עבור לתוכן

חדשות טובות ומפתיעות , כבל HDMI/DVI + מתאם מעביר סאונד ווידאו בכבל אחד !

Featured Replies

פורסם

http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-430-us.html

שלום לכולם הסיפור הוא כזה קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה.

יש לי כבל DVI HDMI 10 מטר (עובר בקירות) שעבד יפה אבל במקביל אליו היה לי מחובר כבל קואקסילי בשביל הסאונד (לרסיבר).

עכשיו אני רוצה לקבל את הפורמטים של HD החדשים TRUE HD וכוליי

אני רוצה לשים מתאם HDMI ל DVI בכרטיס ולחבר את זה לרסיבר ומשם לטלויזיה האם יציאת ה DVI בכרטיס זה יכולה להעביר סאונד ווידאו בכבל אחד (מ DVI למתאם DVI/ HDMI ובצד השני HDMI ???

תשובה מיקצועית בבקשה תודה.

פורסם

לא ממש ברור מה אתה מנסה לעשות, יש לך כבל של 10 מטר שבצד אחד יש HDMI ובצד השני DVI ואתה רוצה לחבר מתאם מDVI לHDMI (כאילו להפוך את זה לכבל HDMI ב2 היציאות) ושואל האם זה יעבור סאונד?

או שיש לך כבל של 10 מטר שבשני הצדדים יש לך חיבור HDMI ואתה רוצה לחבר אותו לכרטיס בעזרת מתאם לDVI? (למרות שלפי מה שראיתי יש לך יציאת HDMI בכרטיס..)

אין לי תשובה מקצועית בשבילך, אבל עד כמה שידוע לי DVI מעביר תצוגה בלבד וללא אפשרות להעביר סאונד גם בעזרת מתאם,

בכל מקרה ראיתי שלכרטיס שלך יש יציאת HDMI אז למה לא פשוט לחבר את הכבל HDMI ליציאה הזאת בלי המתאם?

פורסם
  • מחבר

אני יחדד את השאלה הכבל הוא 10 מטר מתחת לריצוף צד אחד מחובר לטלויזיה (HDMI) וצד אחד היה מחובר למחשב הישן (DVI) בנוסף היה כבל אודיו מחובר מהמחשב לרסיבר.

עכשיו קניתי מחשב חדש עם הכרטיס GT430 אם אני יחבר את הכבל DVI זכר למתאם HDMI שיחובר לכניסה בכרטיס החדש האם זה יאפשר לי לקבל אודיו + וידאו בכבל אחד ? :s05: , כמובן שאז אחבר את הצד השני (HDMI) לרסיבר ומהרסיבר אני יחבר לטלויזיה וכך אוכל להנות מהפורמטים HD החדשים בנוסף ל DD/DTS הישנים.

פורסם

ההגיון הבריא שלי אומר לי שלא, מכוון שבכבל המובנה יש יציאה אחת HDMI ויציאה אחת DVI אני מניח שהוא לא

מותאם להעברת סאונד,בכל מקרה הייתי ממליץ לך להתקשר לאחת מחנויות RSM (הם בטח מבינים בזה הרבה יותר טוב) ולהיעזר בהם.

פורסם

כמו שאמרו כדי לשמוע מישהו עים ניסיון בזה, בעיקרון אין סיבה להישתמש במתאם מכל סוג פשוט תרכוש כבל HDMI

וזה אמור לסגור את הבעיה עים הקול ווידאו,

אני לא רואה סיבה טובה לרכוש כרטיס עים חיבור HDMI ואז לחבר לו מתאם.

פורסם

^הוא הסביר שהכבל נמצא מתחת לריצוף אז זאת כנראה לא אופציה לקנות כבל חדש ! :facepalm:

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להחליף את הכבל כי הוא מתחת לריצוף ובקיר, השאלה היא עם כבל HDMI /DVI (לאחר שיחובר לו מתאם HDMI) יכול להעביר סאונד + וידאו בכבל אחד לאחר שמחברים אותו לכניסת HDMI של כרטיס המסך (GT430 ) :s05: וצד השני מחובר לכניסה HDMI ברסיבר.

תודה מראש.

פורסם

מכיוון שעוד לא ענו לך סימן שאין כל כך מושג בנושא תנסה מה יש לך להפסיד,

אתה יכול לקנות כבל HDMI והוא לא חייב להיות תחת הריצוף הוא יעביר לך קול וסאונד.

למשל אצלי הכבלים חשופים אין לי עים זה אף בעיה למורות שיש דרכים להסתיר את הכבל על ידי פטישון

לעשות תעלה ואחר כך להסתיר עים טייח.

פורסם
  • מחבר

אני אקנה מתאם HDMI/DVI ואנסה אם זה יעביר את הסאונד והוידאו באותו הכבל

פורסם

כדאי לפתוח אשכול גם באודיו וקולנוע ביתי, לפי הגישושים שלי שם - אפשר להעביר סאונד וודיאו אך ורק בכבל HDMI ללא מתאמים בדרך.

פורסם

אני לא יודע לגבי הכרטיס שלך . אבל הכרטיס שלי HD2900 מעביר אודיו גם מה DVI , כשמתאם מחבר אותו לכבל HDMI.

פורסם

כנראה שקיבלתה תשובה :)

פורסם

יציאת DVI מעבירה אך ורק אותות וידיאו.

נראה לי שתאלץ להמשיך להשתמש בחיבור הקואקס.

פורסם

שימו לב שיש כרטיסים ישנים שכן מעבירים AUDIO דרך DVI, נכון להיום לא ידוע לי שמיצרים כאלה.

השאלה שלך היא מורכבת, אתה שואל בעצם האם הכבל שלך (מבלי לתת פרטים מדויקים עליו) מסוגל להעביר גם אודיו,

מכוון שהכרטיסים פעם יכלו להעביר אודיו דרך DVI קיים סיכוי שזה יעבוד, אבל אני ממש לא בטוח בזה.

מה שכן יכול להיות שאותות האודיו גם "יאבדו" במתאם בין HDMI לDVI, ובגלל זה קשה לא להאמין שזה יעבוד.

(אני חושב שהמתאם מותאם לנטרל את אותות האודיו ומעביר תמונה בלבד לDVI ).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום לכולם אז יש חדשות טובות והם יחכימו את כולכם.

ובכן קניתי מתאם HDMI/DVI וחיברתי לכבל HDMI/DVI וליציאת HDMI של כרטיס המסך, ובכן המחשב מעביר לי את הסאונד עיי כבל אחד שכמו שציינתי זהו כבל HDMI/DVI לכן המסקנה היא סופית כבל HDMI/DVI + מתאם מעביר סאונד ווידאו בדיוק כמו כבל HDMI/HDMI .

תודה לכולם למדנו עוד משהו שהרבה לא ידעו ועכשיו יודעים.

:yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים