עבור לתוכן

באס 220, מעבד מסרבת עולה מ1900 מגהרץ. להמשך... כנסו וקראו

Featured Replies

פורסם

סרט סרט, רע רע...

ראשית, עיינו במפרט, סיימתם? נצא לדרך.

כשהבאס על 200, אין למעבד יותר מדי בעיה להפיק 2.1 ג'יגהרץ במתח של 1.725 וולט, אין גם ממש בעיה להרים אותו ל2.2 אבל צריכת המתח נהיית מוגזמת - 1.875 וולט מינימום (עם קירור סטוק וצולע, יחסית).

כשאני מרים את הטווינמוס ל220, בסנכרון עם הFSB של הברטון (3/3), המכפלה המיירבית בה מתקבל POST היא 8.5 - 1870 מגהרץ.

מעבר לכך, המחשב נתקע עוד ב POST או בשלב זיהוי כונני הRaid, לעיתים הגיע עד לרגע בו חלונות נטען ופשוט נתקע.

אני יודע שהזכרון יכול לרוץ בבאס של 220 (מתח 2.7 וולט בתזמונים של 2.5-4-4-8), ככל הנראה שגם הלוח, אבל ברגע שהמעבד נאלץ להפיק מעל ל1900 מגהרץ, אני נתקע.

מה נסגר?! ???

פורסם

תנסה 2-2-2-11

ומה אתה נמסה להשיג ? bus or mhz ?

פורסם
  • מחבר

לבינתיים, עם הקירור הצולע שלי, אני רוצה להחזיק את המעבד על 2 ג'יגהרץ (הוא בהחלט מסוגל לכך במתח סטנדרטי של 1.65 וולט ללא יותר מדי בעיות) ולסחוט כמה שיותר מהזכרון, שגם הוא לא יותר מדי מרשים בנוסף לקירור.

נ.ב, אתה מבקש ממני להוריד את התזמונים, ממש לא נראה לי שזה מה שיפתור את הבעיה, בטח לא כשהסטיק באוברקלוק.

פורסם

חשבתי שאתה פשוט רוצה להגיע כמה שיותר רחוק :)

אני לא בטוח מה לעשות .. :\

כמה מתח אתה נותן לו ב 1900 ? עם 220 באס ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לטפס עד 1.8 וולט, הזכרון עדיין ב2.7, עדיין לא הולך...

פורסם
  • מחבר

עדכון...

באס על 218 מגהרץ במכפלה של 9 - מעבד מפיק 1965 מגהרץ.

רוחב פס לזכרון 3052 מגהבייט, טמפ' 44 Idle.

יציב עד כה, מה טוב ב218 ש220 לא יוכלו לספק? 8)

פורסם

תנסה 221 באס ולא 220, יכול להיות יש בעיה ב220.

פורסם
  • מחבר

גועל נפש...

כל המחשב נתקע לאחר מס' דקות של עבודה שוטפת בבאס 218 (1965 מגהרץ). ירדתי ל215, תזמונים זהים, נראה שמחזיק איכשו.

פשוט רע מה שהולך פה.

פורסם

גועל נפש...

כל המחשב נתקע לאחר מס' דקות של עבודה שוטפת בבאס 218 (1965 מגהרץ). ירדתי ל215, תזמונים זהים, נראה שמחזיק איכשו.

פשוט רע מה שהולך פה.

מתח לזיכרון- תעלה ל2.8

מתח לצ'יפ סי Vdd -שים על 1.7

פורסם

כן, תעלה קצת מתח לזיכרונות, זה קצת מידי...

*טמפ' גבוהות* איזה ביוס?

מוזר...FSB/AGP spread spectrum/CPU thermal throttling <- כולם מכובים? מה אם CPU Interface?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים