עבור לתוכן

עזרה| בעיה בהפעלת המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני יפרט לכם על הבעיה שקיימת אצלי במחשב אך לא אוכל להוסיף תמונות שיעזרו להבנת הבעיה

כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לעלות כרגיל אך מופיעים מספר שיבושים על המסך מעין פסים כאלה

בנוסף לפעמים המחשב מודיע לי שקיימתי בעיה ולכן בווינדוס לא יכול לעלות וצריך להפעיל את המחשב מחדש

במקרה אחר קורה שאני יכול לבחור האם להפעיל את המחשב במצב בטוח או במצב רגיל וכאשר אני מפעיל במצב בטוח אכן עולה הווינדווס אך עדיין מופיעים השיבושים במסך.

לגבי פתרון רציתי לדעת הם פירמוט המחשב יעזור ?

המסך הוא תקין ולכן אין הבעיה במסך

האם יכול להיות שהחיבור שמשדר מן המחשב למסך הוא זה שגורם לבעיה ?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

שלום Kreedy.

היתכן והסיבה נובעת מהפלג של המסך שמתחבר למחשב הוא הגורם .

אם יש לך עוד מחשב מומלץ שתחבר אותו לאותו מסך,

וכך יהיה לנו יותר קל להבין מהיכן התקלה נובעת.

המשך גלישה מהנה.

לוטם בזק בינלאומי.

פורסם

לפי התיאור שלך הבעיה היא לא במסך ולא במדיה מחברת אותו לכריס מסך אלא בכרטיס מסך עצמו.

תפרט איזה הודעות בדיוק אתה מקבל והאם אתה מזהה איזשהי תבנית חוזרת של סיבות לכך.

פורסם

שלום לכולם אני יפרט לכם על הבעיה שקיימת אצלי במחשב אך לא אוכל להוסיף תמונות שיעזרו להבנת הבעיה

כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לעלות כרגיל אך מופיעים מספר שיבושים על המסך מעין פסים כאלה

בנוסף לפעמים המחשב מודיע לי שקיימתי בעיה ולכן בווינדוס לא יכול לעלות וצריך להפעיל את המחשב מחדש

במקרה אחר קורה שאני יכול לבחור האם להפעיל את המחשב במצב בטוח או במצב רגיל וכאשר אני מפעיל במצב בטוח אכן עולה הווינדווס אך עדיין מופיעים השיבושים במסך.

לגבי פתרון רציתי לדעת הם פירמוט המחשב יעזור ?

המסך הוא תקין ולכן אין הבעיה במסך

האם יכול להיות שהחיבור שמשדר מן המחשב למסך הוא זה שגורם לבעיה ?

תודה מראש לעוזרים

כנראה שיש לך בעיה בכרטיס מסך, נסה להחליפו ולבדוק, או אם יש לך כרטיס מסך OB, נסה להשתמש בו.

פורסם

גורם נוסף לבעיה יכול להיות המאוורר שעל הכרטיס מסך.

יתכן שהוא תקוע או סתם מלא אבק, וזה גורם לחימום הכרטיס ולהפרעות שמופיעות בתצוגה.

פורסם
  • מחבר

לגבי המאוור יש סיכוי טוב כי המחשב הזה ישב איזה שנה בלי שייגעו בו לא נראה לי שהכרטיס מסך נהרס כי הוא היה תקין בפעם האחרונה

לגבי מה שכתבתי שהווינדווס עולה רק במצב בטוח אז הכרטיס מסך קשור לזה??

פורסם

זה מתרחש אוטומאטית רק אם לא היה כיבוי מסודר לפני זה מתוך מערכת ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים