פורסם 2010 ביוני 1415 שנים הייאני מדבר על OSXהצלחתי להתחבר לשרת חלונות ולראות את כל הקבצים המשותפים על ידיGO - Connect to server:smb://serverאבל איך אני עושה לו קיצור נורמלי על השולחן העבודה או בדוק? הדבר הכי קרוב שהצלחתי זה שכל פעם שאני מתחבר לתקיית שיתוף בשרת הזה זה עושה לי סמל על השולחן עבודהאבל איך אני עושה קיצור אחד ראשי לשרת הזה שיהיה נח לגשת אליו בלחיצה?
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מחבר אשמח להסבר קצת יותר מפורט איפה בדיוק ואיךזה לא מחשב שלי ואני לא כל כך מכיר את המק, פעם ראשונה שאני מתעסק איתו.. (גם לינוקס אני לא כל כך מכיר)
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים תתחבר לשרת וכנס לתיקייה שאתה רוצה ליצור לה קיצור. תגרור את התיקייה לדסקטופ או לדוק, וזה יצור לך קיצור.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים אתה יכול לראות את זה בתור network drive mapping בעולם של Windows.מה שיותר נוח ומתאים לך.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מחבר תראו בחלונות זה דיי פשוט, אני לוחץ לחצן ימני בשולחן עבודה -> חדש -> קיצור דרךויוצר קיצור דרך אל:\\serverאיך אני עושה משהו דומה במק רק שהקיצור יהיה:smb://server?
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מחבר כןאני לא רוצה לתקייה אחת מתוך השיתוף של המחשב אלה לכל השיתוף של המחשבהוא לא נותן לי לגרור את כל המחשב בחלון של הרשת..
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים Google it http://www.google.com/search?hl=&q=add+smb+mount+mac+osx&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGLL_enGR366GR366&ie=UTF-8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.