פורסם 2011 במאי 1414 שנים המתך של ה- USB צריך להיות 5,4 וולט ללא עומסכאשר המתח נופל לסביבות 4,6 וולט מתחילות ההפרעותברכזת USB עם ספק חיצוני מדובר על 2 אמפר השאלה עם זה מתקייםדיסק חיצוני USB לוקח גם 12 וואט
פורסם 2011 במאי 1414 שנים אתה יכול לקחת שנאי עם תפוקה משתנה ולהעמיס על המפצל USB כמה שאתה צריך ...אני עשיתי את זה והמפצל החזיק גם ב 12V (התחיל לעשן טיפה אז הורדתי ל 7.5V)אבל אם אין עומס את יכול לגמור על דברים שמחוברים איליו הלך לי דיסק און קי אחד ;D (ב 12V) מתוך 3 כנראה היה חלש יותר חח מה שכן זה מסוכן (ולא ממולץ) אבל אפשרי
פורסם 2011 במאי 1414 שנים אתה מחבר את החוטים ל vcc ו earth של החיבור USB הקדמיאיך - תחשוב בעצמך (אתה יכול למשל לגעת אם ה probes במוליכים בפלאטה הקטנה שאליה מחובר ה USB הקדמי - לפעמים ניתן להגיע אליה דרך החור מלמטה בפלסטיק של המארז)
פורסם 2011 במאי 1414 שנים ולמי שחיפש כאן usb hub אם מתח :ניתן להכין בקלות אחד כזה מ usb hub פשוט + מטען של פלאפון 5 V (אבל תבדקו שהוא באמת לזרם מספיק גבוה)
פורסם 2011 במאי 1414 שנים ^אני מחפש אחד כזה במחיר שפוי מזה זמן, אבל באותיות הקטנות תמיד מופיע הסייג שציינתי.יש לי מפצל כזה של DLINK כבר 6 שנים (נקנה מלמיר ז"ל) ואני יכול לחבר אליו מה וכמה שמתחשק לי בלי שום בעיה.
פורסם 2011 במאי 1514 שנים ולמי שחיפש כאן usb hub אם מתח : ניתן להכין בקלות אחד כזה מ usb hub פשוט + מטען של פלאפון 5 V (אבל תבדקו שהוא באמת לזרם מספיק גבוה) רוב המטענים לפלאפון הם ל 3.6 וולט, ורוב רובם עם זרם נמוך ( כן, גם אני ניסיתי להמציא את הגלגל ), בסוף הלכתי לספק אחר שעומד במשימה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.