פורסם 2009 ביוני 1916 שנים חזרתי הבית היום ושמעתי רעש מהמחשב טק טק טק טקמדובר בהארדידסק של 250gb ככל הנראה של סגייטאני בכלל לא מעלה בדעתי על לתקן אותואבל האם יש אפשרות לשחזר את הקבצים?לראות את התוכן?משהו?זה ההארדיסק השלישי השנה שנהרס לי!! הראשון גם מת לגמרי השני עוד יכולתי להציל קבצים עם Captain Nemoועכשיו על זה אני לא הולך לוותר!!בבקשה תצילו אותי היו לי שם מלא מלא דברים שאין אפשרות להשיג אותם שוב זה לא דברים שאפשר להוריד מהאינטרנטזה קבצים אישיים שיש להם ערך סנטימנטלי מאוד גדול עבורי.. :'(בבקשה בבקשה תגידו לי כל דבר שאולי יכול לעזור :'( :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מבחינת תיקון עצמי אין לך מה לעשות ולא אתה לא יכול לגשת לקבציםלפי מה שאתה מתאר זה תקלה בראשי כתיבה/קריאה והם שורטיםאת הדיסקיות המגנטיות ובגלל זה משמיע קליקים,אני ממליץ לך לנתקאותו כדי למזער נזקים (מידע שנפגע כתוצאה משריטה לא ניתן לשחזראז נתק כדי שלא ישרטו יותר מדי הדיסקיות) אם יש לך כסף והקבצים באמת חשובים לך אז תפנה לחברתשחזור מידעhttp://www.mitsy.comhttp://www.tictac.co.ilאבל אני אומר לך מראש שהמחירים נעים בין 2000-3000 שקלובנוסף,חברות שחזור מידע לא עוסקות בתיקונים של דיסקים קשיחיםאלא רק בשחזור ,במילים פשוטות,תצטרך לקנות או לספק להםעוד דיסק קשיח באותו גודל או יותר כדי שישחזרו אליו
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים אני חושב שזו הגזמה, זה מאוד תלוי בבעיה. לא כל בעיה תגיע למחירים שכאלו ואפילו רוב הבעיות הנפוצות של משתמשים ביתיים לא יגיעו למחירים כאלו. נכון שזה יקר ומאוד מבאס שזה כך, אבל 2000 זו הגזמה.כשאני עשיתי בעבר סקר מחירים ראיתי שהמחיר הממוצע הנמוך ביותר של חברות השחזור הוא 500-600 שקלים.והוא לא חייב לספק כונן קשיח, ישנן לא מעט דרכים לפתור את זה, בין היתר הם יספקו לו את המידע על מדיות DVD.
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים 500-600 שקל זה הגזמה אם כבר,אולי אם מדובר במדייתאחסון קטנה כמו DOKלמיטב ידיעתי כשזה מגיע לדיסק קשיח גדול והתקלה היא פיזיתהטווח מחירים הוא כפי שאמרתי ואפילו קצת מעבר במקרים מסויימיםלחבר שלי נשרף דיסק קשיח של 320GB לאחר הפסקת חשמל וטיקטק אמרו לו 3300 שקלהאם 2-3K זה מחיר מוגזם? בהחלט שכן אבל כך המחיריםכן אכן אפשר לשחזר גם לדיסקים של DVD אבל זה לא מומלץלמידע בנפח גדול מאוד
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים 1. הוא אמר שיש לו כונן קשיח בנפח 250GB, הוא לא אמר שהוא צריך לשחזר 250GB של מידע. אז אולי DVD זה כן מומלץ. מה גם שזה רק נועד בשביל שחזור המידע, הוא לא חייב להשאיר את זה על המדיות, הוא יכול להעביר את המידע לכונן קשיח חדש.2. נכון שיש מחירים כאלו ואולי אפילו מעבר לכך אך אני אמרתי שאתה מגזים כי לא ניתן לדעת מה הבעיה אצלו ולכן לומר את המחירים הגבוהים זה לא רלוונטי. ניתן לומר 500-3000, זה יותר הגיוני.
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים 1 - נכון, הוא לא אמר שהוא רוצה לשחזר הכול,אבל בימינו שיש לאנשיםמלא קבצים ותיקיות של כל מני דברים קשה לזכור הכול ולכן יהיה יותר נוחלשחזר הכול (אומנם כנראה גם יותר יקר),נכון גם לגבי הדיסקים של הDVDזה ברור מאליו שהוא יוכל להעתיק את המידע לדיסק קשיח אחר לא טענתי אחרתרק אמרתי שזה לא שיטה טובה כשזה מגיע למידע בנפח גדול מאוד2 - את הבעיה בעקרון אנחנו כן יודעים,פיזית,ודיסק קשיח שמשמיעקליקים = תקלה בראשי קריאה/כתיבה^ והוא ציין שהוא משמיע "טק טק טק טק" ,מה שאנחנו לא יודעים זה אם הוא מעוניין לשחזראת כל המידע או חלק מסויים,לא מזמן עשיתי מחקר משלי בגוגל על אנשים שנשרף להם הדיסק קשיח ולא מצאתיאף אחד שלקחו לו פחות מ500 דולר,זה המחיר המינימליככל הנראה
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים 1- אתה לא יודע כמה הוא רוצה לשחזר אז מה הטעם בלהתווכח איתי? אתה התייחסת לשחזור בנפחים גדולים ואני רק ציינתי שזה יכול להיות אחרת. העלנו את האפשרויות והוא יעשה כרצונו.2- לא אני ולא אתה יודעים מהי הבעיה.נ.ב. מה חיפשת בגוגל ב"מחקר" הזה שלך? מה היו מילות המפתח של החיפוש שערכת?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מחבר אני ממש לא מעוניין לשחזר את הכל, בטח שלא אם זה תלוי במחיר.הרבה מה-250gb זה זבל שאפשר להשיג בכל מקום,אבל המעט שהוא לא "זבל", (בעיקר תמונות ומסמכים) הוא בעצם המון בשבילי...הבנתי שבדרך כלל הבדיקה של ההארד-דיסק היא חינמיתושנשלח אלייך מסמך עם השמות של הקבצים שניתן לשחזראם אתה מרוצה ומחליט שאתה מעוניין אז רק אז אתה מקבל הצעת מחיר ומאשר את השיחזוראם אתה לא מעוניין אז אתה לא משלם כלוםהאם זה נכון וככה זה באמת עובד?מי פה שיחזר פעם מידע, ואיפה?נ.במה שהכי מעצבן אותי בכל הסיפור זה שהייתה לי תוכנהשתמיד בודקת את מצב הכוננים הקשיחים במחשבולא הייתה שום התראה או אזהרה משום סוג כלשהו!נ.ב.נאיך אתם מסבירים את זה, שזה ה-HD השלישי בשנה שנהרס לי?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים בדיקה עולה 100 שקלממה שראיתי בתראדים אחרים המסמך שנשלחמכיל אחוזי שחזור אפשריים (כמו 96% וכו) ולא רשימה ספציפית של כלהקבצים תיקיות שאפשרי לשחזר,המסמך יכיל את ההצעת מחירלשחזור במידה ותהיה מעונייןאם לא תהיה מעוניין הם פשוט ישלחו לך חזרה תדיסק קשיחהבאתי לך בתגובתי הראשונה לינקים לשני חברות שחזור מידעהמובילות בארץ,שום תוכנה לא יכולה לנבא ב100% דיוק מתיהדיסק קשיח שלך יכשל,נתוני הSMART לא עד כדי כך מדוייקיםולכן אתה צריך תמיד לשמור גיבוי ולא להסתמך על זהלא יודע איך להסביר שזה השלישי שלך,אולי פשוט מזל רע?בכל אופן אני לא יודע פרטים ספציפיים לגבי המקרים הקודמיםאז אני באמת לא יכול להגיב על זה1- אתה לא יודע כמה הוא רוצה לשחזר אז מה הטעם בלהתווכח איתי? אתה התייחסת לשחזור בנפחים גדולים ואני רק ציינתי שזה יכול להיות אחרת. העלנו את האפשרויות והוא יעשה כרצונו.2- לא אני ולא אתה יודעים מהי הבעיה.נ.ב. מה חיפשת בגוגל ב"מחקר" הזה שלך? מה היו מילות המפתח של החיפוש שערכת?1.לא התווכחתיאיתך רק ציינתי מספר דברים2. בהתבסס על המידע שפותח התראד סיפקאני חייב לחלוק על זה^3.data recovery "was quoted"hard drive "was quoted"hard drive bad "was quoted"הערה : משום מה לא הצלחתי להדביק את האחרוןכמו שצריך המרחאות בהתחלהצריכות להיות בסוף אחרי ה quoted
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים הבהרתי כבר את עמדתי, לכן אני אפסיק להתווכח איתך.פותח הת'רד- תוכנה טובה ככל שתהיה יכול לגשת לנתוני ה-SMART ולספק נתונים מדויקים לגבי הפעילות-תפקוד של הכונן הקשיח. בהתבסס על אותם נתונים ניתן לשער האם הכונן הקשיח תקין או לא. אבל לא תמיד הכונן הקשיח מתפגר בהדרגתיות, בחלק מהמקרים זה קורה בבת אחת ולכן תוכנה שכזו לא תסייע לך בצפיית התקלה. SMART אינו כ"כ שימוש כי הוא נועד לצפות תקלות אך מסוגל לעשות זאת רק בחלק מועט מהמקרים. לפעמים נתוני ה-SMART יצביעו על גסיסתו והכונן מצידו ימשיך לפעול עוד כמה שנים ולפעמים אחרת.הפיתרון לזה הוא גיבוי של המידע, אין דבר יותר טוב מגיבוי של המידע על מדיה נוספת.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים מחבר בדיקה עולה 100 שקלממה שראיתי בתראדים אחרים המסמך שנשלחמכיל אחוזי שחזור אפשריים (כמו 96% וכו) ולא רשימה ספציפית של כלהקבצים תיקיות שאפשרי לשחזר,המסמך יכיל את ההצעת מחירלשחזור במידה ותהיה מעונייןאם לא תהיה מעוניין הם פשוט ישלחו לך חזרה תדיסק קשיחהבאתי לך בתגובתי הראשונה לינקים לשני חברות שחזור מידעהמובילות בארץ,אז איך אני אדע להגיד להם מה בדיוק לשחזר?אני לא זוכר את הכונן בע"פ ויש הרבה קבצים\תיקיותומן הסתם שאני לא ארצה לשחזר את כל הכונן כי זה יעלה לי הון תועפותעל איזה חברה אתה ממליץ לי?מבין השניים שנתתכזאת שאפשר לסמוך עליה באחריות וניסיוןואיך אני שולח את ה-HD?אם אני מזמין שליח מטעמם כמה זה יעלה לי?
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים שליח יעלה 50 שקלים. כנ"ל לגבי שליח בשביל להחזיר לך את מה ששייך לך.מבחינת המידע- אולי תגיע לשם, אולי בטלפון.. אתה גם לא חייב להיות ספציפי על כל קובץ וקובץ.. אתה יכול להתייחס לתיקיות גדולות או בינוניות.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר התקשרתי ל-טיקטק הם אומרים שברוב המקרים המחירים נעים בין 500 ל-2000 שאלתי על המקרה שלי וכנראה שזה יעלה מעל ל-1000 אפילו מעל 2000 500¤ זה למקרים של בעיות לוגיות והמחיר לא קשור לכמות המידע שמשוחזר אלא לפי הבעיה של ההארדיסק בקיצור אכלתי אותה חזקק! :s07: :bash: mitsy אומרים לא פחות מ-1200 ואם הנזק קשה יותר זה יכול להגיע לכמה אלפים טובים בקיצור עסק לא זול... חייב להיות דרך שזה יעלה לי יותר זול אולי חברה פחות מוכרת או איזה משהו אין מצב שזה האפשרות היחידה שלי פה
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אלו החברות הוותיקות ביותר, אבל הן גם היקרות ביותר.בחיפוש בגוגל מצאתי את החברה:http://www.recover.co.il2. "צ'יף הצלת נתונים" היא ככול הנראה חברה בבעלות מטסי (לפי מיקום החברה, בין היתר). אולי יש פערי מחחירים ביניהם.בכול מקרה מדובר על בעייה מכנית ככול הנראה, כך שהליך השחזור לא יהיה זול.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר דיברתי גם איתם, הבחור אמר שתקלה בראש זה עסק של 4000-6000 או שהוא אמר את האמת לאמיתה (לא חצי אמת כמו השאר) או שהוא קצת הגזים בכל אופן הוא גם אמר שזה יכול להיות לוח אלקטרוני או משהו כזה ואז זה יעלה משהו בסביבות ה-400¤ או משהו כזה... זה באמת יכול להיות?סיכוי קלוש?או שזה 100% הראש? אין משהו שאני יכול לעשות שיפעיל את ההארדדיסק זמנית?לחצי שעה אפילו? שיתפגר אחר כך סופית לא איכפת לי אבל חייב להיות משהו שאני יכול לעשות!! :s07:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.