עבור לתוכן

לעזזל עם הכל (לאחר קבלת המחשב מTMS ופרמוטו עדיין יש קפיאות ומסכים כחולים)

Featured Replies

פורסם

בהמשך לנושא הקודם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451096.0

המחשב שלי חזר כבר מTMS, ונאמר לי במקום שהבעייה היא מערכת ההפעלה שלי (למרות שכבר פירמטתי אותה אצלי כבר פעם אחת לאחר שTMS ציפו ממני לעשות כך)

נאמר לי הפעם להתקין אותה ממקור אחר (דיסק אחר, מה שלמזלי היה לי כי רכשתי 2 מערכות הפעלה) וכך עשיתי.

נאמר לי גם לא להתקין דבר למעט אנטי וירוס, לא דריוורים ולא בתיך, לא התקנתי.

היום, המחשב שלי נתקע פעמיים בעת הרצת סרטוני פלאש וקיבל מסך כחול בעת גלישה באינטרנט, לאחר הפרמוט השני!!! :pissed:

14.3.2010 קפיאה בעת ניגון פלאש

15.3.2010 קפיאה בעת ניגון פלאש

19.3.2010 2 קפיאות בעת ניגון פלאש ומסך כחול בעת גלישה באינטרנט בלבד מסוג nvlddmkm.sys:

חתימת הבעיה:

שם אירוע הבעיה: BlueScreen

גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1

מזהה אזור: 1037

‏‏מידע נוסף אודות הבעיה:

BCCode: 116

BCP1: FFFFFA80045B84E0

BCP2: FFFFF880105A1C80

BCP3: FFFFFFFFC000009A

BCP4: 0000000000000004

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה:

C:\Windows\Minidump\031910-16910-01.dmp

C:\Users\Or Cohen\AppData\Local\Temp\WER-33727-0.sysdata.xml

בTMS אמרו לי שעם דיסק קשיח משלהם ומערכת הפעלה משלהם לא התרחשה התקלה.

הם שכחו לציין שהSLI היה מנוטרל (כך אני מסיק לאחר שקיבלתי את מחשבי כשהSLI היה כבוי עקב התקנת דריוורים כושלת ע"י TMS)

מה? לשלוח עוד פעם???? נשלח עוד פעם...

הבעייה לא התרחשה לפני ששלחתי את מחשבי לTMS לתקופה של 4 חודשים, בו הוחלפו כרטיסי המסך שלי על ידיהם.

:bash:

• תגובות 35
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבטל האצת חומרה של הפלאגין של הפלאש אצלך במחשב ותבדוק אם הוא קורס או לא .

את הביטול ניתן לעשות באמצעות לחיצה על לחצן ימני על תוכן פלאש , כניסה למאפייני הפלאגין וביטול התיבת הסימון היחידה שיש שם .

דווח על ממצאים .

פורסם
  • מחבר

תבטל האצת חומרה של הפלאגין של הפלאש אצלך במחשב ותבדוק אם הוא קורס או לא .

את הביטול ניתן לעשות באמצעות לחיצה על לחצן ימני על תוכן פלאש , כניסה למאפייני הפלאגין וביטול התיבת הסימון היחידה שיש שם .

דווח על ממצאים .

אני מכיר את הפתרון הזה.

אני יכול לנסות אותו, אבל הוא גורם לסרטוני הפלאש להיות מפוקסלים הרבה יותר , ובכל מקרה, זה רק פתרון זמני :(

פורסם

ניסת לעלות קצת מתח ל NB?

הייתי מנסה בנוסף לנטרל את מנהל ההתקנים של המאיץ הגרפי שלך דרך מנהל ההתקנים ולראות אם בשעת ניגון פלאש עדין יש בעיה.

פורסם

אם המחשב קורס רק בניגון של סרטוני פלאש , הבעיה היא ככל הנראה לא במחשב , אלא תוכנתית בפלאגינים/דריוורים .

תבדוק מול המקום שבו רכשת את המחשב אם הם בדקו אותו תחת אותם הדברים .

מפוקסל או לא , זה פיתרון שעובד .

