עבור לתוכן

חו"ד לטלוויזיה LCD 42" שתשמש בתור מסך מחשב

Featured Replies

פורסם

אחרי חיפוש קצר מצאתי את הטלוויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL

הטלוויזיה תשמש בתור מסך מחשב למטרת משחקים (כבדים), סרטים ב-FULL HD, ושימושי מחשב כלליים.

אז האם הטלוויזיה הנ"ל עונה על הצרכים האלו? ואם לא אפשר בבקשה המלצה לאחת כזאת בטווח המחירים 3-4K?

תודה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 20:23:27

מישהו ??? משהו :s05:

טוב 75 צפיות ואף תגובה, כנראה שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי..

אז ככה, מהסתכלות בפורומים ראיתי שיש מה שנקרא "מוצרי מדבקה" או טלוויזיות "גנריות" שלא כדאי לקנות,

אז שאלתי היא איך יודעים שסוג מסויים או טלוויזיה מסויימת היא כזאת?? והאם יש משהו נוסף חוץ מהרזולוציה,

זמן תגובה (ms) ויחס ניגודיות שצריך לשים לב אליו לפני שקונים (מדובר ב-LCD 42'' FHD)??

תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אם אני לא טועה METZ זו חברה גרמנית.

בכל מקרה לא משנה איך ואיזה נתונים רשומים לך על טלויזיה כלשהי, כדאי שתלך לראות באמת איך רואים בה סרטים, כי יכול להיות שהתמונה שתקבל מהטלויזיה לא תהיה לטעמך, אני למשל ראיתי טלויזיות FHD של LG וחברות ברמה למיניהן עם מחיר מפוצץ של מעל ה 6-7K והתמונה היתה מרוחה ומגעילה לא משנה כמה ניסינו לשחק עם זה, פשוט כנראה המעבד של התמונה היה מעפן, אני מדבר על קרעים ושברים בתמונה.

לך לשקם אלקטריק או מחסני חשמל ותבדוק שם טלויזיות שונות...יהיה לך הרבה יותר קל לדעתי.

פורסם

אני מאד לא ממליץ להשתמש בטלויזיה כמסך לגלישה באינטרנט ושימושי טקסט אחרים.

כל השאר, שיהיה בכיף :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים