פורסם 2010 ביולי 915 שנים אובונטו נט בוק רמיקס 10.04 . זקוק לעזרה בדברים הבאים: הWIFI לא עובד מוזיקה - צריך קודק WINRAR - איך מתקינים !? צריך לעשות קשר בין מחשב עם חלונות לבין האובנוטו על הלפ טופ (שניהם מחוברים דרך הראוטר) הפעלת GNOME בעיית ג'יבריש מחשב נייד LENOVO S12 תודה
פורסם 2010 ביולי 915 שנים Google, have you tried searching it? איזה קודק FFS בשביל לשמוע מוסיקה? איך אתה מתקוון להתקין תוכנה של חלונות בלינוקס? יש לך פתרונות מקבילים לכל דבר. אפילו SMB/CIFS זה שטויות עם ההפצה הזאת.
פורסם 2010 ביולי 915 שנים מחבר הסתדרתי עם הווינרר בכל מקרה כשאני פותח קובץ מוזיקה הוא מבקש ממני קודק של MP3מה עושים ? אני חייב את המחשב עובד לפחות עם מוזיקה להערב ..
פורסם 2010 ביולי 915 שנים תפתח את מנהל ההתקנות ותאפשר universe multiverseתתקין את מה שאתה יכול למצוא במנהל ההתקנות מתוך הדברים האלה : ffmpeg gstreamer0.10-ffmpeg gstreamer0.10-WHATEVER_ELSE lame
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מחבר עריכה:הסתדר האינטרנט ואיתו גם המוזיקה.עכשיו יש לי שאלה..מה זה בדיוק GNOME ואיך מתקינים את זה?
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים גנום זאת סביבת עבודה גראפית. או בסלנג' שולחן עבודה.וסביר להניח שהוא כבר מותקן אצלך.תללחץ בתפריטים מערכת-> אודות .ותראה
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מחבר כן פשוט לא הייתי בטוחפשפשתי קצת ברשת ומצאתי איך מפעילים את זהיש אפשרות שזה יעלה אוטומטית ?ואיך עושים קשר בין המחשבים כנ"ל ?
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מה יעלה אוטומט? גנום?השולחן עבודה לא מופעל לך לבד?קשר בין איזה מחשבים, מה מערכות ההפעלה?
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים אני מניח שאתה מתכוון לשיתוף תיקיות כאשר אתה אומר "קשר בין המחשבים".הדרך הכי פשוטה, כמדומני, לעשות את זה היא בעזרת samba. תתקין אותה בלינוקס בעזרת הסינפטיק או apt-get.יש אפשרות שזה יעלה אוטומטית ?יש סיכוי שאתה מתכוון לauto login? כלומר שלא תצטרך להקיש את הסיסמא בהתחלה וישר להגיע לשולחן עבודה?
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מחבר אוקי הסתדר הגנום .. מיקודם הייתי צריך להתנתק ולהחליף שולחנות במסך כנסה לא חשובכן שיתוף קבצים בין ה7 הנייח והרמיקס בנייד שניהם מחוברים דרך אותו ראוטר כמובןאפשר בבקשה את הפקודה המלאה של הסמבה אני לא ממש יודע איך ליצור פקודות
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים לא פקודהתתקין samba דרך המנהל התקנותתתקין את אחת מהתוכנות בקרה שמומלצות כאן http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=141122
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים אני לא מכיר את התוכנות שיש שם (אני משתף בין מחשבי לינוקס ללינוקס אם nfs ולא samba) . אבל כנראה שהתוכנות האלה בסדרמנהל התקנות = הוספה והסרה של תוכנות. בלינוקס אתה לא מוריד דברים כדיי להתקין במחשב. אתה משתמש במנהל ההתקנות כדיי למצוא מתוך רשימה את התוכנות שאתה רוצה ונותן לו להתקין אותם
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מחבר הצלחתי להתקין את החבילה ..איך אני מתקין את הסמבה, איך אני מפעיל את השיתוף ואיפה אני מוצא את מנהל ההתקנות ?
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מנהל התקנות - איפה שהוא בתפריטים של גנום - תבדוק ב applications ו system (נקרא software management או משהוא דומה). התוכנה עצמה נקראת synapticאחריי שתתקין את samba ותונת בקרה תוכל להשתמש אם התוכנת בקרה להפעלת ה sambaאם אין לך הרשאות תוסיף את עצמך לקבוצות network ו samba בניהול משתמשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.