אותה בעיה הייתה קיימת עם כל כרטיסי ה5XXX של ATI עם דריוור 10.1 , והבעיה הייתה בפלאגין של ADOBE .

ייתכן מאוד וזאת בעיית תאימות בין דריוור של כרטיס מסך לבין הפלאגין .

נסה כמו כן לעבוד בלי SLI , ייתכן וגם זה גורם לכל העסק לקרוס .

פורסם
  • מחבר

אם המחשב קורס רק בניגון של סרטוני פלאש , הבעיה היא ככל הנראה לא במחשב , אלא תוכנתית בפלאגינים/דריוורים .

תבדוק מול המקום שבו רכשת את המחשב אם הם בדקו אותו תחת אותם הדברים .

מפוקסל או לא , זה פיתרון שעובד .

אותה בעיה הייתה קיימת עם כל כרטיסי ה5XXX של ATI עם דריוור 10.1 , והבעיה הייתה בפלאגין של ADOBE .

ייתכן מאוד וזאת בעיית תאימות בין דריוור של כרטיס מסך לבין הפלאגין .

נסה כמו כן לעבוד בלי SLI , ייתכן וגם זה גורם לכל העסק לקרוס .

אנסה.

בכל מקרה אני לא מאמין שכרטיסי המסך גורמים לקריסת הפלאש, כי 2 כרטיסי המסך מסוג 9600GT הוחלפו ל9800GT ועדיין יש את הקריסה בפלאש.

אגב כלל לא התייחסתם לסוג שונה של קריסה, קריסה מסוג מסך כחול, אשר מתרחשת כאשר גולשים באינטרנט בלבד (ללא פלאש)

פורסם

אגב כלל לא התייחסתם לסוג שונה של קריסה, קריסה מסוג מסך כחול, אשר מתרחשת כאשר גולשים באינטרנט בלבד (ללא פלאש)

אתה בטוח שאין שום פלאש באתרים בהם אתה גולש? אני רואה אחד כרגע בצד תוך כדי הקלדת התגובה.

סטיב ג'ובס מ- APPLE בכלל מנהל "מלחמה קרה" מול ADOBE בגלל בעיות שפלאש גורם במחשבי מקינטוש. בגלל זה אין ולא תהיה תמיכה בפלאש ב- IPHONE/IPAD.

לעניינך, אחרי שבועות (אם לא חודשים) של בעיות חוזרות ונשנות, עשרות דפי דיונים, גם אתה וגם TMS לא מצליחים להפנים שבמערכת שלך יש בעיות תאימות חומרה/דרייברים/תוכנה שלא ניתנות לפתרון מוחלט, מלבד פירוקה לגורמים (כשכל אחד מהם לכשעצמו תקין לחלוטין).

יש מספיק דיונים באינטרנט על בעיות כמו שלך על מערכות שונות, ואין פתרון ברור:

http://www.nvlddmkm.com/

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=100800

כמו בפרסומת, אתה רוצה "גם וגם וגם.." ומסרב לקבל שזה לא עובד. אתה רוצה SLI על לוח מבוסס NVIDIA להשגת שיאים בבנצ'מרקים? או מערכת יציבה? תבחר.

הסיפור הזה כבר נראה כמו אופרת סבון בלתי נגמרת :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאין שום פלאש באתרים בהם אתה גולש? אני רואה אחד כרגע בצד תוך כדי הקלדת התגובה.

סטיב ג'ובס מ- APPLE בכלל מנהל "מלחמה קרה" מול ADOBE בגלל בעיות שפלאש גורם במחשבי מקינטוש. בגלל זה אין ולא תהיה תמיכה בפלאש ב- IPHONE/IPAD.

לעניינך, אחרי שבועות (אם לא חודשים) של בעיות חוזרות ונשנות, עשרות דפי דיונים, גם אתה וגם TMS לא מצליחים להפנים שבמערכת שלך יש בעיות תאימות חומרה/דרייברים/תוכנה שלא ניתנות לפתרון מוחלט, מלבד פירוקה לגורמים (כשכל אחד מהם לכשעצמו תקין לחלוטין).

יש מספיק דיונים באינטרנט על בעיות כמו שלך על מערכות שונות, ואין פתרון ברור:

http://www.nvlddmkm.com/

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=100800

כמו בפרסומת, אתה רוצה "גם וגם וגם.." ומסרב לקבל שזה לא עובד. אתה רוצה SLI על לוח מבוסס NVIDIA להשגת שיאים בבנצ'מרקים? או מערכת יציבה? תבחר.

הסיפור הזה כבר נראה כמו אופרת סבון בלתי נגמרת :nixweiss:

מהרגע בו קיבלתי את המחשב (2 מחשבים ליתר דיוק) לשניהם הייתה את בעיית הפלאש, מהיום בו קניתי את המחשב.

הSLI יציב כל הזמן במשחקים (אין אף קריסה) והבעייה מתרחשת כאשר המחשב לא במאמץ, הקריסה של המסך הכחול הגיע לאחר החלפת כרטיסי המסך.

סה"כ לוח האם והמחשב צריכים לעובד יפה מאוד עם SLI.

אם הם לא עובדים, צריך לברר למה.

*כי OC זו לא הסיבה

*מערכת ההפעלה זו לא הסיבה

*דריוורים במחשב זו לא הסיבה

מה נותר לנו? כרטיסי מסך? לוח אם? זכרונות? דיסק קשיח?

מה בדיוק אני אמור לעשות?

שלמתי מחיר מלא עבור מחשב עם 2 כרטיסי מסך כדי שיעבוד עם 2 כרטיסי מסך.

יש עוד המון אנשים בעולם עם SLI שאין להם את הבעיות הללו.

אפשר לחשוב שברגע שאתה מרכיב 2 כרטיסי מסך במחשבך אתה לוקח במחשבון שיהיו לך מסכים כחולים רדנומואלים וקפיאות פלאש.

כי לאחי שיש לו בדיוק אותו מחשב למעט כרטיסי המסך שכעת הוחלפו (אבל עדיין בSLI) אין ולא היו מסכים כחולים (אבל עדיין, כמוני, יש לו קפיאות פלאש)

נ.ב

ניטרלתי את הSLI כרגע.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, זוכרים איפה הנושא הסתיים? בערך ב19.3.2010?

ממש קרוב לתאריך זה הגעתי עם אבי מהרצליה לחיפה כדי למסור לTMS אישית את המחשב.

כשהבאתי להם את המחשב ספק הכוח חדל מלעבוד, אז חיכיתי בערך חודש ומשהו עד שיחליפו אותו (הציעו לי לשדרג בתוספת תשלום למשהו חזק יותר, אבל לא הסכמתי)

במהלך כל אותו חודש וחצי שהמחשב היה בחיפה, לא משנה אם המעבדה הריצה סרטוני פלאש רצופים לכמה ימים, המחשב לא קרס (עם ספק הכוח החלופי הזמני)

אני אישית חשדתי בלוח האם, בכל מקרה, אתמול TMS נתניה טלפנה אל אבי ואמרה לו כי הם נתקלו במסך הכחול במהלך הגלישה ובקפיאה במהלך הצפייה בסרטוני הפלאש, והם שלחו את לוח האם שלי ליבואן להחלפה.

עברו כבר 52 ימים מאז הודעתי האחרונה, בערך חודשיים אם תרצו מאז שהמחשב שלי במעבדה (אמרתי לכם שזה יקח חודשיים, וזה יקח עוד יותר זמן בגלל שעד שלוח האם יגיע בטח יקח עוד חודש...)

אני מקווה שאני לא אתקל בתקלת הקפיאה או במסכים הכחולים שחוויתי בערך מהיום בו רכשתי את המחשב.

אור כהן.

פורסם

אותי שכנעת ש tms זה לא מקום לרכוש בו מחשב.

לעיתים שווה לשלם עוד קצת כדי לקבל אחריות טובה של מישהו שמגיב מהר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון

היום (כבר עברנו את רף החודשיים דרך אגב) התקשר אליי נציג TMS בקשר ללוח האם שנמצא תקול ונשלח ליבואן.

ציפיתי לשמוע בשורות טובות כמו-המחשב שלך מוכן או -היבואן החליף לך את לוח האם, אבל הנציג טען כי קיימת בעיה:

לפיו, ליבואן אין כרגע את הלוח שרכשתי (P5N-D) במלאי והוא לא יודע מתי יהיה לו אם יהיה לו.

לכן הוא מציע 2 פתרונות:

א. לקבל זיכוי כספי בסך 410 ש"ח כולל מע"מ (רכשתי את לוח האם בסביבות ה800 ש"ח)

ב. לשדרג את לוח האם לAsus P5N-T בתוספת 200 ש"ח

אני לא מוצא אף אחד מהפתרונות כמתאימים

א. לא ניתן למצוא לוח SLI 750I בארץ בחנויות יותר, למעט P5N-T משומש שעולה 800 ש"ח, או 980 ש"ח לחדש, לכן הזיכוי הנ"ל לא יועיל לי כל, כי אצטרך להוסיף עוד 400 ש"ח כדי לקנות אחד משומש או 580 ש"ח לאחד חדש.

ב. לא בא בחשבון, אני כבר הוספתי לTMS על המחשב הזה 260 ש"ח כדי להחליף את כרטיס ה9600GT התקול ובן זוגו ל9800GT בלת ברירה על מנת לקבל ביצועים דומים\טובים יותר

ניסו גם לשכנע אותי לשדרג את הספק התקול בתוספת כסף אך כבר לא הסכמתי.

נוסף על כך, אני זקוק לחיבור הSerial שנמצא בגב לוח האם שלי למחשב הPalm שלי.

שידרוג לP5N-T משמעו הוספת עוד 50-100 ש"ח לכרטיס Serial

בנוסף, את לוח האם הנ"ל הפסיקו לייצר מהר מאוד כי הוא התגלה כבעייתי מאוד בניגוד לP5N-D שעדיין מיוצר היום.

כל מה שאני רוצה זה את לוח האם שקניתי את המחשב יחד איתו.

בארה"ב עדיין מייצרים ומוכרים את לוח האם הזה:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131232&cm_re=P5N-D-_-13-131-232-_-Product

והחברה מתחייבת לשמור חלקי חילוף ללוח למשך לפחות 3 שנים כדי לממש אחריות.

למה אני לא יכול לקבל את לוח האם שלי?

ובנוגע לזיכוי, חוק הצרכנות בישראל לא קובע שאם יבואן לא מסוגל לספק מוצר כלשהו, הוא חייב לספק זיכוי כספי מלא מיום הקנייה או מוצר שווה ערך\טוב יותר ללא תוספת תשלום?

אני לא מוכן לחכות עוד חצי שנה עד שיספקו לי את לוח האם, מצדי שיחזירו לי את הכסף ששלמתי על כל המחשב כי הוא נמצא בTMS יותר זמן משהו נמצא אצלי! :bash:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון:

TMS אמרה לי היום שלאחר מספר בדיקות על הלוח החלופי שהם קיבלו מהיבואן (אותו P5N-D) הם נתקלו במספר מסכים כחולים וגילי כי אחד מסלוטים הPCI-E X16 פגומים.

ביום שישי הם שלחו את הלוח החלופי הפגום ליבואן והם מצפים לקבל אחד חדש בקרוב.

מזל רע לא?

פורסם

חחחח.... טוב זה מתחיל להישמע מוזר מידי... מזל רע? לא יודע... קשה להאמין

פורסם

אם הם אומרים לך בפתוח אל פאקים שלהם (ולא מחביאים ממך) אתה יכול להמשיך לסמוך אליהם לדעתי

פורסם

הסיפור הזה הזוי לגמרי.

חודשיים בשביל לתקן מחשב?! ואת מי זה מעניין בכלל אם אין או יש לוח אם תואם מהיבואן/ספק/חנות?

המחשב שלך בטח שוכב בפינה ונהיה שולחן הקפה במעבדה של החנות.

חוצמזה, אם הבעיה היתה בניגון תכני פלאש, האם בדקת מה קורה בדפדפנים שונים (כרום/ספארי/אופרה/פיירפוקס, אקספלורר :alcoholic:)? אולי לנסות נגן פלאש שונה מהפלאג-אין המובנה לדפדפנים אפילו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים