עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט הנדסה תקציב עד 5,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני צריך עזרה בבחירת מחשב בתקווה שיחזיק את ה4 שנים הבאות של התואר. תקציב עד 5,500 שקל

* מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Solidworks, אוטוקד ל4 שנים הבאות. בתקווה שגם קיובייס ירוץ חלק.

* גודל מסך ?

15.6, אולי שווה להתפשר על 14"?

* משקל רצוי?

לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 3 קילו

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?

אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו) כן, HDMI, VGA.

* בלוטות?

כן

* גודל מינימלי וסוג של

?

750 - 1 טרה בייט

* כונן CD/DVD? צורב?

כן

* כונן Bluray?

כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

חברה עם מחשבים עמידים לאורך זמן

* מסך - מט, חובה.

* מעבד - i7, חובה.

* רזולוציית מסך - עדיפות ל- 1920x1080.

* USB 3 - חובה.

חשבתי על משהו כמו ה-

HP Envy DV6-7200EJ או

Asus N56VZ-S4218H?

היה לי עד היום HP DV6-2110ej בסביבות ה-3 שנים ואני מבסוט מאוד, אבל הבנתי ש - HP לא משהו באמינות.

אז אולי שווה לחפש לנובו?

אשמח לרעיונות,

תודה,

איתמר

פורסם
  • מחבר

אם אתה מוכן להתפשר על מסך מבריק ובניה קצת פלסטיקית המפרט החזק ביותר שתקבל בתקציב יהיה הנייד הזה -

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20347

או דגם מקביל של אסוס - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834535

על מסך מט אני לא אוותר, עכשיו יש לי מבריק וזה סיוט. פלסטיק פחות משנה לי

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על מסך מבריק ובניה קצת פלסטיקית המפרט החזק ביותר שתקבל בתקציב יהיה הנייד הזה -

המסך בשני המחשבים שהבאת הינו מט Full HD.

לגבי האסוס 15.6", יש לוודא שהמחשב מגיע עם מסך FHD כיוון שיש הרבה דגמים - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21073

ה-VZ גם יתאים כמובן אך הוא יקר יותר, זו החלטה שלך.

שני המחשבים תומכים ב-16GB זיכרון פנימי כך שכדאי להוסיף למחשב סטיק של 4 או 8 כדי להתאים לשימושים שציינת.

פורסם

צודק, לא שמתי לב לזה.

אם להיות לגמרי צודקים Anti-Glare זה לא מט באופן שאתה מגדיר מט. זה מסך לא מבריק.

אם תשים אותו מול מסך מט של לנובו לדוגמה, אתה תרגיש הבדל מסויים.

פורסם

אני אנסה לעשות השוואה של ה-56VZ מול ה-W520, שניהם FHD מט ואדווח. יש את הדגמים הנ"ל לחברים בלימודים.

פורסם

שני המחשבים תומכים ב-16GB זיכרון פנימי כך שכדאי להוסיף למחשב סטיק של 4 או 8 כדי להתאים לשימושים שציינת.

המחשב של dell יכול להכיל(לפי האתר) רק 8 ג'יגה, שאיתם הוא גם מגיע, אבל לא יותר מזה

פורסם

זה מה שהם ממליצים אבל יש דיווחים שהוא קולט 16GB.

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל להיות יותר לכיוון הhp למישהו יש ביקורת עליו? בעיקר בגלל שהמפרטים זהים והוא fhd ויש לו 16 גיגה ראם

פורסם

כרטיס המסך שלו חלש בהרבה מהכרטיס בדל וממה שראיתי הוא עולה קצת יותר ממנו ככה שאין ממש סיבה ללכת עליו.

לדעתי מעבר ל-4 ג'יגה אתה לא תרגיש הבדל ביצועים אם אתה לא מתכנן לפתוח כמה מכונות וירטואליות על הנייד.

8 ג'יגה מהסיבה הזו יהיו מעל ומעבר לכל דרישה שתעלה בשנים הקרובות כנראה.

16 ג'יגה היום זו דרישה מיותרת שלך. עוד שנה-שנתיים, אם תחשוב שבחוליה זו המחשב לא עומד בקצב תקנה עוד זכרון.

פורסם
  • מחבר

המפרט של הדל מעולה, אבל המסך הוא 17.3 זה מיותר גדול מדי בשביל להסחב איתו כל יום בתיק.

יש דגם מקביל עם 15.6"? או 14" עוד יותר טוב

פורסם

לגבי ה-HP, יש יותר מדי דיבורים נגד הסדרות הביתיות שלהם כדי שאפשר יהיה להמליץ על נייד HP.

גם לי יש ניסיון רע עם מחשב HP מסדרה ביתית שפשוט עושה הרבה יותר בעיות מכל נייד ביתי אחר שהיה לנו בבית (אסוס ודל)

אישית הייתי מעדיף את הנייד של אסוס במקרה הזה.

פורסם

מצטרף לנאמר ^^

פורסם

יש לי צורת הסתכלות שונה להציע לך.

אם אתה הולך ללמוד לתואר ראשון בהנדסה שדורשת שרטוט (מכונות וכו') אז אין שום דבר מיוחד שאתה צריך מבחינת חומרה.

אני עכשיו סטודנט שנה רביעית בטכניון ואני אומר לך באחריות מלאה שכמעט לא מתעסקים עם שרטוט וגם כשמתעסקים אז הרבה יותר נוח לעבוד על מחשב עם מסך כמה שיותר גדול (בטח שלא על מחשב נייד) ואם כן עושים את זה על מחשב נייד מה שיוצרים לא מדגדג את היכולות של המחשב

אחרי הכל, אתה לא הולך לתכנן חללית שתגיע לירח בתור סטודנט...

אם במקרה אתה עושה תואר שני בהתמחות בפתרונות נומריים. זה אולי כבר סיפור אחר

אני עם מחשב core 2 duo ולא מרגיש נחיתות מול שום מחשב עדכני מבחינת חומרה (אם כבר, אז מחסור בSSD)

הפרויקט סיום של הקבוצה שלי משורטט בסוליד ללא שום בעיה על מקבוק בן 4

לדעתי עדיף שתשקיע במחשב איכותי (מבחינת אמינות, רכיבים ופיצ'רים - שלדה, מקלדת, טראקפד, סדרה איכותית וכו') ולאו דווקא במחשב עם הכרטיס מסך הכי חזק או במעבד עם 4 ליבות. ישתלם לך הרבה יותר בטווח הארוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים