פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אני מחפש ומגגל ולא מצליח למצוא, איך זה יכול להיות שאין אף אחד שאפשר לפנות עליו כדי להתלונן על הדואר?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים כי לאף אחד בדואר לא אכפת מהתלונות שלך... > בלי קשר לכמה ש^ נכון אתה לא מוצא כי אתה בן אדם קשה http://www.israelpost.co.il/postquestion.nsf/questionform?Openform
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר טופס "צור קשר" זה לא מה שאני מחפש, לדואר ישראל יש נציב תלונות ציבור, אותו אני מחפש
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר ואו, לא שמתי לב שיש המשך לעמוד למטה.מצטער חברים, יותר מדי עצבים ופחות מדי שניה.תודה לכולם ומי יתן וכל דואר ישראל ישרף באמצעות זרחן לבן.
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר ואו, לא שמתי לב שיש המשך לעמוד למטה.מצטער חברים, יותר מדי עצבים ופחות מדי שניה.תודה לכולם ומי יתן וכל דואר ישראל ישרף באמצעות זרחן לבן.למה לגלוש לפסים אישיים?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אכפת לך לעדכן אותנו בטיפול של הפנייה ? מעניין לראות אם יש שם מישהו שאכפת לו
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים גם אני וכבר פתחתי כמה דיונים על הבעיות שלהם לאחרונה אפילו הלכתי לקחת הזמנה והיה לי פתקית והפקידה לא הצליחה למצוא את החבילה וזה רק בעיה אחת מכמה בעיות שנתקלתי בהם
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אכפת לך לעדכן אותנו בטיפול של הפנייה ? מעניין לראות אם יש שם מישהו שאכפת לו :lol: אתה רציני? זה דואר ישראל, ה"יחידת פניות ציבור" קיימת רק כי היא צריכה להיות שם מבחינה פורמלית.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר דיברתי היום עם הסניף טלפונית, לא הצליחו למצוא, אני הולך מחר לתפוס את מי שאחראי על דואר רשום בסניף (נאמר לי שהוא לא היה היום), במספר שרשום ב"צור קשר" של הדואר לא היה מענה כל היום
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים גם אני וכבר פתחתי כמה דיונים על הבעיות שלהם לאחרונה אפילו הלכתי לקחת הזמנה והיה לי פתקית והפקידה לא הצליחה למצוא את החבילה וזה רק בעיה אחת מכמה בעיות שנתקלתי בהם אותו דבר שלשום (דואר רעננה). בהמשך לשרשרת של בעיות שאני חווה איתם בזמן האחרון המצאתי לפקידה במקום סלוגן לדואר ישראל -"המקום שבו חוסר מקצועיות, חוסר יכולת ועצלנות נפגשים".
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר חחחח הסטטוס שלי בפייסבוק ובטוויטר מאז אתמול בערב:דואר ישראל - ריכוז כל הצרות הבעיות והחרא שיש במדינה הזאת לתוך קבוצת אנשים מטופשים ועצלנים במיוחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.