פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים היי!אני מחפש דרך לצרוב קבצי AVI שיעבדו בDVD שקורא צרובים.חברים שלי אמרו לי שאפשר לעשות זאת איכשהו בNERO אך אני לא בטוח אם אפשר לעשות זאת בNERO EXPRESS אולי יש תוכנה שעוזרת עם זה או שהיא עושה ת'עבודה?.... ???תודה לכל המגיבים מראש!!
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים הפורמט של ה-די וי די הוא פשוט SVCD, אז כל מה שאתה צריך לעשות הוא לצרוב את הקובץ שלך דרך נרו אקספרס ולבחור את האופציה המתאימה.
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים לא רק SVCD אתה גם יכול להפוך קובץ AVI לדיסק DVD,אבל כך בחשבון אם אין לך צורב DVD ואתה מתכוון לצרוב על דיסק של 700MB אז אתה יכול להכניס בערך 15 דקות פלוס מינוס את המדריך (באנגלית) אתה יכול למצוא http://server2.doom9.org/index.html?/mpg/dvd2svcd-avi.htmאו בדרך אחרת כאן http://server2.doom9.org/mpg/avi2dvdr.htmואל תבלבלו אותו הפורמט של DVD הוא לא SVCD...הרזולוציה של SVCD היא 480x480והרזולוציה של DVD היא 720x480
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר לצרוב את הקובץ שלך דרך נרו אקספרס ולבחור את האופציה המתאימה.כן אבל איזו אופצייה??.... :-[
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר בדקתי עכשיו ובנרו אקספרסס הפורמטים של קבצי DVD הם NMD אוו NRD אולי עדיף שאני אתקין נרו רגיל (5.9.1.1.) ושם זה יצליח?? חוץ מזה, מה זה שווה לי? אני צריך לצרוב על דיסק סרט ששוקל בערך 650 והוא הולך שעה וחצי!! מה, אין מצב שאני אצליח לעשות את זה, כלומר לצרוב מהמחשב ומצורב רגיל קבצים לDVD כמו סרטים?.... אם לא...................אז חבל מאוד! אבל בכל מקרה אני מודה לכם על העזרה שלכם!!
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר אל תכתוב שתי הודעות ברצף - ערוך את ההודעה האחרונה.סליחה מצטער על הטעות :-*זה לא יחזור על עצמו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.