עבור לתוכן

לעזזל עם הכל (לאחר קבלת המחשב מTMS ופרמוטו עדיין יש קפיאות ומסכים כחולים)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הסיפור הזה הזוי לגמרי.

חודשיים בשביל לתקן מחשב?! ואת מי זה מעניין בכלל אם אין או יש לוח אם תואם מהיבואן/ספק/חנות?

המחשב שלך בטח שוכב בפינה ונהיה שולחן הקפה במעבדה של החנות.

חוצמזה, אם הבעיה היתה בניגון תכני פלאש, האם בדקת מה קורה בדפדפנים שונים (כרום/ספארי/אופרה/פיירפוקס, אקספלורר :alcoholic:)? אולי לנסות נגן פלאש שונה מהפלאג-אין המובנה לדפדפנים אפילו?

לא ניסיתי אבל אם אני גולש בערך 3 שעות-5 שעות באינטרנט יהיה לי מסך כחול, סביר להניח בגלל הפלאש באתרים.

גם עם ויסטה הבעיה התרחשה, ויש לי 2 מחשבים והבעיה קוראת בשניהם.

יש לי מחשב ASUS EEE קטן נייד בבית ואני יכול לגלוש\לצפות בפלאש חופשי והוא לא קורס.

אני גדלתי עם אקספלורר ואני לא מתכוון לשנותו, כי זה יהיה פתרון זמני בלבד, אגב למה זה יכול לשנות משהו?

• תגובות 35
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעיף את הלוח והזיכרונות, השילוב שלהם נשמע לא טוב..

לא יכול להיות שלא נפתרה תקלה אחריי כל כך הרבה זמן...

תעיף אותם.

פורסם

חחחח מאיפה הבאת את זה?.. ^

פורסם

בעבר המאוד רחוק הייתה לי בעיה דומה,כאשר גלשתי באינטרנט המחשב היה קופא ! ורק RR היה עוזר...

לאחר אין ספור אפשריות [הארדיסק,החלפת WIN ]

מצאתי את הבעיה !,הבעיה הייתה בכרטיס הרשת.

נסה לחפש כרטיס רשת זול [עלות של 30 שקל] הכנס אותו [מחק דריברים קודמים של הכרטיס רשת]

תתקין את החדשים,ונסה לראות אם הבעיה נפטרה :xyxthumbs:

בנוסף נסה לחפש כבלים מנופחים,אולי זה הגורם

פורסם

אני גדלתי עם אקספלורר ואני לא מתכוון לשנותו' date=' כי זה יהיה פתרון זמני בלבד, אגב למה זה יכול לשנות משהו?

[/quote']

זה יכול לשנות משהו כי יכול להיות שאולי הגירסא שלך של האקספלורר לא תקינה (מה שקורה הרבה פעמים) או הפלאג-אין בעייתי.

חוצמזה, כמו שאמרתי, תפעיל איזשהו נגן פלאש חיצוני (לא מתוך דפדפן) ותריץ עליו בלופ איזה סרטון פלאש ותבדוק מה קורה.

נגני פלאש

http://www.longtailvideo.com/players/jw-flv-player/

http://www.geovid.com/flash_player/

ולהורדת סרטון מיוטיוב תשתמש במשהו כמו:

http://keepvid.com/

או שתמצא סרטון/אנימציית פלאש להורדה. העיקר הוא שתעשה בדיקה ותראה אם אתה מצליח לבודד את הבעיה לאקספלורר או לפלאג-אין שלו.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

שלום :facepalm:

דיברתי עם TMS, הם אמרו לי שליבואן אין לוחות סוקט 775 עם תמיכה בSLI, והוא הציע זיכוי כלשהו או או לחכות חודשיים כדי שישלחו את לוח האם לתיקון.

פתאום אין לוחות אם? :nixweiss: מאיפה היה להם לוח אם קודם לכן? (שהם בדקו במחשבי, האמנם?)

אני לא רוצה לקנות לוח מחנות אחרת כי קניתי את כל המחשב מTMS ואני לא רוצה להתחיל לפרק את המחשב שלי כל פעם כדי לברר מה התקלה, קניתי מחשב שלם מTMS.

ולחכות חודשיים זה לא בא בחשבון, פעם קודמת חיכיתי חצי שנה, ועכשיו אני כבר מחכה חודשיים, אז מה? עלי לחכות עוד חודשיים?! 4 חודשים תיקון?!?!? עודפעם?!?

אני צריך את עזרתכם, מה לעשות? יש איזשהו חוק שעומד לצידי במקרים כאלה?

פשוט בא לי לקחת את כל הכסף ששלמתי על המחשב הזה ולקנות אחד אחר.

מיואש,

אור כהן :bash:

פורסם

אני במקומך מזמן הייתי עובר לצעקות.... זה ממש לא ה"סיגנון" שלי אבל זה מה שהייתי עושה כבר במצב כזה... תגיד להם שזה לא מעניין אותך שליבואן אין לוח, שאתה לא מחכה עוד אפילו דקה, ומצידך שיביאו לך לוח אם CF ושיחליפו לך את הכרטיסי מסך לכרטיסי ATI... ממש ככה.

אני לא חושב שיש פה איזה שהוא חוק... זה או זה, או שיחזירו לך את הכסף על הלוח אם ותקנה חדש במקום אחר (נורמלי...)

פורסם

תתחזה ללקוח חדש ותבוא לקנות לוח שיש להם. מתוך ההצעות שלהם תרשום את המקטים ותשאל אם יש להם כאלה במלאי

עכשו תבוא אליהם שוב בתר הלקוח הישן אם המקטים ותבחר לוח טוב כרצונך באותו טווח מחירים במקום הלוח שהיה לך

פורסם
  • מחבר

תתחזה ללקוח חדש ותבוא לקנות לוח שיש להם. מתוך ההצעות שלהם תרשום את המקטים ותשאל אם יש להם כאלה במלאי

עכשו תבוא אליהם שוב בתר הלקוח הישן אם המקטים ותבחר לוח טוב כרצונך באותו טווח מחירים במקום הלוח שהיה לך

הבעיה היא שהלוחות הספציפים שאני צריך צריכים לתמוך בSLI לסוקט 775 (לוחות עם צ'יפסט 750I או 780I) והם לא נמכרים כעת בTMS.

אני במקומך מזמן הייתי עובר לצעקות.... זה ממש לא ה"סיגנון" שלי אבל זה מה שהייתי עושה כבר במצב כזה... תגיד להם שזה לא מעניין אותך שליבואן אין לוח, שאתה לא מחכה עוד אפילו דקה, ומצידך שיביאו לך לוח אם CF ושיחליפו לך את הכרטיסי מסך לכרטיסי ATI... ממש ככה.

אני לא חושב שיש פה איזה שהוא חוק... זה או זה, או שיחזירו לך את הכסף על הלוח אם ותקנה חדש במקום אחר (נורמלי...)

זאת הנקודה שלי, אני לא מעוניין בזיכוי כספי על מנת לרכוש את לוח האם ממקום אחר, כי אז אם תיהיה בעייה אצטרך לפרק את לוח האם מהמחשב בעצמי רק כדי לגלות מה הבעיה.

אני קניתי מחשב שלם מTMS עם אחריות שלמה על כל המחשב מTMS, בידיעה שלא אצטרך לפרק חלקים ממנו, זה למה קניתי הכל בחנות אחת.

אם הולכים על זיכוי כספי בשבילי זה זיכוי כספי על כל המחשב, קניתי אותו בחתיכה אחת, ואקבל אותו בחתיכה אחת.

האם החוק יכול להגן עליי במקרה שאני דוחה את הפיצויי הכספי אבל לא רוצה להמתין חודשיים נוספים לתיקון לוח האם?

האם אני זכאי לקבל זיכוי כספי על כל המחשב כיחידה אחת? (רכשתי מחשב שלם משם, לא בחלקים)

בכל מקרה, מה אתם אומרים על הפתרון שחשבתי עליו?:

TMS תספק לי לוח אם זמני חלופי שלא תומך בSLI (מה שיש להם)

אפעל על כרטיס מסך בודד (חצי מחשב), ובינתיים הם ישלחו לי את לוח האם לחו"ל כדי שיתקנו אותו, וכשהם יקבלו את לוח האם החלופי הם יחזירו לי את המחשב לקדמותו.

נ.ב: מעניין איך קודם תוך יומיים הם קיבלו לוח אם חלופי מהיבואן (האמנם?) והוא נמצא במפתיע כלוח לא תקין, ועכשיו לאחר ימים שמשכו אותי ואמרו לי ששלחו והזמינו לוח חלופי נוסף, ביום הגעתו המתוכנן מסתבר שאין לוח אם חלופי, האם מרחו אותי? :pissed:

נ.ב נ.ב: האם אני זכאי להארכת אחריות של לפחות חצי שנה על רכיבי המחשב שלי? הוא היה כשנה אצלם במעבדה וכשנה אצלי בבית :nixweiss:

פורסם

תקשיב אתה הרבה יותר מידי נחמד איתם... באמת שזו הגזמה פרועה. אל תבקש יותר, תדרוש! תדרוש הארכה באחריות, תדרוש לוח אם חלופי ותדרוש שהבעיה תטופל. היית צריך להתפוצץ עליהם מזמן... אולי בגלל שאתה קצת צעיר הם מרשים לעצמם לשחק איתך...

פורסם
  • מחבר

אבי ומנהל TMS סיכמו ביום שישי שאני אבדוק האם קיים איזשהו מלאי של לוח הASUS P5N-D בארץ.

הצלחתי להגיע ל5 חנויות שעדיין מפרסמות שהם מוכרות את הלוח (לא רק דרך זאפ, אפילו לחנויות הנידחות ביותר)

בכללי אני לא חושב שזה היה תפקידי לבדוק מלאי בחנויות, וכששלחתי מייל למנהל TMS, הוא אמר שהוא סיכם עם אבי שאני אבדוק את המלאי בחנויות ( :bash: )

אז באמת במשך יומיים יצרתי קשר עם כל החנויות והתברר שלאף אחת מהן אין את הלוח במלאי מיידי.

זה למעשה פוסל את האופציה של הפיצוי (כי אין לי מה לעשות אם הפיצוי)

וTMS אמרה שאצטרך להמתין חודשיים נוספים כדי שישלחו את הלוח שלי לח"ול ואקבל אחד חדש.

זה משאיר בעצם 2 אופציות:

1. סיפוק לוח אם ASUS 780I (כי אין הרי P5N-D) שתומך בWindows 7 (כמו הStriker II Formula) ללא תוספת כסף מצידי

(אופציה #1 תדרוש ממני להוסיף עוד 50 ש"ח כדי לרכוש חיבור Serial)

2. סיפוק לוח אם חלופי כלשהו בזמן שאת לוח הASUS P5N-D ישלחו לח"ול ואז יביאו לי את הP5N-D שלי. (שוב, ללא תוספת כסף מצידי)

האם זה הולך להיות חופש גדול שלישי ברציפות שלא יהיה לי בו מחשב? :nixweiss:

פורסם

אור יקרי,

אני מצטער לשמוע את החוויות השליליות שלך עם הלוח.

בתור מנהל מעבדה בSKYPC (לשעבר) נתקלתי בלוח הזה וסבלתי (יחד עם הלקוחות) רבות מאוד ממנו.

הלוחות מהסוג ה"ל הוחלפו רבות, וגרמו להמון בעיות, ברוב המקרים המלצתי ללקוחות לקחת לוחות אחרים.

ההמלצה שלי, תעבור מייד :) לP55 או X58 ותשכח מכל הבעיות.

אשמח לעזור elior77@gmail.com

פורסם
  • מחבר

אור יקרי,

אני מצטער לשמוע את החוויות השליליות שלך עם הלוח.

בתור מנהל מעבדה בSKYPC (לשעבר) נתקלתי בלוח הזה וסבלתי (יחד עם הלקוחות) רבות מאוד ממנו.

הלוחות מהסוג ה"ל הוחלפו רבות, וגרמו להמון בעיות, ברוב המקרים המלצתי ללקוחות לקחת לוחות אחרים.

ההמלצה שלי, תעבור מייד :) לP55 או X58 ותשכח מכל הבעיות.

אשמח לעזור elior77@gmail.com

הבעיה היא שזה יצרוך ממני לרכוש לוח, מעבד וזכרון חדשים, בקלות אני אעבור את ה1500 ש"ח :(

פורסם

תדבר איתם ותברר, זה הפיתרון הכי טוב שאני ממליץ

פורסם
  • מחבר

TMS אמרה לאבי שהיא ממליצה על החלפת לוח האם למערכת שבבים אינטל ללוח P45/X48/P55/X58, ושזה עלול לכלול מעבר למעבד שונה, זכרונות שונים, כרטיסי מסך שונים (כמו הHD5850) וכ'ו...

הם ביקשו את הסכמתי להתחיל בכזה מהלך, כדי לראות כמה הם יוכלו לשנות בלי שאוסיף כסף.

אני מסכים לכך כמובן, רק בתנאי שהשילוב החדש שאקבל לא יהיה חלק אף לא בנקודה אחת מהמפרט הנוכחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים