עבור לתוכן

המחשב מבצע כל הזמן פעולת איתחול

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במחשב, שכל הזמן הוא עושה restart.

זה מתבצע בצורה כזו, שכאילו אני לוחץ כל הזמן על הכפתור שבמארז המחשב שעושה restart.

זה יכול לחזור על עצמו בתדירות של כל שתי דקות, כל חצי דקה, כל חמש דקות, כל 20 דקות, או אפילו כל פחות משניה (ואז בעצם, זה נראה כאילו אני מתקתק על כפתור ה- restart עם האצבע בעצמי). במידה וזה קורה אחרי כמה דקות, אז המחשב פועל כרגיל (הווינדוס עולה ועובד), ואז פתאום עוד פעם restart.

כמובן, שבכל פעם שזה קורה (האתחול), אז רואים במסך את מה שרואים כשמפעילים את המחשב (המסך של ה- motherboard ).

זהו, השתדלתי לתאר זאת בצורה הכי מדוייקת.........

מישהו אולי יודע מה הבעיה???

פורסם

ניסית לבדוק את טמפרטורת המעבד שלך?

קרוב לודאי שהמעבד שלך מתחמם יותר מדי ולכן המחשב מפעיל עצמו מחדש בזמן שהוא מתאמץ מדי וחם.

יכול להיות שצריך להחליף למעבד את הקירור, או שמדובר רק בהחלפת משחה טרמית בחדשה והבעיה תסתדר.

תוכנה מומלצת חבדיקת טמפרטורות במחשב היא : EVEREST.

מקווה שהמידע שלי עזר..

פורסם

כמו שהבחור למעלה רשם, בדוק את טמפ' הרכיבים בביוס, וכתוב כאן יחד עם מפרט המחשב.

בדוק שכפתור הריסט לא מקצר \ המגעים שלו רופפים (ע"י ניתוק הקונקטור שלו מלוח האם, במידה ואתה יודע לעשות זאת)

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שזה קורה גם כשאני פותח את המחשב אחרי שהוא היה סגור במשך הרבה זמן. זאת אומרת, אני פותח את המחשב, לא עברה אפילו שניה, והמחשב עושה restart, ועוד restart, ועוד restart, במרווחים של שניה.

הרי גם אם המעבד, או בעצם כל חלק שמצריך קירור מתחמם, הוא לא אמור להתחמם תוך שניה או שניות בודדות, לטמפרטורה מאוד גבוהה שתגרום לו לבצע איתחול.

תקן אותי אם אני טועה..........

אחרי הכל ומצד שני, המחשב גם יכול לעבוד כרגיל (מערכת ההפעלה הופעלה, התוכנות עובדות, יש אינטרנט וכו') ורק כעבור חצי שעה לצורך הדוגמא, המחשב מאתחל את עצמו.

פורסם

העניין הוא שזה קורה גם כשאני פותח את המחשב אחרי שהוא היה סגור במשך הרבה זמן. זאת אומרת, אני פותח את המחשב, לא עברה אפילו שניה, והמחשב עושה restart, ועוד restart, ועוד restart, במרווחים של שניה.

הרי גם אם המעבד, או בעצם כל חלק שמצריך קירור מתחמם, הוא לא אמור להתחמם תוך שניה או שניות בודדות, לטמפרטורה מאוד גבוהה שתגרום לו לבצע איתחול.

תקן אותי אם אני טועה..........

אחרי הכל ומצד שני, המחשב גם יכול לעבוד כרגיל (מערכת ההפעלה הופעלה, התוכנות עובדות, יש אינטרנט וכו') ורק כעבור חצי שעה לצורך הדוגמא, המחשב מאתחל את עצמו.

כמו שbezangeloo אמר, יכול מאוד להיות שהמגעים של כפתור הריסט שלך רופפים או פשוט מקוצר איפשהו, אנא , רק אם אתה מבין ויודע איך, נתק את הכפתור מהלוח וחבר חזרה ווודא שאין שום חיבור רופף.

אם זה לא פותר את הבעיה, אין לי שום מידע נוסף לעזור לך. בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים