור שנקראה OC Genie שברגע שאתה לוחץ עליו ועושה ריסט למחשב הוא עושה בוט עם אוברקלוק 4.2 שמנוהל בצורה אוטומטית על ידי הלוח. אין שום תוכנה זה נטו פיצ׳ר של הלוח.

פורסם

לא ידעתי... כבר חצי שנה לא עבדתי עם לוחות שכוללים פיצ'רים נחמדים.

בכל אופן, אני היית עושה OC ידני בכל אופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים