פורסם 2010 ביולי 2815 שנים שלום לכולם,רכשתי את ה-win7 ultimate.מגיע ב-dvd של התקנה 2 גרסאות - 32 ביט ו-64 ביט.אני היום עם 2 ג"ב זיכרון ומעבד core 2 e6320, כ. מסך 8400 nvidia.כרגע אני יודע שה-64 ביט יהיה בשבילי זולל זיכרון ומיותר. 2 שאלות - 1. האם 32 ביט ירוץ כמו שצריך על המערכת ?2. אם אני ארחיב בעתיד את הזיכרון - אני אוכל להתקין מאותו דיסק גם את גרסת ה-64 ביט או שהרישיון זה או ל32 או 64 ?תודה רבה !
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים מחבר שאלה נוספת - אני הולך להתקין את זה ע"ג winXP - האם באמת כמו באזהרות של מייקרוסופט - אני אצטרך אח"כ להתקין את כל התוכנות מחדש ? יימחק לי חומר ?
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים את רוב התוכנות תצטרך להתקין מחדש, אבל למה שיימחק לך חומר? החומר נשמר בד"כ ב-my documents בנפרד מהתוכנות, ואם לא תפרמט את הכונן הוא לא יימחק. (בכל מקרה מציעים לגבות את החומר לפני ההתקנה).
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים מחבר אין דרך להתגבר על הבעיה הזאת ? נשמע לי סיוט להתחיל להתקין הכל עוד פעם
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים אין דרך. כשאתה מתקין תוכנה, היא לפעמים גם מתקינה כל מיני קבצים בתיקיות מערכת ומשנה הגדרות ב-registry. הדברים האלו נמחקים כשאתה מתקין מערכת הפעלה חדשה, ככה שקשה להבטיח שתוכנה שעבדה קודם לכן עדיין תעבוד (יש תוכנות מסויימות שימשיכו לעבוד בלי בעיה, אבל יש כאלה שלא).תחשוב על זה כ"דף חלק" - הזדמנות טובה להיפטר מתוכנות שמותקנות על המחשב שלך ואתה לא משתמש בהן.
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים מחבר תודההאם אצטרך גם למחוק את התוכנות לפני ההתקנה כדי להימנע מ"זבל" ?בנוסף האם יש לך תשובה גם לשאלה הראשונה שלי ?תודה רבה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.